Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 29-05-07, 09:51   #91
recBeat

Stage 5

recBeat's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Accidente in VL

nu faci decat sa iti ingreunezi inutil masina cu el..
recBeat is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 10:48   #92
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

integritatea personala e mai presus decat viteza de top
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 12:17   #93
recBeat

Stage 5

recBeat's Avatar

Member of:
[Opel]

Dap, bineinteles, asa ie, dar eu sunt de parere ca decat sa dai banii pe un roll cage (pt ca unul "home made" nu stiu cat de sigur ie), mai bine dai masina, si cu banii de pe ea + banii de pe roll cage, iti iei alta mai sigura.. Un roll cage nu se construieste asa usor (pt k banuiesc k nici nu ti-a trecut prin minte sa iti iei unul gata facut, testat si aprobat), sunt anumite unghiuri si locuri unde se sudeaza, iar daca nu il legi si de sasiu.. nu ai facut nimic, si pt asta tre sa iti gauresti masina..
Oricum.. bafta, imi place atitudinea ta. Practic asta ie adevaratul tuning, nu iti comanzi de pe net, motezi si gata..
recBeat is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 12:53   #94
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

e dar cine crezi ca se gandea sa dea sute de euro pe niste tevi sudate..doamne fereste planuri pentru corsa mea gasesc la greu pe forumuri din anglia. Problema e ca ii mai plimb si pe-ai mei cu masina,si abia se chinuie sa intre in ea. Daca as mai pune si niste tevi,as incapea doar eu)
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 14:09   #95
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

) deh man...lasa ca iti iei rulota:P si faci coranu cum vrei..macar sti ca ai siguranta
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 04:44   #96
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

fratilor in legatura cu accidentu ...sincer imi pare foarte rau si nu mi`a venit sa cred mai ales cand sambata seara i`am vazut in fata la enigma cand au plecat si chiar ma gandeam la cat de sigura e masina aia pt ca ala cand a plecat cu ea a plecat in forja. In fine...sincer m`am certat de cateva ori cu frateso lu mercioiu...ala de umbla cu cubanezu...si m`am certat si cu mercioiu Dumnezeu sa`l ierte si sa`l odihneasca in pace....dar nu pot sa va spun cat de rau imi pare si cum am simt acuma....la cata ura aveam pt frateso (un dulce) si cat de rau imi pare acuma pt el. Cand am aflat a doua zi cand am trecut pe langa cimintir nu mi`a venit sa cred si pe bune eram socat ....si m`am gandit numai la faza asta cum ...azi esti maine numai esti...cum e soarta asta....si fratilor mie sincer mi`e frica de nu mai pot de accidente....mai ales ca era sa fac unu naspa pe dealu negru...mai vine si Caddy din urma si de curand ne`am intalnit fata in fata cu un tir pe valea oltului si am avut zile. Nu stiu....radeti de mine...da eu nu ma mai risc la drum lung fratilor....depasesc numai cand trebuie, nu merg tare, etc...ca sincer nu vreau sa ma vad in sicriu ( Doamne fereste ) si sa vina la inmormantarea mea "prieteni" care dup`aia rad si in 5 min au uitat ca am fost. Si ideea cu Roll Cage mi`a venit si mie dupa accidentu celor doi, da e prea tarziu acuma sa imi fac...ca faceam la pitesti la ala de prepara masini de curse....da imi fac in timp.
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-07, 20:34   #97
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

stie cineva ceva de accidentu de pe M bassarb ..unu cu un scuter a dat peste 1 femeie si 1 fetita ...si fetita este inca in spital !...au venit astia de la Rutiera la noi in liceu si ne`au spus ca cauta un scuter negru Gillera ..dak stiti ceva sunati la 112
Old 04-06-07, 22:49   #98
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

la cate scootere negre Gillera sunt....
Old 05-06-07, 00:00   #99
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

poi nu cred ca sunt molte care sunt avariate pe partea stanga si ii lipseste o bucata neagra de la aerisire parca o avea Gaboru cu el ) si o bricheta =)) si cel ce conducea scuteru avea casca neagra
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 15-06-07, 14:54   #100
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

