Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 22-02-07, 20:14   #1441
Dj Nuca

Stage 2

Dj Nuca's Avatar

Default Re: Constanta - Accidente

No Coment
Dj Nuca is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 23:05   #1442
argenti

Stage 2

argenti's Avatar

filmuletul a fost si pe hi5. . .dar imediat dupa accident .. a fost sters... !
argenti is offline   Reply With Quote
Old 23-02-07, 00:03   #1443
yulydelacamp2005

Stage 3

yulydelacamp2005's Avatar

Post Re: Constanta - Accidente

Pacat ca au disparut 3 suflete ...
Daca nu s-ar fii intamplat nimic am fii vazut filmuletzul spunand "ce tare e baiatu asta", acuma spune "a fost tare" !
yulydelacamp2005 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-07, 15:22   #1444
BuGyy

Stage 3

BuGyy's Avatar

Angry Re: Constanta - Accidente

Io zic sa ii lasam sa se odihneasca in pace
BuGyy is offline   Reply With Quote
Old 23-02-07, 21:07   #1445
yulydelacamp2005

Stage 3

yulydelacamp2005's Avatar

si eu zic la fel !!!
pe zi ce trece apare o lumanare in plus la locul accidentului ...
si probabil mii de lacrimi care sa le stinga ...
dar e mai bine sa-i lasam sa se ... Odihneasca in Pace !
yulydelacamp2005 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-07, 21:33   #1446
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Exclamation Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by Light View Post
Pentru cei care nu stiu cum s-a intamplat exact , va rog sa tine-ti gura inchisa pentru ca eu am fost prezent la accident si totul s-a intamplat in fata mea. Nu a fost nici o cursa ilegala de masini , nu se intrecea nimeni ci a fost vorba doar de teribilism. TL 13 GGG rula cu o viteza aprox. de 200 de km/h pe banda 1 , moment in care a intrat in sensul giratoriu si a pierdut controlul masini. Soferul nu a avut nici macar intentia de a apasa pe frana ... sunt martori care au fost in spatele lui si au vazut totul exact cum s-a intamplat. Nu a fugit nimeni de la locul accidentului si pentru cei care le place sa arunce vorbe'n vant , sa stie ca imediat dupa impact eu am fugit catre Porsche si am incercat sa ajut cu tot ce am putut ... a reusit sa iasa din masina Paul dupa care Gociman care a ars de viu in fata mea la 10 metri distanta. Nu am putut face nimic decat sa ma uit cu lacrimi indurerate si sa tip la el sa se traga din foc. Masina exploda din 5 in 5 secunde iar flacarile erau de circa 3-4 metri. Nu puteai sa te aproii de masina ... a fost un dezastru ! Am fost la sediul de Politie Rutiera Constanta , am dat declaratie verbala + scrisa povestind exact cum s-a intamplat asa ca pentru ce`i care nu cred se pot duce sa verifice declaratile date de catre conducatorul auto al autoturismului AUDI TT de culoare neagra cu nr. de inmatriculare CT 84 NCA . Sincere condoleante famililor si fie ca Dumnezeu sa'i odihneasca in pace !

nu te acuza nimeni .... si oricum nu aveai ce sa faci ... atunci cand te bagi la asa ceva esti constient de riscuriile la care te supui ... accident / sa te prinda politia / ........ si multe ... treaba e urmatoarea .... accidente se intampla si se vor mai intampla nu neaparat din liniutze ... putea sa fie oricine in locul tau ... nu au dovezi ... .. si am zis destule

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 23-02-07, 22:22   #1447
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

ceea ce se intampla aici mi se pare o magarie...condoleante online...cine a regretat cu adevarat acest eveniment nefast, s-a prezentat la inmormantare, la spital pentru donatii sau a pus o lumanare in locul blestemat...CT-81-ERY, eu zic ca n-au rost atatea comentarii si condoleante pe tema asta, linkuri inutile, presupuneri nefondate ... George nu se intoarce sa le citeasca, familia lui nu intra pe forum, valabil si pentru cele doua fete...vorbele astea nu ajuta pe nimeni in niciun fel, au rolul doar de a tine cititorul ocupat si de a umple spatiul de pomana...propun sa se stearga ce se va scrie de-acum incolo pe aceasta tema, incepand cu acest post. la cate sute de oameni mor anual in constanta in accidente rutiere, nu a scris nimeni nicio litera despre altii, doar despre cei din Porsche Cayenne ...
Old 24-02-07, 08:35   #1448
X-man

Stage 2

X-man's Avatar

Insinuezi,spunand Porsche Cayene,ca se vb despre ei pt ca au avut bani?Am mai vazut un forum unde cei din bucuresti ,deci mai detasati sentimental de victime, ii acuzau pe ei si pe nimeni altcineva,iar unii chiar ziceau ca si-o merita pt ca prea sunt fitzosi astia cu bani si cred ca daca au masini puternice lumea e a lor...Dar eu nu cred ca e asa..si eu zic ca a fost vina lor dar nu meritau asta...Si mai cred ca s-au facut atatea discutii aici pt ca a fost un accident groaznic si violent pe care nu il vezi zilnic...cumulat cu explozia si arderea de vii etc...si poate de aceea este asa dezbatut...si in al doilea rand noi vorbim aici exact pe comunitatea noastra de constanta...nu pe un post general al forumului....cam atat..numai bine..
X-man is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 10:20   #1449
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

