04-02-07, 03:38
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Originally Posted by CT-07-APV
Apropo Andrei felicitari pt aseara
|
Merci ...
Quote:
Originally Posted by Psycho
io zic sa nu iti bati capu .... ptr 1 la mana .. czr-u e 4x4
2 la mana czr`u e shofer .. faimos aparut la pro`tv
|
Si asta din Cta tot 4x4 este , tot 1.8T , tot 225 Cp ( de fabrica )... si am auzit ca il face muci pe CZR ... si ca nu are nici macar chip (  ) ... cum dracu poti sa zici asha ceva ??? Eu as pune la bataie masina mea pe CZR ...
|
|
|
04-02-07, 05:23
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TheBig_X
Bai Protosule ce dreaqu faci chiar nu ai somn ceva incidente in seara asta ?
|
Era o gagica in parcare la Carrefour cu o Dacia 1310 care avea botul botzit, bara sparta , aripa infundata , far , semnalizare ...pl mea ... mai stiu eu ce avea ... si... un biletzel in parbriz ( Probabil daca i-a lasat nr de tel e ok ... daca doar si-a cerut scuze ca i-a botzit masina e de plans ! ).
|
|
|
05-02-07, 10:08
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
aia alba...care avea pozitziile aprinse?  ))) cat am ras la faza aia...in parcare ma??  ))
|
|
|
05-02-07, 13:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
2 accidente separate in valu cu 2 pietoni morti
|
|
|
05-02-07, 20:47
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by k4r4
aia alba...care avea pozitziile aprinse?  ))) cat am ras la faza aia...in parcare ma??  ))
|
da da am vazut-o si eu  ... aia cu pozitia aprinsa k pe partea cealalta nu mai avea bot ...
|
|
|
07-02-07, 11:12
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Merci ...
Si asta din Cta tot 4x4 este , tot 1.8T , tot 225 Cp ( de fabrica )... si am auzit ca il face muci pe CZR ... si ca nu are nici macar chip (  ) ... cum dracu poti sa zici asha ceva ??? Eu as pune la bataie masina mea pe CZR ...
|
 il face sigur pe CZR- mai ales cu 225 de cai ai lui, si asta pt ca saracu' CZR-u are doar peste 500 de cai
|
07-02-07, 17:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
dar asta cu tt-ul stie ca atat il mai vorbiti aici ? eu nu inteleg de ce nu isi vede fiecare de masina lui.daca intra omul aici pe forum sa se umfle da ,dar pana atunci nu vad de ce s-ar vorbii atat.seamana exact cu ce se vorbea de dacia aia din port care face toate masinile ca nu stiu ce mare v8 are sub capota si tot asa.chiar nu vad rostul discutiei.scuze ca am vb pe langa topic
|
|
|
07-02-07, 18:08
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GABBY_
dar asta cu tt-ul stie ca atat il mai vorbiti aici ?
|
Du-te tu si fa un sifon daca tot atat ii tii partea ... nu ?
Aici se vb despre ce se aude ... ok ?
Si poate o sa vina si CZR in C-ta sa vedem cum stau treburile ca deocamdata are doar 400 de cai ... urmeaza kitul de Up-Grade pana pe la 600 din cate stiu eu ... deci cred ca o sa bata drumul degeaba ... ca la 265-270 de cai si 4x4 de pe loc nu a fost in stare sa dea decat 2 masini la una de 193 de cai si trac. spate ... pl mea ...
|
|
|
07-02-07, 18:31
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
prea mult off topic pe topicul nepotrivit ...moderatorul nostru nu ia nici o masura ?!
|
|
|
07-02-07, 21:09
|
|
Stage 3
|
Luni orele: 13.30-14.00 -> la intersectia dintre Str. Cutezatorilor si Str. Solidaritatii... taxi(cielo) evita seat si loveste 3 masini parcate
Marti ora : 23.3o -> zona capitol un passat care venea dinstre spitalul militar era "pe burta" banuiesc ca a lovit scuarul de pe mijlocul strazii... erau 2 masini de politie si 1 ambulanta... cei din masina cred ca erau cam praf
|
|
|
08-02-07, 08:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by LKS
prea mult off topic pe topicul nepotrivit ...moderatorul nostru nu ia nici o masura ?!
|
Moderatorul vostru este si X-Ray-Eyes.
|
|
|
08-02-07, 10:28
|
|
Presedinte Street Vision
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by GABBY_
dar asta cu tt-ul stie ca atat il mai vorbiti aici ? eu nu inteleg de ce nu isi vede fiecare de masina lui.daca intra omul aici pe forum sa se umfle da ,dar pana atunci nu vad de ce s-ar vorbii atat.seamana exact cu ce se vorbea de dacia aia din port care face toate masinile ca nu stiu ce mare v8 are sub capota si tot asa.chiar nu vad rostul discutiei.scuze ca am vb pe langa topic
|
pai fiecare isi vede de a lui dar tu nu ai fost sa vezi (auzi) ce a spus , asa ca....
|
|
|
10-02-07, 13:09
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
ieri dimineatza pe la 8... in eforie nord pe varianta... pe partea dreapta cum vii dinspre eforie sud , imediat dupa financiar, era o motocicleta carbonizata... nasol din cate am vazut era shi shifonata rau pe deasupra... aveti idee cine era?
|
15-02-07, 00:37
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
In dimineata zilei indragostitilor vin frumos pe la ora 7 si jumate acasa, intru in casa, mananc, stau un pic de vorba cu ai mei si deodata booooom. In gandul meu "Iar mi-a lovit careva Loganu!!! Il omor!!!!" ie afara Loganu intreg usurat si fericit ma uit in lungu strazii. La intersectia dintre Dionisie cel Mic si Izvor o masina Cielo in mijlocu intersectiei si un Mondeo din 2001 de-a latu pe Dinosie. Zic uite si la astia. Cand ma uit atent Dacia mea din 86 care era parcata pe trotuar si pe care ma chinui sa o vand ce sa vezi: Zob aripa dreapta, zob faruri si semnalizare dreapta, capota indoita, spoiler fata distrus plus ca in spate era si un stalp si masina a fost aruncata si sa dus si bara spate. Cauza: Fordul nu a acordat prioritate la Stop si a intrat in intersectie fiind lovit in usile din partea stanga de Cielo. Fordul s-a intors de spate in urma impactului si a fost proiectat exact in masina mea.. Nici macar nu-mi indreptasem portbagajul la Logan pe care un tigan binevoitor a vrut sa-l remodeleze cu pumnul.. Cand ma intorc de la Politie gloata de tigani "Da bre masina la mine ca duc eu la fier vechi sa mananc si eu; - Nu-ti dau nimik - Nu dai la mine lasa ca vin cu o fur la noapte" Ce mai ziceti de "oamenii care traiesc printre noi?
|
|
|
15-02-07, 01:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
2 accidente , unul serios cu rani si etc in tomis 3 pe soveja , si al 2`lea accidentul meu pe Mircea cel Batran in dreptul pompierilor , a intrat o dacie in spatele meu , eu am bara , toba , nr de inmatriculare avariate si ala are botu zob , plm
|
|
|