Quote:
Originally Posted by street_racer
am vb cu un tovarash bun , fost coleg de liceu de-al turnatorului din seara aia cu portul !!! i-a bagat ala care vroia sa ne toarne(o sa il botezam tzucurel ca e mai simplu de scris) o vrajeala de m-am p***t pe mine de ras !!! i-a zis tovarashului ala ca ori pal ori gpg erau sa il loveasca, si ca acum unu din aia 2 are dosar penal etc... am vb cu pal ... nu are nici pe draq si a zis ca nici gpg! deci concluzia este ca tzucurel sufera de nebagare in seama !!!
|
omu nu stia cum sa se dea mare in primul rand cu o filamre nu poate face nimic ....
a mai fost un caz cu un bmw in buc .. unii din voi il stitzi ...unu din buc a dat filmu cu el la pro tv ....si politia a zis ca o sa ia masuri .....la vrajeala evident ...
explicase unu care e treaba dar oricum nu are ce face garda ..decat s ail ia in vizor atata tot ....
nu sunt sigur dar cinev azicea o data ca o filmare nu poate fi considerata proba daca nu este aprobata dinainte de un judecator .....adica un fel de flagrant ceva .....
in fine ....stiu ca nu prea sa inteles nimic din postul meu dar....detalii detalii
)
apropo de ce i se zice tucurel ...din cauza de la tucurii de muci care ii are la nas
))))))))))