@Quick 5hifter - Acest topic a fost creat tocmai pt a se discuta despre astfel de accidente.Din punctul meu de vedere tu ai dreptate, dar nu pot obliga oamenii sa nu vorbeasca despre acest accident, chiar dc multi dintre ei o fac doar pt a se baga in seama, in conditiile in care majoritatea nici nu ii cunosc pe cei decedati, sau poate cel mult au vazut pe strada masina la un moment dat.
Old 24-02-07, 11:04   #1450
mizuno

Stage 5

mizuno's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Unhappy Re: Constanta - Accidente

bai terminati va rog!nu mai pune-ti filmulete cu masina pe forum!si cele care sunt deja scote-ti-le!militienii chiar vor sa ii bage si p ceilalti martori ca si participanti la cursa mortii si nu e de bine...in fiecare zi mai apare cate un filmulet cu masina implicata...lasa-tii sa se odihneasca in pace si familiile sa-si revina...a fost prea multa durere...
mizuno is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 11:40   #1451
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by mizuno View Post
bai terminati va rog!nu mai pune-ti filmulete cu masina pe forum!si cele care sunt deja scote-ti-le!militienii chiar vor sa ii bage si p ceilalti martori ca si participanti la cursa mortii si nu e de bine...in fiecare zi mai apare cate un filmulet cu masina implicata...lasa-tii sa se odihneasca in pace si familiile sa-si revina...a fost prea multa durere...

De unde stii tu ce vor sa faca cei de la Politie...vad ca tu esti din Ploiesti?
ERY is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 12:12   #1452
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by X-man View Post
Insinuezi,spunand Porsche Cayene,ca se vb despre ei pt ca au avut bani?...
Nu mai da cu presupusul...nu insinuez nimic, am mentionat marca pentru a se intelege despre ce vorbesc..n-are nicio legatura daca au bani sau nu, cel putin din p. meu d.v., eu nici macar nu i-am cunoscut, probabil nu i-am vazut niciodata.
NU O MERITAU, asta e clar, si nu a fost vina LOR, ci a celui de la volan, si asta n-o spun eu, ci o spune cea mai elementara notiune de logica...ceilalti n-au avut niciun cuvant de spus, neavand controlul asupra vitezei, directiei si franei. Insa repet, nu o meritau, nu merita nimeni asa ceva.
Dar consider ca e timpul sa inceteze discutiile despre acest accident, nu despre accidente in general...nu mai e nimic de spus, in ziare si la TV apar mai multe variante, nu s-a clarificat nimic, ancheta e in plina desfasurare, iar majoritatea celor ce au scris si si-au dat cu parerea n-au de unde sa stie ce si cum, doar din auzite (aici ma includ si pe mine).

PS: saptamana asta au fost loviti 2 oameni pe trecere de pietoni, dintre care unul e mort...nu vreti sa vorbim despre asta? e tot accident....a, nu stiti nimic? cel decedat nu era tot om? nu era victima intr-un accident din Constanta? va spun eu ca da. s-a dat si la tv, au scris si ziarele. ai inteles acum, x-man, despre ce vorbesc?
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 12:35   #1453
mizuno

Stage 5

mizuno's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Unhappy Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by CT-81-ERY View Post
De unde stii tu ce vor sa faca cei de la Politie...vad ca tu esti din Ploiesti?
da?uite : http://www.protv.ro/filme/soferul-ma...le=13254#13254
filmuletu asta cum crezi k a ajuns la protv?dupa forumul 4t...
acum am inteles k sunt cercetati si ceilalti care au asistat la nefericitul evenimentsau li se cauta nod in papura pt ai invinovati si p ei...

Ai inteles gresit. Iti dai cu presupusu de aiurea si generezi noi discutii inutile.

Last edited by ERY; 24-02-07 at 12:56.
mizuno is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 12:58   #1454
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Hai sa incheiem aici subiectul legat de acest accident. Tot ce s-a putut spune s-a spus. Trei persoane au murit, sa speram ca al patrulea ocupant al masinii va iesii cu bine din spital.
ERY is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 13:04   #1455
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by mizuno View Post
da?uite : http://www.protv.ro/filme/soferul-ma...le=13254#13254
filmuletu asta cum crezi k a ajuns la protv?dupa forumul 4t...
acum am inteles k sunt cercetati si ceilalti care au asistat la nefericitul evenimentsau li se cauta nod in papura pt ai invinovati si p ei...

Ai inteles gresit. Iti dai cu presupusu de aiurea si generezi noi discutii inutile.

Filmuletul asta a ajuns la ProTV si a este un montaj facut din filmulete luate de pe hi5.com ... nu de pe 4tuning ...
Si hai sa lasam odata tot circul asta ca nu e frumos ... valabil ptr toti ...

Last edited by X-Ray-Eyes; 24-02-07 at 13:06.
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -