Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: Constanta - Accidente
Acum 10 minute am vazut un BMW rechin (sau ursulet, nu mai stiu sigur) de culoare alba, pe linia lui 102 intre galeriile Soveja si semaforul cu b-dul Tomis. BMW-ul era lovit in fata destul de tare...
acum vreo 2 ore un accident in mamaia la pescarie ... era militie si tot tacamu ... cred ca era destul de urat .... eu eram cu prietena si ea nu vrea sa ne oprim cand vede asa ceva ... ce sa fac ? eu sunt cocosu cand nu e ea acasa
asta e figura de 2 lei .si femeia mea vroia sa faca la fel pana cand a patit si ea un accident si atunci imi spune sa oprim ,poate sa acordam primul ajutor cand vedem ceva grav.repet ,figura de 2 lei
ieri seara...la primo in fata, l-a lovit tramvaiu pe unu cu masina care vroia sa intoarca. I-a smuls aripa fata stanga cu tot cu far. am ras cu lacrimi, tramvaiu nici n-a mai oprit ))
pai noi cand am trecut pe acolo deja era militia cu toate organele aferenta .. adica salvare , protv-ul si curiosi de restu ... deci chiar nu aveam la ce sa dam o mana de ajutor ... poate doar sa incurcam si noi putin
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Originally Posted by k4r4
ieri seara...la primo in fata, l-a lovit tramvaiu pe unu cu masina care vroia sa intoarca. I-a smuls aripa fata stanga cu tot cu far. am ras cu lacrimi, tramvaiu nici n-a mai oprit ))
bai da e ceva suspect cu inel2`u asta ..numai accidente macabre
Accident in seara asta pe la ora 20 in intersectia de la intrarea in real exact in peco sau ce e ala acolo o Dacie super nova si un Renault Megane au venit pompieri descarcerare si salvarea.... nu stiu cum sa produs dar ori cum era multa politzie si foarte mult curiosi
zona aia e denumita "la camp " deci cu asta cred ca am spus absolut tot :P:P:P
accidente sunt peste tot ... ia si tu topicu asta de la inceput si vezi in cate locuri se fac accidente ... si ai sa vezi ca peste tot ... a si inca ceva ... cred ca doar la tara sunt zone unde nu se fac accidemte .. tu de unde esti ??