Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 18-02-07, 21:33   #1366
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]
Unhappy Re: Constanta - Accidente

una sunt cursele alta este teribilismul, sa le fie tarana usora

PS: v-as ruga sa nu mai asociati cursele cu acest accident - asa le dam apa la moara si la dobitocii aia de la tv care au spus ca faceau liniute si asa cum au spus si altii inainte aici, la curse exista 1 singura persoana in masina.

Street Vision Racing Team
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 21:44   #1367
Ady81GBX

Stage 3

Ady81GBX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Sunt socat de ce aud aici..nu imi vine sa cred ce se scrie aici DOAMNE.Goci cel mai bun prieten al meu nu se poate.... ziceti-mi si mie va rog cand il inmormanteza si unde plssss care stiti va rog mult de tot.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE GEORGE..NU TE VOI UITA ((((((((((((((
Old 18-02-07, 21:48   #1368
CT 29 R I P

Stage 4

CT 29 R I P's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

deci din cate am inteles eu...maine ar fi priveghiul lui Goci...dar mai multe inca nu am auzit
CT 29 R I P is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 21:49   #1369
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Constanta - Accidente

ba rossi ... acum a venit ceasul..asa a fost scris ! crezi ca a vrut sa moara? altii mor pe trotuar? daca stiau ca vor muri crezi ca mai ieseau in minutul ala pe trotuar.sau george mai pleca cu masina ... deic n-ai deu nde sa stii cand vine iti vine ! si parintii chira n-au nici o vina pt ca ,cum zicea si RIP toti vor ce e mai bine pt copil sa il vada fericit ! si eu daca avea copil si bani poate ii luam m6 ca na..asta vroia el era dorinta lui ! copilul de mic se creste si se invata! si toti din noi au sau vor calca pedala mai tare cel putin o data asa ca parintii chiar n-au nici o vina ! si la 50 la ora si la 200 se poate muri sau se poate scapa ! n-ai ce face n-ai deu nde sa stii asta e !
Old 18-02-07, 21:51   #1370
Ady81GBX

Stage 3

Ady81GBX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

stiti unde sta el ??? cum ajung la el akasa ???plss
Ady81GBX is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 21:54   #1371
Ady81GBX

Stage 3

Ady81GBX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Goccutzu... nu te vom uita... de la mamrota ji ratzujka (
Old 18-02-07, 21:57   #1372
argenti

Stage 2

argenti's Avatar

nu ramane decat sa ne rugam pentru Paul (Pedro) .. caci poate el are o sansa... ! desi , acum stai si te gandesti ... la 70% arsuri .. nu stii ce iti doresti ...
argenti is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 21:59   #1373
Ady81GBX

Stage 3

Ady81GBX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Chiar nu stie nimeni unde sta el ??? cum pot ajunge akolo ???? plsss
Old 18-02-07, 22:36   #1374
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

nu credeti ca este cazul sa incetati? Continuati discutia pe mess sau privat si nu mai dati cu presupusu.s-a intamplat...ceasul rau....acum hai sa aratam putin respect in memoria lor.
Hai bafta si lasati comentariile inutile
sa le fie tarana usoara
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 22:46   #1375
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by CT 29 R I P View Post
bai pustiule "Vezi-ti ma baiatule de treaba ta" sa ai spui lu taicatu nu mie!!! nu mai vorbi tu aiurea si nu mai acuza tu parintii pt ca fac tot ce e mai bun pt tine...sau poate tie nu iti ofera....ce vina au parintii pentru inconstienta noastra??? NICI UNA!!! ce vina au ai mei ca eu am vrut BMW'u....nici una! ei doar mi-au oferit ce eu imi doream...tu ai doar 18 ani nu ai de unde sa sti cum e lumea...eu am 22 de ani si raman ingrozit cand vad cata prostie zace intr-unii...mai avem o groaza de invatat din lumea asta...nu mai arunca tu vorbe in vant...nu intereseaza pe nimeni ca ti-e tie frca sa mergi cu un cayenne...foarte bine! inseamna ca iti cunosti capabilitatile si inseamna ca sti ca nu faci fata... respectele mele pentru Gociman ca si-a trait viatza la maxim pana in ultima secunda...
Este evident ca parintii incearca sa faca totul pt copii lor , dar acea masina i-a fost data prea devreme . Nu vreau sa mai comentez nimic , ca nu are rost .
Old 18-02-07, 22:58   #1376
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

