13-08-10, 16:39
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Shadows Racing Team]
|
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
Originally Posted by Aaronnel^
Foarte tragic ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-l ierte. Un baiat de nota 10. Cu o zi inainte m-a cautat pe mess. Acum am vazut offline-ul
Costy Box:2:48 PM 8/11 ejti tinere?
|
https://www.youtube.com/watch?v=qkBV9fxdP84
ce a facut a facut cu placere si asta conteaza... sa ne amintim inca odata de el
in loc sa ii scriem la multi ani azi...dam cu rip-uri..
|
|
|
23-09-10, 15:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Accident nashpetzel pe la Bujoreni acuma. 2 tiruri + 1 sandero pe taxi => ....
|
|
|
26-09-10, 19:09
|
|
Stage 3
|
Astazi pe la 12 pe la Milcoiu,nu stiu daca au fost victime,deja statusem prea mult la coada,se auzeau ambulante,a fost si smurdu...
Video e atasat .rar
|
|
|
26-09-10, 19:22
|
|
Stage 5
|
ai idee ce numar avea pasatu ? de valcea ?
|
|
|
26-09-10, 19:23
|
|
Stage 3
|
nu stiu,nici pe spate nu mai avea
|
|
|
26-09-10, 21:14
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by VL 77 SYD
|
Odihneasca-se in pace!
Astazi a trecut un an de la tragicul eveniment!
|
|
|
06-11-10, 22:43
|
|
Stage 5
|
Nici nu au asfaltat astia bine prin centru ca deja s-a intamplat o neintamplata, au spoit asfaltul nou turnat, un accident grav pe o trecere de pietoni langa OMV (forestier).
|
|
|
06-11-10, 22:59
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [4Rally] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by PrietenCuTine
Nici nu au asfaltat astia bine prin centru ca deja s-a intamplat o neintamplata, au spoit asfaltul nou turnat, un accident grav pe o trecere de pietoni langa OMV (forestier).
|
pana cand o sa dea aia cu bidineaua pe strazi o sa se mai intample multe .....nu era singuru care era sa faca o nasolie .....eu era sa tot asa sa ma urc pe 1 la " trecerea de pietoni " langa tribunal....pur si simplu mi-a sarit in fata de printre masinile care asteptau sa intre in sensu giratoriu ....trebuie sa fi cu ochii in "jdamii de parti " .....
|
|
|
07-11-10, 03:41
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Victor_WRC
pana cand o sa dea aia cu bidineaua pe strazi o sa se mai intample multe .....nu era singuru care era sa faca o nasolie .....eu era sa tot asa sa ma urc pe 1 la " trecerea de pietoni " langa tribunal....pur si simplu mi-a sarit in fata de printre masinile care asteptau sa intre in sensu giratoriu ....trebuie sa fi cu ochii in "jdamii de parti " .....
|
pai asta inseamna de obicei sa conduci victore mai ales in oras... sa respecti viteza ... si s ate mai uiti si la prostii de pe margine.
o sa vezi ca in timp ... nu o sa te mai uiti atat de mult ce faci tu ... ci la ce fac altii la volan ca sa pre-intampini chestiile astea. Sau cel putin as face eu, sau un sofer oarecare.... la tine am dubii
|
07-11-10, 08:49
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [4Rally] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by CaDDy
pai asta inseamna de obicei sa conduci victore mai ales in oras... sa respecti viteza ... si s ate mai uiti si la prostii de pe margine.
o sa vezi ca in timp ... nu o sa te mai uiti atat de mult ce faci tu ... ci la ce fac altii la volan ca sa pre-intampini chestiile astea. Sau cel putin as face eu, sau un sofer oarecare.... la tine am dubii
|
stai linistit ca nu mergeam tare .....aveam sub 50 .....
|
|
|
07-11-10, 12:53
|
|
Stage 5
|
dar peste 200
Are dreptate Caddy, o sa ajungi sa te uiti numa in jur, fara sa te mai uiti la tine...si nu o sa te poti gandi la altceva decat la prostii din jur.
|
08-11-10, 23:28
|
|
Stage 5
Member of: [LANCIA] [VW] [Shadows Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by fan3xxl
eeeee, good point...dar anumite lucruri si glume chiar nu se fac in trafic...dak dai de unu mai slab de inger si ii scapa volanu la o gluma dinasta si intra el in tine? la asta s`a gandit cineva?
|
daca,daca si iar daca.prea multi daca...daca ar fi sa mergem pe gandirea asta,ce rost mai are sa iesim din casa ? daca da masina peste mine in parcare?daca imi pica o tigla de pe bloc in cap ? daca fac accident cu masina ? daca mai stiu eu ce... lasati lucrurile sa mearga de la sine,acum asta e,vrei sa faci o gluma dasta,o faci cu un anumit risc,cand e sa se intample ceva se intampla si cand iti vezi de treaba ta linistit.
|
|
|
09-11-10, 10:57
|
|
Stage 5
|
Azinoapte ora 1:30 la KM7 accident....1 persoana a murit ( Alexandru ) este din Valcea, alte 3 au fost ranite, soferul era beat ( asa spuneau martorii ), a incercat sa depaseasca un tir in curba, a venit o masina din fatza, a tras dreapta de volan, a derapat, a intrat in shantz si din shantz l-a aruncat cu spatele intr-un pom, persoana din spate stanga a murit pe loc ( hemoragie interna ), celelalte 3 ( dintre care 2 fete ) au fost ranite.
RIP Alexandru
|
|
|
09-11-10, 10:59
|
|
VW Driver
Stage 5
|
auzi cineva de accidentu de la budesti ?
|
|
|
09-11-10, 12:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Azinoapte ora 1:30 la KM7 accident....1 persoana a murit ( Alexandru ) este din Valcea, alte 3 au fost ranite, soferul era beat ( asa spuneau martorii ), a incercat sa depaseasca un tir in curba, a venit o masina din fatza, a tras dreapta de volan, a derapat, a intrat in shantz si din shantz l-a aruncat cu spatele intr-un pom, persoana din spate stanga a murit pe loc ( hemoragie interna ), celelalte 3 ( dintre care 2 fete ) au fost ranite.
RIP Alexandru
|
nasol
|
|
|
|
|