Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 19-02-07, 13:00   #1396
ANDY_62SLC

Stage 4

ANDY_62SLC's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Constanta - Accidente

Ank este la Casa mortuara fata in fata cu biserica de la cimitiru central!R.I.P ank
ANDY_62SLC is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 13:09   #1397
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

De Irina stiti ceva?
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 14:05   #1398
red_puma

Stock

mi-am facut cont special pentru irina..am fost bune prietene acum 3 ani..pentrru ce-i ce nu o cunosc as vrea sa stiti k era o fire sincera..o fata mai mereu vesela..treceA peste toate prob grele ale vietii cu zambetul pe buze si ii facea si pe ceilalti sa zambeasca..mi-a luat 2 ore sa-mi dau seama k e vb de ea..am avut un soc..nu inteleg cum oameni asa de buni..pot avea astfel de destine..dk ar fi stiu ce o asteapta sunt sigura..k s-ar fi gandit de 2 ori inainte sa se urce in masina..nu stiu dak timpul a schimbat-o ca fire..dar irina nu ar fi facut ceva care sa-i puna viatza in pericol..la fel ca si ceilalti..a fost un joc macabru al destinului unde ei au avut rolul principal...STIU SIGUR K NU ERAU CURSE..SAU"LINIUTZE"CUM SE ZICE..DE LA RUDELE IRINEI AM MAI INTELES K NU GEORGE CONDUCEA..ziaristii nu au idee dece s-a intamplat acolo si isi dau cu presupusul pentru un subiect mai incitant..nu se gandesc k de fapt vb la batjocora de viata a 4 tineri..Asta ar trebui sa dea de gandit pentru unii k nu-si distrug numai viatza lor ci si a celor din jur mai ales a famiilor..exemplu famiile indoliate a irinei si ancai..a lu george si pedro sau paul.nu stiu exact cum il cheama..pe irina ink nu nu a adus de la morga am inteles k astazi in cursul dupa amiezii trupul ei va fi depus tot unde este si ank la capela mortuara de la cimitirul central..DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE SUFLETELE LOR..
red_puma is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 14:35   #1399
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

nu va mai afirmati daca nu stiti , george era la volan , cei de la descarcerare si ambulanta o pot confirma , lasa`ti lucrurile asa , DUMNEZEU SA II AIBA IN GRIJA

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 17:21   #1400
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

care e starea celui care a scapat?
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 17:31   #1401
Burnout18

Stage 3

Burnout18's Avatar

Eu am dat peste topic din greseala!! adika o fata a trimis un mass si am vazut ca este de pe 4tuning!!Sunt speriat de pozele care le-am vazut si de reportajul acela!!!Trag aer in piept si zic ca nu e de joaca cu asa masinii!!!Cu cat e mai puternica cu atata vrei sa mergi mai tare!!Crezi ca a mea lua numai 200 din sensul ala pana la urmatorul??! Dumnezeu asa a scris asa a fost!!!Mare pacat ca akum le era viata mai frumoasa,la anii astia!!! (((((((( D-zeu sa-i ierte!!!!

Last edited by Burnout18; 19-02-07 at 17:33.
Burnout18 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 17:31   #1402
AxYJamaicanu
Old School Cars

Stage 5

AxYJamaicanu's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[Old School Cars]
[CHEVROLET]

pe Paul l-au dus la Bucuresti cu elicopterul, acolo cica pot face mai multe pentru el, oricum se pare ca e mai bine, sa speram ca va scapa.
AxYJamaicanu is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 19:24   #1403
mark_uss
Xtreme Club Emotion Member

Stage 5

mark_uss's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[PORSCHE]

pacat de ei ..erau tineri .. VITEZA UCIDE ...slow down....
mark_uss is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 19:59   #1404
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

george ...era de la mine din liceu s-au termina-se TRAIAN....si a propus liceul sa strangem bani..pentru a cumpara o coroana...
peter is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 20:24   #1405
Enache

Stage 2

Toti cei care vor sa`i fie alaturi pe ultimul drum a lui George Gabriel Gociman maine la ora 12 se pleaca de la casa mortuara unde este acum iar inmormanatrea va avea loc la Cimitirul Central
Dumnezeu sa`l ierte si pe ceilalati care au fost cu el in masina !
Enache is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 20:34   #1406
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]

Dumnezeu sa aiba grija de ei unde sunt acum ! NU APASA PADELA DE ACCELERATIE PANA LA CAPAT NU REZOLVI NIMIK ! cand te urci in masina gandestete la cei care sunt cu tine la parinti daca tie nu iti pasa de viata ta ! STOP!
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 20:39   #1407
red_puma

Stock

am fost la irina in seara asta..ink sunt in stare de soc..fetze impietrite..lacrimi interminabile..inimi sfasiate...nu am nevoie de mai mult sa regret momentele de prostie care ar fi putut sfarsii tragic si in cazul meu si al prietenilor mei..multa putere famililor indoliate..eu as innebuni dak sora mea ar pati ceva..e tragic..
red_puma is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 21:50   #1408
CT 29 R I P

Stage 4

CT 29 R I P's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

cel mai imbucurator lucru care l-am auzit azi la TV a fost ca sa concluzionat cazul si ca nu era vorba despre curse asa cum aruncau vorbe unii care nu stiau despre ce e vorba...macar acuma se pot odihnii si ei linistiti fara sa mai auda toate tampeniile astea... D-zeu sa-i odihneasca in pace R.I.P
CT 29 R I P is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 23:17   #1409
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

ce-i care nu stiu despre ce e vorba va rog eu...incetati cu presupunerile si ca ala a condus..ala a facut...durerea e prea mare ..familiile sunt terminate(( si noi am pierdut niste persoane pe care le-am iubit..si o sa le mai iubim chiar dak au disparut mult prea devreme dintre noi(

Pt. cei care vor sa vina...maine la ora 14.00 se va tine slujba d inmormantare pt. Irina la casa mortuara unde este si acum..la cimitirul central(
Old 20-02-07, 00:32   #1410
numa1unu

Stock

numa1unu's Avatar

D`asta e forum sa se mai dea cu parerea...si sa se afle adevaru`...chiar din presupuneri....cert e ca cine citeste pana acum are ce sa inteleaga....E foarte greu DUMNEZEU sa-i IERTE ! SI Pe PAUL sa-l ajute sa reziste ii tinem pumnii ne rugam pt el...pt restu Maine la inmormantari suntem asteptati cu totii !
Despre accident nu am ce sa mai vbesc eu acum 1000 de vorbe nu fac 2 bani !
numa1unu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -