Politia vine chiar si in gaura c#r#l#i ... acolo unde te asteptzi mai putzin .. ca se gaseste cate un bulangiu cocalar de paznic la SC Prabushirea Cogealac SA sa dea telefon la garda .. ca doar na .. e moca la 955 ce p#l@ mea ...nu?
Si de rupt masinile .. sincer sa fim .. ( BTW ... eu nu fac prte din X-Team ... asha ca nu ma baga in aceeashi oala pls ) se aduna o gramada de casca gura in port si asteapta sa vina cate unul sa isi terciuiasca masina ..
Si inca 1 chestie .. acum 1 saptamana am facut eu liniutza cu un Motor .. ala galben .. Suzuky de 500 .. 2 linii am dat si dupa aceaa m-am apucat de burnouturi in parcare ... in poligon sa zic asha , si am tras masina pe dreapta ...
Si din 50 de masini cate vin , daca sunt maxim 5 care fac ceva e bine !!! in rest .. multa gura casca .. si se mai intreaba \" Cine ne toarna frate ???\" pai daca plecatzi haita cate 100 de masini la o liniutza unde se fac doar 6 concurenti ce p#l@ mea te mai miri ???
Nu e asha man ???
Plus ca gandeste-te ca ii face vreunul masina lu taticu pachet la planetare , rupe ce se mai poate la masina sau buleste alte masini si isi i-a omoru' de la roman acasa ... cred ca au inceput sa se gandeasca si la asta ...
Sau poate s-au gandit aia care vin prin port sa isi vanda masinile .. si nu le mai terciuiesc ... ca sa nu zica lumea in Obor .. aaaaaaaa asta e ala frate care o rupe in portul tomis ca dementul ...
Intelegi ?