la budesti a avut viteza...a intrat in depasire la un bmw...si na mai avut unde sa se bage...a indoit putin si bmw.....dar sa facut zob`n cifa soferu mort .....pasageru din dreapta la spital...cu niste fracturi picioare/maini
soferu e tata la 2 prieteni de ai mei (((((
Doamne ce naspa....si omu ala....
si baietii astia....
si multe altele acuma de curand
ma baieti aveti grija...drive safe !!!
Dumnezeu sa-i ierte am aflat si eu azi mi-a spus mama de ei. Tatal unuia lucreaza cu mama la servici si celalalt e fiul profesoarei mele de sport de la scoala.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Accidente in RM. VALCEA
da, dar nu poti sa il compari pe Rainman ( care are permis de 3 ani cred + experienta + locuri bune luate la legale ) cu un pusti care abia si`a luat permisu si ii da blana sa vada ce poate masina, noaptea, pe valea oltului, cu inca o persoana in masina. Bine ca n`au omorat pe cineva nevinovat....oricum pacat de ei, mai sunt si alte locuri unde poti sa " testezi " masina...si nu noaptea...
la budesti a avut viteza...a intrat in depasire la un bmw...si na mai avut unde sa se bage.. .....pasageru din dreapta la spital...cu niste fracturi picioare/maini
s-a panicat si in loc de frana a calcat acceleratia , pasageru din dreapta era luat la ocazie si inca e in coma la spital....