27-06-07, 00:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Accidente in VL
eu unu cu cat vad mai multe accidente cu atat merg mai prudent. De ex am vazut masina lu cocos ala la marshall....pai credeti voi ca ii mai dau eu 220 pe autostrada cand am vazut ce`a patit ala la 180? Si cand ma gandesc ca a avut noroc cu airbagurile pe care eu nu le am....
|
|
|
27-06-07, 01:08
|
|
Stage 5
|
Eu va spun sincer ca o singura data am sarit de 200 cu Vectra lu` tata, pe un rectiliniu liber si bun...Deci singur pe drum: tremuram ca dracu`...Poate si neobisnuit cu o asemenea viteza, dar sincer nu mai controlam eu masina, am miscat volanul milimetric, ma luau fiorii...Nici nu imi imaginez ce inseamna un impact la 180-200 la ora, cand eu era sa ajung in spital daca nu aveam centura, dintr-o lovitura la 50 la ora, din cauza socului
Si ca tot a pomenit Cipy mai devreme...Faza cu avariile, nu e nimic mai real decat asta pe autostrada in afara, am patit-o si eu vara trecuta, daca nu imi baga ala din fata avariile il faceam zob si nu cu 50 la ora cum am fost lovit eu ci cu 120, un soc urat si ala sa franezi de la 120 la 0 cu o masina stock si micutza pe o distanta foarte scurta
|
|
27-06-07, 02:02
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
|
Mai ideea.. e ca aici au mai fost si victime... nu am condus eu... A condus un baiat de lucreaza asta e omu a fost inconstient... e a doua oara cand o pateste... a mai facut-o odata si cu masina lui.
DA pur si simplu chiar nu ishi au loc chestiile astea daca e sa mori... poti sa o patesti si la 30 la ora se site ca s-au intamplat dinastea.
Oricum accidentul e nasol si se lasa greu... asa ca nu mai nevoie de reclama din partea voastra.
Mersi ca le-ai sters... din partea mea close
Last edited by TIR; 27-06-07 at 02:04.
|
|
|
27-06-07, 02:19
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
ce victime au fost pls?? spune`mi si mie
|
|
|
27-06-07, 02:23
|
|
Stage 5
|
au fost raniti... gandeste-te ca fiecare avea vreo 80... s-a indoit volanul la Toyota de la impact si aia din taxiu sunt toti in spital.
Maine aflu mai multe sa vdm ce s-o intampla.
|
|
|
27-06-07, 02:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
naspa, eu nu stiu nimik d`aia intrebam.
|
|
|
27-06-07, 10:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
cand ajunsesem acolo ( la maxim 5 min dupa accident ) soferu inca era acolo ca a facut adytzu o poza si soferu a stat in spatele lui pana a facut poza dupa care s`a dus la masina sa ia actele...cat despre ceilalti nu stiu. Am inteles de la un coleg ca soferu de la jeep a fost rrom...in fine...fiecare infloreste cum vrea si doar tu sti adevaru daca zici ca il sti pe sofer
|
|
|
27-06-07, 16:22
|
|
Stage 5
|
Exact, fiecare infloreste si hai sa inchidem subiectul atragand atentia asupra respectarii regulilor.
In schim vin eu cu vesti bune . Nu am nici un fel de problema la structura si rezistentza masinii, decat lonjeronul dreapta foarte putin atins, deh...nu putea sa scape basma curata . Si am vorbit cu inginerul, a zis ca sunt sanse mari sa reusim combinatzia cu evacuarea ...Trebuie sa ii contactez pe astia de la borla sa vad ce evacuare cu performantze maxime imi pot oferi si la ce pretz...pentru ca trebuie sa platesc eu partea de la motor pana sub caroserie
|
|
|
27-06-07, 17:45
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Exact, fiecare infloreste si hai sa inchidem subiectul atragand atentia asupra respectarii regulilor.
In schim vin eu cu vesti bune . Nu am nici un fel de problema la structura si rezistentza masinii, decat lonjeronul dreapta foarte putin atins, deh...nu putea sa scape basma curata . Si am vorbit cu inginerul, a zis ca sunt sanse mari sa reusim combinatzia cu evacuarea ...Trebuie sa ii contactez pe astia de la borla sa vad ce evacuare cu performantze maxime imi pot oferi si la ce pretz...pentru ca trebuie sa platesc eu partea de la motor pana sub caroserie
|
Tu ai scapat bine. Am vazut si eu masina dezmembrata si exact cum spunea si Oliver.. e putin de tot lonjeronul atins.
In schimb nu putem spune acelas lucru de Astra acela verde ... era indoit rau de tot.
Oliver... vorbeste cu cei de la service sa-ti opreasca stemele si logourile cu Astra si ce mai sunt de pe hayonul vechi
Pastreaza-le pentru orice eventualitate. Eu asa as face. Sunt bune de ceva
27-06-07, 17:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Oliver ar da bine ca pe noul hayon sa scoti orice fel de emblema, logo si alte manevre...io zic ca ar da mai bine si daca sunt din alea cu nituri si raman gauri le poti astupa cu putin chit si dupaia o "pss" de spray acceasi culoare ca a masinii
|
|
|
27-06-07, 18:59
|
|
Stage 5
|
Aaronel, eu cand i-am rugat pe mecanici sa nu imi rataceasca stemele am facut-o pentru ca vreau sa le montez
Voi aveti dreptate ca da mai bine fara, dar imi mai trebuie un body-kit...Oricum, obiectivul meu e s-o fac asa cum era...Nu ma deranjau stemele, aveam doar OPEL (in stanga), ASTRA si 16V (in dreapta) si emblema central, de asta o sa le si montez...Ca sunt adezive, deci la o adica le pot da jos, dar sper sa nu cada singure
|
|
|
27-06-07, 19:02
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Aaronel, eu cand i-am rugat pe mecanici sa nu imi rataceasca stemele am facut-o pentru ca vreau sa le montez
Voi aveti dreptate ca da mai bine fara, dar imi mai trebuie un body-kit...Oricum, obiectivul meu e s-o fac asa cum era...Nu ma deranjau stemele, aveam doar OPEL (in stanga), ASTRA si 16V (in dreapta) si emblema central, de asta o sa le si montez...Ca sunt adezive, deci la o adica le pot da jos, dar sper sa nu cada singure
|
Da dar poti pastra stemele vechi sau mai bine nu le pui daca sunt adezive. Si le pastrezi pe acestea noi
|
|
|
27-06-07, 19:24
|
|
Stage 5
|
Stiu Ca Soferul Si-a Luat Actele Singur... Dar Subit La Spital I S-a Facut Rau Si E Si Acuma In Spital Ca Sa Vezi... Cine Stie Cunoaste Dc Ii E Rau Acum
Si Soferul Nu E Tzigan E El Mai Negru Asha La Ten Da E Roman :d Stiu Eu
|
|
|
27-06-07, 19:25
|
|
Stage 5
|
Pai si ce fac?...Le dezlipesc pe alea vechi? si le prind cu scuipinol pe alea vechi?...Lasa ma Aaronele ca plateste asigurarea aluia de m-a lovit...Daca erau de la mine din buzunar atunci mai ziceam sa le pastrez ptr. zile negre
|
|
|
27-06-07, 19:26
|
|
Stage 5
|
Oricum si daca era tzigan nu avem nimic cu el ca ne sare Comisia Nationala anti-discriminare in cap
|
|
|
|
|