07-08-12, 00:23
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
White Pasat B4 TDI
Salut!
In 2001 am achizitionat un Passat B4 Variant, 1.9 TDI, 90 CP, motor 1Z, an fabricatie 1997.
Dotari esentiale... : 2x airbag, AC, ABS, Inchidere vacumatica,
si au urmat cateva chestii ..minore..
pana acum cateva luni masina a fost "de familie" dar dupa ce mi-am vandut Golful ... a ramas a mea
cateva poze .. din primii ani
Last edited by CaDDy; 07-08-12 at 00:31.
|
|
|
08-08-12, 09:45
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Re: White Pasat B4 TDI
apoi au urmat....
stopurile GTI - cele cu banda neagra pe mijloc
lukas-urile fumurii
kit xenon faza scurta
Jante AZEV A pe 16" , ET 20 toate 4
anu trecut .. am avut "norocul" ca sa fiu lasat fara ornamentele de la proiectoare (cele originale ) si am luat de la un prieten pe cele negre, care sunt acum pe masina.. dar cat de curand o sa le fac la loc albe (clean ) sau sa gasesc proiectoare...
|
|
|
08-08-12, 11:16
|
|
VW Driver
Stage 5
|
VAND 4 anvelope de vara - Goodyear HydraGrip
dimensiune anvelope: 185/65/14
starea cauciucurilor e foarte buna , au fost rulate maxim 20.000 km
nu au galci, ciupituri, nu au fost niciodata vulcanizate...
la cerere - se pot da si cu tot cu jante de tabla (4x100) - table normale de VW
- 45 lei / bucata - fara anvelope
- 30 lei / bucata - cu anvelope
Revin mai pe seara cu poze... pret nu stiu exact pentru cauciucuri .. daca e cineva interesat dati-mi un PM si vedem, o sa pun si poze sa vedeti singuri calitatea si starea cauciucurilor
|
|
|
08-08-12, 14:12
|
|
Stage 2
|
Frumoasa , o suspensie si e ce trebuie .
Dar mai intai de suspensie ce faci cu rugina aia ?
|
|
|
09-08-12, 00:19
|
|
VW Driver
Stage 5
|
o sa rezolv si cu rugina aia ... are mai multe puncte de rugina aparute... pun bani ca sa o vopsesc total.. ca sa fie ok
suspensie ... vine si aia , deocamdata am apelat la varianta ieftina
primele poze.. sunt cu ea in prima etapa ... dar nu am putut sa merg asa cu ea ( avand ET-ul mic ) imi freca in aripa pe spate ...pe drum drept , singur in masina... deci in nici un caz nu puteam circula cu ea
apoi am rectificat ... si masina momentan arata ca in ultimele poze... pt mine e ok, poate spatele o sa mai cobor putin ... foarte putin...
mai mult nici nu ma gandesc - doar cand o sa cumpar reglabila , mai ales ca si winter mode - o sa fie la fel , chiar o ideee mai joasa , cu tablele de 14
|
|
|
13-08-12, 21:55
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CaDDy
VAND 4 anvelope de vara - Goodyear HydraGrip
dimensiune anvelope: 185/65/14
starea cauciucurilor e foarte buna , au fost rulate maxim 20.000 km
nu au galci, ciupituri, nu au fost niciodata vulcanizate...
la cerere - se pot da si cu tot cu jante de tabla (4x100) - table normale de VW
- 45 lei / bucata - fara anvelope
- 30 lei / bucata - cu anvelope
Revin mai pe seara cu poze... pret nu stiu exact pentru cauciucuri .. daca e cineva interesat dati-mi un PM si vedem, o sa pun si poze sa vedeti singuri calitatea si starea cauciucurilor
|
si pozele promise...
|
|
|
15-09-12, 14:22
|
|
VW Driver
Stage 5
|
intre timp ...
mici detalii ...
etrierii vopsiti Arctic White
+ pregatire de iarna ... jantele de tabla erau un pic ruginite in unele locuri .. si le-am refacut un pic .. sa fie ok , smirghel , rust remover, vopsea.. negru mat
+ capacele vechi ce le aveam inainte ... le-am pregatit , sa fie un pic de contract ... in gri mat
la exterior ... mai am 3 mari lucruri de facut ..