decat sa stau si sa comentez si sa ma cert ca altii aici , mai bine m-am dus si am pus o lumanare pt cei 4 implicati in accident , cred ca este un lucru care toti care au suflet si sunt cat de cat informati de eveniment chiar daca ii cunosc sau nu pe cei 4 ar trebui sa faca la fel , pana la urma puteam fi oricare din noi .
Am fost acolo acum o ora si erau foarte multe lumanari aprinse , fosti colegi de-ai lor si cunostinte care se rugau si plangeau pt ei , au adus lumanari flori si isi aratau durerea si suferinta , cred ca toti ar trebui sa faca acest lucru macar cu o lumanare sau o atentie.
Dumnezeu Sa II ODIHNEASCA IN PACE , si sa ne aiba in paza pe cei care iubim viteza , barem so iubim cu cap.
Nu prea se vad pozele ... bafta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	18-05-06_2127.jpg
Views:	442
Size:	40.5 KB
ID:	218949   Click image for larger version

Name:	18-05-06_2129.jpg
Views:	328
Size:	36.7 KB
ID:	218950   Click image for larger version

Name:	262343754_img.jpg
Views:	237
Size:	26.1 KB
ID:	218951  

Click image for larger version

Name:	304181588_img.jpg
Views:	231
Size:	14.8 KB
ID:	218952  

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 23:02   #1377
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Nu se facea nimeni , s-a incheiat discutia , cine nu stie si nu era acolo sa nu mai zica asta , stim cine era acolo si ce a fost , si numai persoana care era acolo e in stare sa zica asta , nu dam nume... stie el bine cine e si stie ca nu s-a dat nimeni , pur si simplu a vrut GGG sa treaba mai repede de alte masini sperand sa se distreze un pic , e normal , avea masina puternica , anturaj in masina , oricare ar fi facut la fel , a avut ghinion si lipsa de experienta probabil sau pur si simplu a riscat.
Va rog inchideti acest subiect despre ce si cum s-a intamplat , daca vreti sa faceti un bine , adresa-ti condoleante si respect aici , nu amanunte despre care nu stiti nimic sigur decat din auzite. respect
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 23:07   #1378
argenti

Stage 2

argenti's Avatar

parerea mea ... Pedro (Paul) .. cel care a scapat.. o stie cel mai bine ... si .. maine cand o sa poata fii vizitat.. o sa explice... ce s`a intampalt... daca nu familiei, prietenilor ... si daca nu prietenilor, politistilor.. si adevarul tot se va afla... in legatura cu .. despre ce s`a intamplat si ce nu .. doar cei care au fost de fata stiu ...! si cei care au fost pe margine ..
Dumnezeu sa`i odihneasca pe cei trei . .si sa speram ca nu este locul pregatit si pentru al 4-lea ..!
argenti is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 23:15   #1379
CT 29 R I P

Stage 4

CT 29 R I P's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Dumnezeu sa-i odihneasca...noi o sa-i purtam o sa-i mentinem vi prin noi
CT 29 R I P is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 00:22   #1380
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by CT 29 R I P View Post
... respectele mele ... ca si-a trait viatza la maxim pana in ultima secunda...
mai rau de-atat nu puteai s-o spui...mai lipsea sa ne urezi la toti sa facem la fel, ca sa ne respectam intre noi

sunt convins ca nu ar fi facut acelasi lucru si daca stia ce urmeaza

parerea mea: 200 km/h la ora in Mamaia e "putin" exagerat...oricat de multa experienta ai avea la 18-19 ani....

una peste alta, astea-s vorbe in vant care nu schimba nimic in bine...asa ceva nu poti sa doresti nici la cei mai mari dusmani...iar pentru pasagerii din masina, cu atat mai putin, ca ei n-au avut niciun cuvant de spus si n-au avut nicio vina, decat poate ca s-au urcat in masina...

D-zeu sa-i ierte pe toti 3! Si sper ca nu va fi cazul sa spunem aceleasi cuvinte si pentru cel de-al patrulea!