Unhappy Re: Accidente in VL

Aseara la 21:30 am plecat cu mama de acasa pana la firma la Budesti pentru ca ea sa ridice niste acte, iar eu sa mut niste paletzi cu motostivuitorul in curtea firmei. Foarte mult trafic, a durat 15 minute pana as ajunge aproape de unitatea militara, unde e firma. Pentru cei care cunosc zona, cu putin inainte de intersectia drumului E81 cu cel national (care duce spre NVT si Audi) este un segment de 200 m cu depasirea interzisa si linie continua. Imediat dupa acest segment, marcajul devine discontinuu si restrictia e ridicata, motiv pentru care, ca de obicei, semnalizez stanga si incep sa reduc de la 70 km/h cat aveam. Cisterna pe care o aveam in fata (mergeam in coloana) se distantiaza, eu continui sa reduc pana la 40 km/h, cu semnalul stanga aprins de peste 60-70 m, dar taximetristul din spate se indragostise de spatele masinii mele si acolo a ramas pana in fata podului firmei, cand a trebuit sa reduc si mai mult viteza, pentru ca venea o masina din sens opus si pentru a nu trece de intrarea firmei. Inevitabil, distanta mica pe care a pastrat-o taximetristul si neatentia lui au provocat impactul. Urmari: GTS-ul meu are bara spate distrusa, haionul distrus si el, ambele de schimbat alaturi de mecanismul de inchidere si plasticele care captuseau portbagajul si tripla dreapta sparta. Personal mi se pare ca a fost afectata si evacuarea si ma rog Domnului sa nu fie probleme la osia spate, la came, suspensii si frane spate, pentru ca structura masinii a fost torsionata, iar roata de rezerva este in momentul de fatza usor comprimata in habitaclul ei. Usile spate nu au avut de suferit, si nici caroseria pe lateral in spate, mai am dubii cu sigurantza rezervorului, o sa rog sa fie verificat si acela. Minim 7 zile pana imi vin piesele originale, maxim 2 saptamani pentru reparatii totale, 3 saptamani in total.

Acesta este adevarul adevarat si puteti sa va dati seama si dupa anexele post-ului. Multi o sa inceapa sa dea din gura, sa barfeasca aiurea si sa aduca noi si noi variante, sa spuna ca masina mea e demolata etc etc, voi credeti ce vreti, eu v-am spus ce s-a intamplat. Altii o sa spuna: " - Vezi?...Ai ras de cutarica pentru faptul ca a facut accident...Uite ca te-a vazut Dumnezeu", pentru respectivii imi pare rau dar eu raman pe aceeasi pozitie ca si pana acum: Cei care sunt inconstienti sau dorm la volan nu au ce cauta pe strada, e pacat de cei care mor nevinovati ca intra altii in ei, sau isi tin masinile cu luna prin service din cauza altora
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	STA75120.jpg
Views:	286
Size:	285.7 KB
ID:	286489   Click image for larger version

Name:	STA75118.jpg
Views:	189
Size:	287.4 KB
ID:	286490   Click image for larger version

Name:	AutorizatieReparatii.jpg
Views:	269
Size:	305.8 KB
ID:	286491  

Click image for larger version

Name:	ProcesVerbal.jpg
Views:	235
Size:	534.0 KB
ID:	286492  
Old 15-06-07, 15:01   #101
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

tui in gura de taximetristi....sa ia la....man evacuarea nu cred ca are nimic ca era mai in spate decat bara si mai jos...sper sa fie putin de munca... imi pare rau
Old 15-06-07, 16:57   #102
SSJ_Gohan

Stage 4

SSJ_Gohan's Avatar

Oliver imi pare rau pentru cele intamplate, dar e bine ca tu si mama ta ati scapat cu bine, parea mea e ca fierul se repara, omul...
SSJ_Gohan is offline   Reply With Quote
Old 15-06-07, 18:16   #103
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Pacat Oliver Bine ca tu n-ai patit nimic. S-a si nimerit acum cu BAC-ul cand n-ai timp de masina. Bafta
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 15-06-07, 18:47   #104
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Oliver te pot ajuta eu cu o pechere de stopuri noi noute la juma de pret. Dar cel mai bine ia`ti dalea clare
Old 15-06-07, 21:31   #105
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by trafy-ctz View Post
tui in gura de taximetristi....sa ia la....man evacuarea nu cred ca are nimic ca era mai in spate decat bara si mai jos...sper sa fie putin de munca... imi pare rau
Trafy nu stia`i ca Taximetristi sunt "ce`i mai buni soferi" ? ...ei mereu trebuia sa sa faca ceva in trafic...
Imi pare rau ptr masina ....
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -