martor la un accident in seara asta pe Stirbei Voda. Masini implicate: Peugeot 206 break(taxi) si Infinity FX35(superba)...Taximetristul a vrut sa intoarca si Infinity l-a lovit in portiera si apoi a ricosat(tras de volan dreapta) si a intrat in gardurile de pe margine. Avarii: Peugeot -portiera si geam dreapta distruse si Infinity -far stanga spart, aripa stanga/drapta sifonata...
mda, poza a doua n`o vazusem...oricum, nu e nici o smecherie...ala care a condus-o era prea bou de a reusit sa faca asa ceva...si nu e nici loc de mandrie, ca puteau sa moara oameni...
1. eu nu inteleg o treaba... explicati`mi voi ....glisiera aia ... vreti sa`mi spuneti k a trecut prin toata partea dreapta a masinii ?! ... de la motor pana`n spate ?
2.cum a spus si alexika.. nu e loc de mandrie si imbecilul ala a mai avut si tupeu sa se urce pe masina si sa se pozeze mandru langa " opera de arta "
3.din cate stiu eu ... esti obligat k dupa accident sa scoti masina avariata fie pe roti / platforma intr`un loc special amenajat privat... fiecare k e vorba de o curte... bagaj.. ACR ... etc etc .. dar s`o lasi " 2 sapt langa un drum ... alaturi de cel principal " ... mai exact din moment ce era drum .. fie principal / secundar... este totusi drum PUBLIC
inka o dovada de zmei la volan care au incredere in fiare ... mai mult deacat in propria persoana