Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 27-02-06, 08:15   #691
ZET-EVO
PoweredBYRacers Team Leader

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Si de e mort si de nu... era prieten de-al vostru sa conteze? Mie imi pare rau de masina aia ca morti vezi in fiecare zi la stirile de la ora 17, dar BMW-uri Serie5 nu :P . Totusi... curios cum s-a facut acoperisul... parca ziceau ca au nu stiu ce bari de protectie. Acolo tabla s-a mulat frumusel pe stalp.

Team Leader XCE Constanta
ZET-EVO is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 09:24   #692
kalvin77

Stage 5

kalvin77's Avatar

Ooops!
Belea mare.... viteza asta nu duce la nimic bun, iar masina aia cit naibii sa reziste cu tot cu bari de protectie si altele ... deja la 140 esti victima in orice masina, asa ca din cite stiu eu testele de siguranta se fac pe la 50-60 km/h (acum nu stiu daca sigur asa) dar nu asta e ideea, ci ca nici un fabricant de autoturisme din lume nu garanteaza securitatea la viteze mari.
kalvin77 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 12:22   #693
lolek

Stage 5

am auzit ca sambata seara a fost accident pe la capitol pe acolo un ford mondeo din cauza bauturii
lolek is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 12:29   #694
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

ai auzit bine un mondeo nou cu in tico....mondeo a luat si gardu in bot si ce o mai fi luat in plus ...arata cam naspa...si tico era lovit in laterala dreapta spate..
Si in legatura cu gheata nu stiu ce tot bateti moneda pe treaba asta...ce plm e vip , mare racer in oras e unul dintre noi????...sau ce ...a lovit masina, e in coma si baftaaaaaaaaaaaaa frate...
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 13:35   #695
CT-84-DiN

Stage 3

CT-84-DiN's Avatar

la capitop mi se pare ca au fost 2 accidente...am trecut pe la 4...si erau resturi in mijlocu intersectiei....si fordu mondeo...si tico nu erau...dupa 2o d minute cand veneam dinstre grand.....a aparut si mondeo CT-XX-ACM park...si tico cu nr roshii....lovit in dreapta spate...

Daca observatzi bine...la bmw nu s-a spart geamul... 4 stele la EURO NCAP...cu toate ka la impactul lateral..nu era stralucit...sa nu mai spunem ca nu purta centura...care putea sa-l ajute \"putin\".

Asta este un semnal pt toti cei cu multzi cai....care gonesc pe vreme nashpa

Insanatoshire grabnica ranitului
CT-84-DiN is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 14:41   #696
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Norocul lui a fost ca nu a avut centura si l-a aruncat prin partea dreapta afara..... probleme va avea toata viata.... dar a inceput sa vb de duminica ....
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 14:51   #697
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

neinteresant oricum bine k n`a dat coltzu .. daca ma ishtitzi ceva mai postatzi .. poate are amnezie si uita ce facea inainte
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 14:59   #698
ZET-EVO
PoweredBYRacers Team Leader

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Vezi daca da jantele ca as avea nevoie de ele! sau farurile ca are angel eyes
ZET-EVO is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 15:13   #699
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

omul are bani si masina sigur va fi ca noua asa ca nu va mai faceti planuri sa i-o despoiti,ca nu vor iesii
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 16:39   #700
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

-eu auzisem ca era in coma de gradul 3, ceea ce insemna \"aproape mort\"...in fine, ma bucur pentru el daca si-a revenit, sper sa n-aiba disfunctii corporale grave cauzate de accident, chiar daca nu este \"unul dintre noi\" sau \"street racer\" (parca n-am fi toti damblagii si uitam limitele cateodata...in cazul lui, au fost mai multi cai putere si implicit a crescut si riscul...)
-se poate intampla oricui dintre noi, pe mine nu m-ar incalzi cu nimic sa stiu ca altul a murit din cauza ca a intrecut masura la volan...faceti o comparatie cu (de exemplu) tragicul accident al motociclistului care a avut atatia prieteni in MR si nu numai....D-zeu sa-l ierte!!! si el a depasit limitele la un moment dat, ca altfel nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat...la randul lui, si tipul cu bmw-ul din accidentul de mai sus cred ca are prieteni carora sa le para rau dupa el in caz ca (Doamne fereste!) ar deceda...
Old 27-02-06, 20:41   #701
lolek

Stage 5

ala cu mondeo se suie beat la volan ... asea ca omu si`o mai face si singur sau poate bautura ii umflase muschii
lolek is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 21:30   #702
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re

New pics
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 22:02   #703
metal_militia
X-Team Racing Club Member

Stage 5

metal_militia's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[SKODA]
[RENAULT]

masina serioasa....acopericul s-a facut armonica si geamurile intregi si aripa a plesnit direct, portiera e cam deformata torusi...la stiri la neptun nu au mai bagat nimic ca facea curse pe mii de euro???
Old 27-02-06, 22:09   #704
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

am inteles k ar mai fii fost in masina cu o tipa si era pilit .. in fine ... ce au zis la neptun ... avetzi reportaju` ?!
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 23:01   #705
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"GABBY_\"
omul are bani si masina sigur va fi ca noua asa ca nu va mai faceti planuri sa i-o despoiti,ca nu vor iesii
Ce o sa fie ca noua ??? Cred ca nu ai vazut bine pozele ... sau poate ai vazut altele ... daca tu crezi ca o sa stea sa faca masina aia din nou inseamna ca eu sunt Pruteanu !
De CASCO ai auzit si de dauna totala ?
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -