Quote:
Originally Posted by X-man
Insinuezi,spunand Porsche Cayene,ca se vb despre ei pt ca au avut bani?...
|
Nu mai da cu presupusul...nu insinuez nimic, am mentionat marca pentru a se intelege despre ce vorbesc..n-are nicio legatura daca au bani sau nu, cel putin din p. meu d.v., eu nici macar nu i-am cunoscut, probabil nu i-am vazut niciodata.
NU O MERITAU, asta e clar, si nu a fost vina LOR, ci a celui de la volan, si asta n-o spun eu, ci o spune cea mai elementara notiune de logica...ceilalti n-au avut niciun cuvant de spus, neavand controlul asupra vitezei, directiei si franei. Insa repet, nu o meritau, nu merita nimeni asa ceva.
Dar consider ca e timpul sa inceteze discutiile
despre acest accident, nu despre accidente in general...nu mai e nimic de spus, in ziare si la TV apar mai multe variante, nu s-a clarificat nimic, ancheta e in plina desfasurare, iar majoritatea celor ce au scris si si-au dat cu parerea n-au de unde sa stie ce si cum, doar din auzite (aici ma includ si pe mine).
PS: saptamana asta au fost loviti 2 oameni pe trecere de pietoni, dintre care unul e mort...nu vreti sa vorbim despre asta? e tot accident....a, nu stiti nimic? cel decedat nu era tot om? nu era victima intr-un accident
din Constanta? va spun eu ca da. s-a dat si la tv, au scris si ziarele. ai inteles acum, x-man, despre ce vorbesc?