Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Accidente in VL
nu am nimic cu etnia roma oliver, am o gramada de prieteni rromi si chiar sunt de treaba...am zis ca asa am auzit...acuma TIR na..sti cum e romanu...vrea sa faca bani din tot ce se poate si trage pt bani pe unde poate
Doamne fereste !!! Nu am zis eu ca ai ceva cu tziganii...Atat timp cat isi vad de treaba lor sunt cetateni respectabili, nu te-am acuzat de nimic Traf ...Stai linistit
__________________ GTS ^ Spirit sportiv ^ OPC ^ The blue fury ^
erau in dubita aia 3 oameni ...deabia se tine`au pe picioare...crek erau manga ) ...ramasese bariera blocata nu se mai ridica si ce`a stramba au rupt`o in 3 bucati ) si au blocata pe cealata in pozitie dreapta probabil ca le foloseste pe cele mici
Din moment ce e un thread educativ vin si eu cu niste vorbe "marete" k de la unu ce a trecut prin cateva:
1) adaptati viteza la conditiile de drum... indiferent de masina si de sisteme... cand ti-o trage drumu... ti-o trage tare.
2) toata lumea zice "purtati centura" ... ei bine o repet si eu
3) cand va luati masina... majoritatea neglijati airbagurile in plus pt un cd-player, sau o trapa sau mai stiu eu ce... ei bine asa se moare...
4) niciodata sa nu aveti incredere in masina ... ea va este prieten doar cand e oprita si sunteti departe de ea... in rest intr-o sutime de secunda poate deveni cel mai mare cosmar
5) aveti grija cu cine va urcati in masina si pe cine luati in masina... poti sa vezi moartea cu ochii si sa scapi... da poate cel de langa tine are o zi proasta.
si in final doresc sa mai multumesc odata inginerilor ford de la departamentul siguranta.... cine stie cunoaste.
Si inca ceva pt cretinii care sustin in continuare ca abs-ul ie o prostie si ca au facut accident din cauza abs-ului (am auzit o gramada de povesti dinaste)
Ignorati introducerea si vizionare placuta.
Click aici
P.S. mai ales esp-ul ar trebui sa se impuna in mod obligatoriu oricarui fabrcant de masini.
daca am avea si reactii pe masura sistemelor )) atunci chiar n-am mai avea accidente... aaa... si esp-u are totusi dezavantajele lui....
Cam greu sa avem instincte deastea, dupa cum ai vazut in clip esp-ul cate o roata sau mai multe in functie de necesitati pt a nu se pierde controlul asupra directiei.. Banuiesc ca te si bazezi pe ceva at cand afirmi ca ar avea si dezavantaje acest "program electronic de stabilitate" numit "esp", care ar fi acelea? Mie din pacate m-i s-a intamplat sa am nevoie de esp, si m-a ajutat (practic am simtit cum ma ajuta), intr-o faza exact ca asta. Sorry ca te mai intreb o data : ai avut esp pe masina?