Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Originally Posted by ERY
Las ca era sa ma fac *** aseara pe pod la Dorally...am avut noroc cu caru...nu au avut insa cei ce erau in spatele meu...vreo 4..5..masini pe derdelus direct.
pe malu portului .. spre agigea ... nu am lovit pe nimeni .. am lovit un gard .. am evitat un caine, am pus frana , am tras putin de volan , gheata pe jos ... uite rezultatu .. 10 milione numai pe piese pana acum , plus mana de lucru , plus vopsitorie .. urmeaza sa mai dau .. s-au dus dracu banii mei de munte... mama lui de caine ... sper cand mor sa ajung in rai ca nu l-am omorat
ma aikman ...ce sa zik ...ghinion...bine k nu aveai viteza...oricum la viteze mari parerea mea sa tii de volan si sa nu tragi brunsc( 10 mil )...am patit-o eu 1 data cand veneam spre casa ...un caine mort(probabil calcat de camion/tir) la iesirea din CT spre Lazu ...aveam 170...ce sa trag de volan, am trecut peste el...am atins cu scutu nu cu bara ...cum nu stiu, ca ma gandeam k sare ceva din masina k era mare...dar decat sa ma trezesc pe marginea drumului cu rotile in sus mai bine asa
da frate dar maine e bairamu .. tai berbecu ... nu vroiam sa omor asa ceva chiar azi in ajun ... nu stiu parca sunt impacat cu mien ca nu l-am omorat inca .. sa vad ce zice is vopsitoru si cat imi cere tinichigu ... si daca e il caut eu si il omor dupa bairam )
ti-ai lovit rau masina dar e instictu ala sa tragi de volan si sa nu treci k nebunu, sa nu dai peste ceva ....cat despre caine sigur il mai gasesti ...il injuri putin si gata...trece...
Observ ca la voi au loc accidente cu tona.Se scrie la rubrica asta pe rupte )
Felicitari celor de pe acest forum care au aparut in emisiunea "tuningshow". Au fost masini lucrate foarte bine, chiar extraordinare, in adevaratul sens al cuvantului
stie cineva ceva despre accidentul de la neptun? in seara asta am ajuns pe la urgenta cu un prieten care a avut accident la basarabi si am auzit ca a fost un accident la nepton cu peste 10masini uni ziceau ca chiar 30de masini stiti ceva???
scuza-ma ca iti zic , dar dobitoc rau prietenu ala al tau cu loganu de la Basarabi , sofer prost sincer , sa omoare oamenii aia din passat , a spus soferu pasatului ca il impushca cu mainile lui daca nu-i scapa sotzia cu bine ... si bine i`ar face la ce accident a provocat , ii luase si foc masina , daca nu veneau localnicii cu stingatoare si etc ... mare noroc au avut ca au scapat cu viata si el si ceilanti din passat
si ce i-am luat eu apararea?am zis eu ca nui dobitoc? si faptu ca poti iti da dreptu sa impusti pe cineva , asta e omu a pierdut masina de sub control si la lovit pe om corect el e de vina dar acum ce sa-i facem? sa-l spanzuram?
era sofer incepator...
oricum eu nui iau apararea si da putea sa produca o drama sa moara lumea , dar in viata m-ai si gresim si nu cred ca atitudinea soferului din passat trebuie aplaudata aseara am vorbit cu omu din passat si l-am inteles perfect a zis ca nu vrea scandal si nu vrea nimic dar a zis ca nici nu putea sa ramana calm cand sotia lui are 3coaste rupte , bazin spart , coloana tasata si el are mana rupta... soferu din logan are doar ceva contuzi la cap ca a spart geamu lateral cu capu...
oricum ideea e ca ce sai faci e pustan e incepator a gresit , acum il impuscam?tu yzful nai fost pustan?nu ai gresit si tu? poate nai gresit asa rau dar tot ai gresit sau era sa gresesti... ca nu neam nascut cu toti soferi...
oricum inca o data ii multumesc lui liviu ca ma anuntat si am putut sa-l sustinem in momentele astea nasoale , mai ales ca tatal lui a murit acum 5luni si el acum 2saptamani dabia ce a iesit din spital(dupa o operatie la fiere si peritonita)