Scuzatima ca ma bag singur in seama... desi sunt nou pe forum... dar ce ziceti postez numarul celor care toarna la politie??? ne facem mai mult rau de cat bine?sau situatia va ramane neschimbata... deja am primit un numar pe pm...
vezi logan alb cu AHF la numar , vezi logan galben cu SGE la numar , vezi cielo alb cu DNI la numar .... si caini d-astia mai sunt ... da eu zic da-i in plm... lasatii sa se bage in seama ... ca tot o sa prindem noi unul o data si il facem exemplu ... il atarnam in protzap si il filmam... dup-aia punem pe net si vdm care mai are tupeu sa faca d-astea !!! >
ala cu AHf e logan roshu .. m'a oprit pe mine.... si mai e un logan galben, dar nu am vazut numarul , statea vinerea trecuta la sala si ii oprea pe astia ...
da cine a zis ma cai gabor ma??? da filmeaza si da la antena1...deci tot cap de creta e... si daca stam sa filozofam rezulta ca e amic cu gaborii si ii simpatizeaza pe gabori... si daca mai filozofam si mai mult reiese ca... in fine nu are rost...
io zic sa facem un filtru acolo si intra numei lumea buna fara gabori cel mai bine asa .. ne punem veste si daca ne intreaba cineva ziceam ca suntem de la primarie nepotii lu basescu