Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 23-12-06, 00:40   #1066
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Portul Constanta !

56 - CIV nu te mai da cu hvb in port ca are dublu carburator si pe distanta scurta a1`a si a2`a te face , dar deja la a 3`a se pierd , da`ti`va pe distanta normala de cursa 400 m , mamaia etc.

sonykel eu stiu la cine iau apararea exact CT-23-DNI , tu vorbesti de alt dni cu linii pe el si nush ce

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 00:43   #1067
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

mati inebunit cu HVB cu dublu carb si eu am dacie 1,6 dublu carb si cutie de fuga pe ea... dar am renuntat la dublu carb iam pus unu clasic de 1,4 si parcas mai multumit de asta... e oricum conteaza shoferu...

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.....cine-i smecher si chiuleste are tot asa...
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 00:45   #1068
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

pei k sa stie lumea k pe distanta scurta ii fuge , dar pe lunga .... pierde cu mai toti
Old 23-12-06, 00:50   #1069
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

da nush ce sa zic tot shoferu conteaza mai mult... eu am facut o ``liniutza`` pe 20km eforie sud-ct... adica mam tinut dupa un lake cu o solenza care mia aratat *ue fara motiv... am stat in fundu lui pana cand drumurile noastre sau separat...
am facut si un logan 1,6mpi dar shoferu prost(nu ca as fi eu vreun shumi) asa ca eu nu iau apararea nimanui dar sar putea sa bata tot hvb pe distanta dar oricum sunt cam off topic...
Old 23-12-06, 00:53   #1070
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

face nova pun si bani la bataie k ii cunosc masina lu hvb prea bine , la peste 100 de m deja masina zici ca se impiedica singura chiar si el a recunoscut
Old 23-12-06, 03:20   #1071
Don M

Stage 3

Don M's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

una si cu una fac 2, cum 1+1=2. de aici iese 112) asha ca, cred ca de aici se poate trage concluzia. Multi mu&&&i care toarna la garda.d ce...nush, dar.... sunt neghiobi rau, asta e! ca aia din port, alte capete de creta, gaborilor!!! daca sunteti prin port si auziti muzica tare care vi se adreseaza, veniti la mine, ma gasiti acolo, intrebati de Don M...accept cecuri sub forma d amenzi!!!
Old 23-12-06, 08:20   #1072
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Nici eu nu ii inteleg pe aia care toarna si mai ales astia de varsta noastra... hai sa zicem ca aia batrani nu inteleg fenomenu nu poa sa inteleaga ca suntem pasionatii de asa ceva ca asta ne place... lor li se pare golaneala...
de exemplu maicamea citez(dupa ce vazuse un reportaj la antena1): ``eu nu pot sa inteleg placerea asta a voastra de a strica masinile``i-am zis: placerea e motivu ptr care ne dam,cauza e ca se strica si masina din cand in cand... taicamiu(dupa ce vazuse la mine pe pc un balet pe zapada cu un bmw) citez:``eu nu pot sa pricep , dar chiar nu pot si am carnet de 35 de ani si aproape 1mil de KM da eu nu pot sa inteleg cum faceti voi derapajele astea controlate cum reusiti sa le controlati... asa ca pastia batrani de ma cheama garda ii inteleg...
Old 23-12-06, 12:24   #1073
fixu_mic

Stage 5

fixu_mic's Avatar

toanna k nu au q ce..si se oftik ))) pe unii chiar ii doare prostia ))
fixu_mic is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 13:56   #1074
ct56civ

Stock

ct56civ's Avatar

am facut si un logan 1,6mpi dar shoferu prost(nu ca as fi eu vreun shumi) asa ca eu nu iau apararea nimanui dar sar putea sa bata tot hvb pe distanta dar oricum sunt cam off topic...
sonykel u crezi ca sunt asa varza cu condusul ne vedem la o liniutza daca te tine ma frate si dupa aia te dai si u cu hvb sa te vad ok??? ce zici??
ct56civ is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 14:06   #1075
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

stai man cine a zis ceva de tine? cine a zis ca stai prost cu condusu? eu nu ma dau la liniutze ptr ca oricum stiu cas varza dar sunt unii si mai varza ca mine(dar nam zis ceva de vreun membru de pe forum sau de tine)
cand o sa am o masina buna o sa ma dau si poate o sa devin si eu un shofer bun... pana atunci ma abtin de la provocari...
dar nu inteleg dece te ataci???
Old 23-12-06, 14:33   #1076
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

56civ acum am inteles dece teai atacat... yzf-u zise de tine ca sa nu te mai dai cu el in port... si eu am zis ca sar putea ca tot hvb sa invinga... dar nu ma refeream la tine ma refeream ca in general conteaza shoferu...
imi cer scuze daca consideri ca team jignit nu vreau sa incep cu un dusman... ca sunt nou pe forum , si poate cand o sama cred capabil facem si o liniutza amicala pana atunci tot respectu... nu te cunosc deci nuti cunosc skill-urile si nici tu nu ma stii asa ca nu are rost sa ne certam...
Old 23-12-06, 14:44   #1077
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
Originally Posted by ct56civ View Post
sonykel u crezi ca sunt asa varza cu condusul ne vedem la o liniutza daca te tine ma frate si dupa aia te dai si u cu hvb sa te vad ok??? ce zici??
nu bate nici chiar tot...se mai gaseste cate o masina sa il faca
SMocKey21 is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 21:13   #1078
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

exact , sa va dau numere ? eu unu cu orice l`am facut din ce am avut... si l`au facut si alte dacii berline chiar
Old 24-12-06, 01:36   #1079
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team View Post
56 - CIV nu te mai da cu hvb in port ca are dublu carburator si pe distanta scurta a1`a si a2`a te face , dar deja la a 3`a se pierd , da`ti`va pe distanta normala de cursa 400 m , mamaia etc.

sonykel eu stiu la cine iau apararea exact CT-23-DNI , tu vorbesti de alt dni cu linii pe el si nush ce
ce PLM da-ti nr de masini [e aici
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 24-12-06, 03:29   #1080
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

pei CIV avea deja nr la username asa ca ori de la mine ori de la el acelasi drac... si de dni nu era vba de curse ..
- Copyright 2025 4Tuning -