lasa sonykel ... noi stim ce a fost acolo ... ZezE era prea drogat cu fumul de cauciuc ars si dani era atent la roata ce sa invartea .. dar noi am vazut fetele care isi scoateau sutienele prin masini si cereau autografe pe s*** si in alte parti :P ..... oricum adevarul e ca am dat ce am dat ... era fum peste tot ... dar mie cine dracu imi face curat in masian ca am gasit cauciuc ars pe luneta in masina (
numai ZezE era in extaz .. acum il asteptam pe el sa dea burn la fel ca me .... frana de mana trasa si dai ... fara sa te tzina no one ZezE ... asteptam cat mai multe show'uri in port ...
pai normal ca intram nu mai noi cei cu dacii sau cu masini modeste ca astia de au avut banii sasi ia vreo masina mai rasarita nu calca cu ele prin port ca nu au bani sa le rupa...
pai da sa rupa o bara sa ia o groapa sa indoaie janta sa loveasca cutia etc... si eu cand ma dau ce anuntz toata ctza?sau hellman cand da burnuri ca nebunu anuntza toata cta?bine hai hellman nu se pune ca el e nebun cred ca dadea burnuri si cu premergatoru atunci cand era bebe...
dar sunt cativa de pe forum care trec in port de se uita la noi de sus si pleaca...
pastia nui inteleg eu ori ma duc in port cand stiu ca sunt niste preteni de ai mei ori ma duc fara sa stiu nimic dar ma duc cu gandu sa ma dau sau sa mai stau la o tigara cu un tovarsh nu ma duc doar ca sa vada lumea ca traiesc si ca miam mai pus o folie pe luneta...
nu dastia de trec doar sa zica lumea ca mai traieste ca se zvonea despre el ca e mort etc....
poate sunt eu prea junior si judec gresit si poate nam fost la destule adunari...
asta seara eram prin port ca de obicei ma uitam la luna si ma relaxam si cum sateam eu dupa stabilopozi acolo printre tufisuri cu tigara in mana de o data incep sa se auda zgomote ciudate scartz scartz vrum vrum... domne si nu puteam sa ma relaxez... asa ca ma uit sa vad ce se intampla... ce sa vezi 2nebuni cu 2masini rosi una mai rotunjita una mai patratoasa faceau cerculete au facut si un burnout... cica a fost frumos?care ati fost domne? ca nam vazut de crengile de la copac...
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
Re: Portul Constanta !
plm..de cand a aparut 4tuning..s-au dezvoltat anumite grupari...si de atuncia intre ei..si oaspeti bucuresteni vara...se duc linistiti undeva..si se dau....plm..
oare cine erau cei doi nebuni cu masini roshii ??? eu nu stiu .. eu eram acasa invatzam pt examene ... pe dracu .... cutrieram orashu in cautare de .....