cel mai tare accident p care l-am vazut cu okii mei....intre casa d cultura shi piatza d l;a gorbaciov...inainte de semaforu d la cimitir...a dat unu cu un chevrolet sa intoarca direct d p prima banda....shi a venit unu cu un golf 4 cu viteza...shi i-a dat sa nu mai intoarca))
Ieri pana in pranza la intersectia dintre Str. Izvor si Frunzelor... Cred ca neacordare de prioritate.
PS spre bucuria unora (cred eu in urma celor intamplate in port) va anunt ca pe dacia aia in spate pe luneta scria ceva: PRESA
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: Constanta - Accidente
ce rau esti! poate e vorba doar de vreun paznic de la vreun "trust" de presa, sau vreun shoricel constiincios care nu scrie prostii despre Tokio Drift....pardon, Tomis Drift si despre femeile si miile de parai care se arunca in port
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by k4r4
cel mai tare accident p care l-am vazut cu okii mei....intre casa d cultura shi piatza d l;a gorbaciov...inainte de semaforu d la cimitir...a dat unu cu un chevrolet sa intoarca direct d p prima banda....shi a venit unu cu un golf 4 cu viteza...shi i-a dat sa nu mai intoarca))
si acum o saptamana unu cu un kalos a biruit un motociclist acolo
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
aseara accident pe pod la agigea ...u cielo sa rasturnat ...sa facut praf .....tre sa dea si pe la stiri ........soferu a fost atacat de client ..si au pierdut controlu masini ...si a intrat intr-un parapet ...dar nu doar sa o harjie ....a intrat de la inceputul parapetului de la smuls din asfalt ....si soferu nu avea frate nimik ....intreg ...doar agresorul era bulit ..
meseria p**** .viata oricand poate fi pusa in pericol de toti obositii ,dar te uiti macar cum arata omul inainte sa stea cu tine in masina .oricum isi i-a mult ala ptr talharie si distrugerea masinii
stie cineva ce s`a intamplat cu audi ala pe la lazu? sigur nu au scapat intregi pasagerii daca nu ma insel era un RS 4 cu plafonul la 30m de masina..baietii de la descarcerare isi fac treaba...