Haideti sa fim putin realisti
. Deocamdata Romania se infrunta cu alte probleme si in nici un caz nu isi bate nimeni capul cu cei care sunt "nascuti pentru viteza" ca sa zic asa.
Nu o luati in nume de rau, si mie imi place si am fost la destule "party-uri intre masinute"
. Dar atata timp ca alocatia pentru un copil sunt niste amarati de 250 de mii (sa fim seriosi cu banii astia nu iti cumperi nici paine pe toata luna..apoi alte chestii) nu are cum sa se amenajeze ceea ce ziceti voi. Cel putin nu acum..mai e timp si oricum speranta moare ultima.
Cat despre accidentul acela de la complex (avand in vedere ca pe mine m-a trezit sunetul izbiturii...ca de..am norocul sa stau prin preajma
) a fost destul de grav..au venit si cei de la descarcerare, un tip pe care l-au scos din masina a fost dus la spital (presupun ca nu ii era deloc bine, avand in vedere ca nu mai misca)
Acest accident a fost cred eu din cauza consumului de alcool..avand in vedere ca era si o nunta prin apropiere..iar toti cei de pe langa masini si din masini erau imbracati "de nunta"..
Speram ca totul va fi in regula..si alta data mai multa atentie.
Va salut !