- stergator spate ( inca nu sunt hotarat daca sa il dau jos sau nu )
- pozitii laterale de state ( sau faruri infoliate galben total )
- prelungire bara fata Seat Ibiza / Golf VR6 ( nici aici nu sunt hotarat , la cea de golf... raman pe laterale cam 2-3 degete distranta si trebuie completat din plastic )
dar pana una alta....
prioritate 1: vopsire totala
prioritate 2: suspensie reglabila
|
|
|
15-09-12, 16:25
|
|
Stage 5
|
|
|
|
15-09-12, 17:40
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mirel1919
|
doar arcuri .... varianta ieftina
initial am vrut sa o las asa,sa nu ma complic cu arcuri.. pana aveam bani de reglabila... dar cand ma uitam la ea cum era asa cocotata in copac , si talonu mic ... muream )
am apelat la varianta ieftina deocamdata , ca nu avea rost sa iau deocamdata. Oricum suspensia eu am schimbat-o acum 2 ani ..si desteptii de la service mi-au adus telescoape de VR6 , nu pt TDI .. deci oricum era mai rigida
am unele puncte de rugina care vreau sa le fac .. asa ca cel mai probabil o sa fie vopsire totala... eu sper ca pana la iarna , sau in iarna , sa nu stau cu ea asa pana la primavara , ca apoi o sa fie si mai multa si mai costitisor...
apoi sa vina si suspensia
|
|
|
15-09-12, 19:46
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [SEAT] [4Tuning International]
|
Eu iti recomand sa vopsesti masina pana da frigul,e cel mai indicat sa nu ai probleme mai tarziu cu vopseaua.
|
|
|
16-09-12, 15:07
|
|
VW Driver
Stage 5
|
pai cam asa as vrea.... sau daca apuc sa intru in iarna asa cu ea si sa o fac atunci , neaparat sa o fac in cuptor , ca sa fie ok ... nu fac lucru de mantuiala
|
|
|
21-10-12, 10:46
|
|
Stage 4
|
buna , frumoasa masina , si eu vreau sa o mai cobor pe a mea , apeland tot la varianta ta "ieftina" . imi poti zice cate spire ai taiat in fata si cate in spate? :P ce dimensiuni au gumele tale de pe azev ?
|
|
|
22-10-12, 20:53
|
|
Stage 5
|
arata foarte bine masina incaltata cu AZEV-urile alea
am vazut ca te sti cu Rares deci ai sfatuitor bun
bafta in continuare cu masina si Drumuri Bune!!!
|
|
|
22-10-12, 21:13
|
|
Stage 4
|
ms Bogdane, azi am fost cu ea la infoliat , e bezna totala in mijlocu zilei in ea , drumuri bune si tie
|
|
|
23-10-12, 01:49
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Salutare, nu am mai scris nimic pe aici de ceva vreme
mersi .. jantele chiar dau bine , desi nu au cine stie ce buza , dar sunt ok , o schimba foarte mult
@AndRei88GUL - legat de anvelope... am 215 / 40 / 16 ... toate 4, dar o sa le schimb la anu , pentru ceva mai ingust... un 205 / 40-45 / 16
legat de arcuri... eu am taiat pe fata 2 din 6 spire iar pe spate ... prima oara am taiat 3 spire jumate ... din 10 dar era prea mult si nu puteam sa circult.. si am luat alte arcuri din care am luat numai 1 spira jumate
Dar.... la mine a fost problema la jante, nu de "low" pentru ca am ET 20 , toate 4... si imi ieseau prea mult in afara , cu masina asa lasata... trebuia sa roluiesc si aripile si sa schimb si cauciucurile ca sa pot sa o las asa ( si vroiam) dar eram presat si de timp si de bani... dar o sa fie ce trebuie , cand o sa vopsesc total masina dupa ce trece iarna , o sa mai iau jumate de spira pe spate, pana iau suspensie reglabila
Stiu ca Rares ...avea jumate din ele luate .... vroiam sa le iau de la el gata taiate , dar nu aveam ce face cu ele cu jantele astea
@bogdyAR - ms al fel si tie , da ne stim , si la fel si cu Marius (FBR-ul ) ... deci avem grupare serioasa de B4-uri la cluj
niste poze... sa nu fie chiar asa sec
|
|
|
|
|