Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Cum s-o rupi nene in parcarea aia din port ? Cat sa tragi de ea acolo ? Daca voi va strangeti unde-am fost si noi sambata trecuta, nu-mi dau seama ce se poate face acolo, in afara de burnout si spins...
Andrei: sper s-o termini pana la vara, ca vreau sa vad cat tragi de ea 
|
Pai in parcarea aia in afara de Spin Burn si Crash (

) se mai dau linii pe stradutza aia care duce la bariera aia unde e stalpul ala de fier indoit ( de un BMW , Cielo , Dacie , Tico , etc.

) ... cam atat ...
Si am sa o termin ... si esti primul pe care il plimb cu ea ...

Azi m-am apucat de Wide ( umflaturi gen Mazda RX8 ) pe fata ... si merge bine ...
Oricum ... am sa bag poze aici pe forum pe masura ce \" avansez\" cu modificarile ...
Maine cred ca am sa bag niste poze ... sa vezi cam despre ce vb ...
Hai ca ne mai auzim ...
BTW Gaby // Eu anul trecut m-am luat la o liniutza in Arges cu un Oltcit modificat ( mi se pare ca avea motor de alfa 33 sau ceva de genul ... boxer ... ) si aveam celalalt motor in portbagaj + cutie + fuzete + ETC adica restul din mecanica , era noapte , masina era murdara ca vai de ea , roti de cielo pe 14 , toba de espero care ragaia ca vai de ea si shau' a schitzat ceva in spatele meu, a vazut 1.6 si a vrut sa faca stanga ... am pus frana usor , am scos capatzana pe geam si am dat 2-3 spritzuri ... si i-am facut semn sa vina sa dam una mica ( ei erau 2 , noi eram 3 + 350 Kg in portbagaj care atarna mai greu decat 3 oameni in spate ) ... si a venit tipul .
I-am spus ... hai calc-o ! Dai blana .. a calcat-o , l-am lasat putin , am calcat-o ( eram in 1-a , in mers ) si eu si am ajuns paralel cu el ( el era deja in a 2-a ) ... si am bagat a 2-a si dupa 1 secunda de stat in paralel m-am dus de a inebunit tipul .. imi dadea flashuri , avarii sa trag pe dreapta ... si am oprit , cand a ajuns tipul la mine la geam m-a intrebat exact asha :
EL : Mai , ce are masina ???
Eu : Nu are nimik frate ... ce sa aiba ? Merge ...
El : Nu se poate ... are ceva ... prea s-o dus asha dintr-o data !!!
Eu : Are 2 motoare , unu in fata si unu in spate !
El : Nu se poate !!
Eu : Ba da frate , vino sa iti arat !!
I-am deschis portbagajul si i-am aratat motorul de 1.6 facut cocolosh cu cutie , planetare si ce ti-am mai spus ... la care tipul spune :
No bine .. dar asta nu mere !!!
Eu : Pai stiu ca nu merge ... da am 2 motoare !
El : Da in fata ce ai ? Sub capota ...
Si i-am ridicat capota si expresia de pe fetele lor trebuia inregistrata fara misto .... au belit niste ochi de nu le-a venit sa creada ...
El : I-a uite frate ... nu am vazut asha ceva aici in Arges de cand ma stiu !!!
CAT DE BINE M-AM SIMTZIT ATUNCI ITI DAI SEAMA ... Crescuse de 4 ori mai mare inima in mine ... cu toate ca m-am facut cu un Oltcit ...
Nu asta era faza ...
Faza era ca tipii erau super de treaba , se vedeau ca sunt coxangii ...
In fine ... pe Pitesti Bucuresti la 200 i-am facut flashuri la o laguna , s-a dat shau la o parte si la 220 cand am trecut pe langa un tir de era sa fac praf masina ca s-a balansat ca o barca in stanga si dupa aia in dreapta ( daca nu aveam greutate in portbagaj ma duceam p#lii de suflet ) am lasat-o usor la 140 , m-am bagat pe bada 1 frumos , a trecut ala cu laguna pe langa mine si a belit niste ochi de nu ii venea sa creada ce cotetz de masina i-a dat temelie ... si am ajuns acasa cu bine ...

Ce tampit sunt .. am inceput sa povestesc amintiri nemuritoare ...
Continuarea in episodul viitor !