hai baieti repede ...primim comenzi , ce vreti de pe fiesta?..pana nu o ridica aia...mergem la dezmembrat)))
Eu ma tot gandeam ca o sa pice intr'o zii..una din astea ...dar uite ca nu a picat ea , ci , sub ea
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: Constanta - Accidente
Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva
Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Originally Posted by BlueEyes
lol oare kre o fi fost d vina tinand cont k pompierii au prioritate in intersectii dk sunt in alerta ....
tocmai de aia intrebam ...pt ca se mai intampla sa fie de vina si pompieri salvarea etc ...asta amvrut sa vad
stiam ca au prioritate
a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune"
tocmai de aia intrebam ...pt ca se mai intampla sa fie de vina si pompieri salvarea etc ...asta amvrut sa vad
stiam ca au prioritate
a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune"
ziceai ca ai dat examen de conducere si ca nu l-ai luat,mai demult asta,pai uite ma de ce nu ai luat daca tu nici macar nu stii ca pompierii au prioritate.....sincer mai bine ca nu ai luat ca mai ai de invatat la legislatia aia