Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re:
sa arunc si eu o parere... portul tomis a devenit un centru de intalnire pt baietzii sa puna mana la fofo la fete... de cateva sapt doar asta am vazut! [/quote]
Locul indragostitilor...).....aia la national tv ziceau ca acolo veneau baietzii de bani gata sa isi impresioneze pritenele ca au masini puternice....deci toate trag la fofo.
Locul indragostitilor...Smile).....aia la national tv ziceau ca acolo veneau baietzii de bani gata sa isi impresioneze pritenele ca au masini puternice
Restul, care nu au masini puternice si care nu erau baieti de bani gata, stateau si se uitau cum
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Johnny_C\"
Quote:
Locul indragostitilor...Smile).....aia la national tv ziceau ca acolo veneau baietzii de bani gata sa isi impresioneze pritenele ca au masini puternice
Restul, care nu au masini puternice si care nu erau baieti de bani gata, stateau si se uitau cum
azi noapte la caziere acolo pe mamaia mai jos de circulatie...din cate am inteles...mergea normal si a calcat'o si a fugit de cur....am inteles ca era si o viteza f mare.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
poate se invatza minte acum! numa baut a condus masina aia! si beat mort ma refer..
acelashi lucru l`am auzit si eu .. oricum ulcioru` nu merge de multe ori la apa ...
X-Ray se vorbea k ar fii fost mort .. dupa aia coma .. dupa aia k n`ar avea nimik .. lumea vb aiurea .. ashteptam presa sa isi faca datoria din plin e o shtire senzationala