Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re: Constanta - Accidente
stiu eu mai mult
mai exact o dacie a intrat sub un camion sa facut varza ... si mai in fatza era un logan cu un breg aia chiar nu mi-am dat seama cum s-au bulit
Locatia: Soveja (intre Galeriile Soveja si Galeriile Eden) orele 18.oo
Cauza: ???
Victime: Dacie 1310, Bicicleta(sub Dacie) si cateva pocnituri ale celor care cascau gura la accident
aseara intre dacia si bulevard ,pe lapusneanu ursuletul TRF si-a dat obstescul sfarsit intr-un accident care ne va lasa doar cu o amintire despre masina aia.la cum arata sigur e vb de viteza .
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
pai ala cu jeepu nu a vazut stop ....
ala cae venea de jos cu jeepu nu a vazut stop .. a intrat in dacia roshie si l-a aruncat in copac .. dar pe langa el trecea din sens invers ala cu solenza ... si l-a atins cu spatele .. asta cu dacia si l-a intors acolo unde era
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
Gaborii numa de accidente nu le pasa ma. Daca ramai cu masina mulata pe stalp si nu a murit nimeni nici nu se sinchisesc sa vina: "Veniti voi la sectie" dar stau si patruleaza toata ziua pe strazi cu masinile. ROMANIA TREZESTETE!!!!
apropo....d politzai shi mashinile din dotare...la sala sporturilor era azi un nene politzai care se "dadea" cu loganu din dotare )....cerculetze...alea-alea