bha ce frumos m-am dat azi ca pasager intr-o corsa.....pe Calugareni....stradutza aia care da din centru spre casa de cultura....eram cu prioritate noi....shi intra unu din stanga....cu vreo 70 la ora in noi....in plin ne-a lovit....ne-am rotit un pic....shi am ajuns cu curu mashinii in coltzu unei case....in afara de o intindere la gat n-am patzit nik....da' mashina e varza facuta pe stanga....stalpu...pragu...ushile nu mai zic...shi-n spate portbagaju dus....luneta dusa...shi janta din dreapta spate indoita, k a lovit bordura.....what a rush!
deci intersectia aia e criminala ,e vb de calugareni cu mihaileanu mai mult ca sigur.acolo cred ca mureau ai mei acum o sapt daca tata nu avea inspiratia sa reduca viteza mult de tot chiar daca era drumul cu prioritate .numai belele acolo din cauza vizibilitatii reduse si a inconstientei de multe ori a celor de pe mihaileanu
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
Re: Constanta - Accidente
Accident 3 masini pe Lapuseanu langa intersectia Lapusneanu cu Soveja ( tomis 3 )
un mertzan cu un bmw si un fiat ( bmw era facut praf cica da pana am ajuns eu l-au ridicat deja , era un seria 5 nou ) mai multe detalii n`am decat pozele astea --- mertzanu e si el destul de urat lovit cu 3 rotzi cu bascule si bielete rupe din loc si caroserie , pacat k n`am poze cu bmw`u
mai era un accident si mai spectaculos intre constanta si ovidiu intre un seria 7 nou si unford mondeo parca.bmw-ul era incovoiat din mijloc din cauza loviturii
eu am eram in apropiere knd s`a intamplat accidentul pe lapusneanu...s`a auzit cum a franat violent cel cu bmw si apoi o bubuitura mare...cred k avea viteza cu mult peste limita...nush insa daca au ranit vreun pieton
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
ba psyho da tu deja devii suspect ba baiete ))) de la un accident nu lipsesti si tu ) la toate esti cu aparatu ) faci probe la paparazii ? sau u le provoci ?))
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
nu dar .. sunt putine accidentele care nu le vad .. de ex .. ala cu kalosu ... de acum cateva zile nu victime nu aveam baterie la telefon k sa ii fac poze si l-am ratat ..
Vezi ca s-au mai rupt unii in gura la spalatoria aia de pe Mihaileanu cu Tzepes voda ... e o dacie alba chiar in fatza spalatoriei ... cu botu' spart .