Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 19-12-06, 22:28   #1021
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]
Default Re: Portul Constanta !

lasa vedem noi....tot facem ceva..
peter is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 22:28   #1022
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

de CDA vbeam eu mah ....eu cu tine m scris msg in acelasi timp ..si nu erai tu inaintea lui ..si eu ola el ma refeream ...oricum nebun in sensul bun :P
Old 19-12-06, 22:29   #1023
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

am vb cu un tovarash bun , fost coleg de liceu de-al turnatorului din seara aia cu portul !!! i-a bagat ala care vroia sa ne toarne(o sa il botezam tzucurel ca e mai simplu de scris) o vrajeala de m-am p***t pe mine de ras !!! i-a zis tovarashului ala ca ori pal ori gpg erau sa il loveasca, si ca acum unu din aia 2 are dosar penal etc... am vb cu pal ... nu are nici pe draq si a zis ca nici gpg! deci concluzia este ca tzucurel sufera de nebagare in seama !!!
Old 19-12-06, 22:31   #1024
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

tzucurel dak citesti asta , totzi baietzii de pe forum o sa punem p**a de la p**a si iti pregatim o m**e mare numai ptr tine !!!
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 22:31   #1025
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

Tzucurel )))) ......potrivita porecla .. ......vrea sa stie lumea de l ..si a gasit un mod
Most_Wanted is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 22:38   #1026
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
Tzucurel )))) ......potrivita porecla .. ......vrea sa stie lumea de l ..si a gasit un mod
am zis sa fiu mai original ... ca .. lake , retardat ..etc ... se uita lumea la el si isi da seama ... ... da tzucurel ... e mai blat asa :P)
Old 19-12-06, 22:40   #1027
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
de CDA vbeam eu mah ....eu cu tine m scris msg in acelasi timp ..si nu erai tu inaintea lui ..si eu ola el ma refeream ...oricum nebun in sensul bun :P
)) am inteles... eu credeam ca zici de don M ... ca iti dadeam dreptate :P)) si ala .. nebun rau ...
Old 20-12-06, 14:31   #1028
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Ia gata mah!!! Cine e nebun???) Ca sa stiu si eu care mai e ca mine)!!! Street racer permite-mi sa iti spun ceva despre tovarasul nostru comun, Tzucurel, nu a zis ca era sa il calce pe picior, ci l-a calcat pe picior, si le-a luat numarul si alte alea, off, numai nebagati in seama, numai oameni d-ashtia importanti si nu zic VIP-uri ci NIP-uri( Not Important Person) )
Old 20-12-06, 14:34   #1029
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Dar mai am eu o vorba:Mortii cu mortii, vii cu vii! El cu turnatu` lui la garda, noi cu spartul capului lui; el cu ce dreq face el acasa(ca de femei pun pariu ca nu are fatza) noi cu masini si alte alea, eu zic sa-l dam dr%^& si sa ne vedem de ale noastre!!! Atentie la gabori ca au inceput sa se camufleze prin port!!! Unii deja au patit`o!!!
Don M is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 16:33   #1030
GRIGO

Stage 5

GRIGO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by street_racer View Post
am vb cu un tovarash bun , fost coleg de liceu de-al turnatorului din seara aia cu portul !!! i-a bagat ala care vroia sa ne toarne(o sa il botezam tzucurel ca e mai simplu de scris) o vrajeala de m-am p***t pe mine de ras !!! i-a zis tovarashului ala ca ori pal ori gpg erau sa il loveasca, si ca acum unu din aia 2 are dosar penal etc... am vb cu pal ... nu are nici pe draq si a zis ca nici gpg! deci concluzia este ca tzucurel sufera de nebagare in seama !!!
omu nu stia cum sa se dea mare in primul rand cu o filamre nu poate face nimic ....
a mai fost un caz cu un bmw in buc .. unii din voi il stitzi ...unu din buc a dat filmu cu el la pro tv ....si politia a zis ca o sa ia masuri .....la vrajeala evident ...
explicase unu care e treaba dar oricum nu are ce face garda ..decat s ail ia in vizor atata tot ....
nu sunt sigur dar cinev azicea o data ca o filmare nu poate fi considerata proba daca nu este aprobata dinainte de un judecator .....adica un fel de flagrant ceva .....
in fine ....stiu ca nu prea sa inteles nimic din postul meu dar....detalii detalii )
apropo de ce i se zice tucurel ...din cauza de la tucurii de muci care ii are la nas ))))))))))
Old 20-12-06, 16:41   #1031
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

fanatic, te-am inteles, si intr-adevar este adevarat. Normal orice filmare trebuie analizata de un judecator ca sa poata fi pusa drept proba, dar cu totii omitem un lucru: traim in R.S. Romania!!! inca suntem comunisti, nu suntem democratici!!!!
Don M is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 19:19   #1032
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

eu zic sa il dam d#@c* pe tzucurel ... nu merita sa ne mai batem capu cu el ... e un lake flaushat care nu are ce face ...
Hellman is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 21:33   #1033
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

tzucurel e omu ala cu cielo alb? de filmeaza in port?
de zicea ca la fugarit politia din port pana la aqua magic acolo a scapat de ei... )
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 22:01   #1034
BuGyy

Stage 3

BuGyy's Avatar

Talking Re: Portul Constanta !

nop e unu care tasu e gabor si se da smecher numa gura e de el umbla cu passatu lu tasu !! in fine sa nu mai vb de el ca nu merita !!!
BuGyy is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 22:14   #1035
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

aham e altu eu zic sa facem aici o lista cu numerele masinilor celor care toarna? cine nu are curaj sa mi-le dea mie pe PM ca ios mai KAMIKAZE de felu meu... :P

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.....cine-i smecher si chiuleste are tot asa...
sonykel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -