03-06-06, 12:38
|
|
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Constanta - News , Accidente , Care pe Care .
da golfu ala a intrat in curu la un autocar care a pus frana din senin ca vroia sa depaseasca si ......,baiatu cu golfu" l-a vazut prea tarziu !cam asta e istoria la golfu ala......sorry
|
|
03-06-06, 20:18
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
stateam mai devreme si ma uitam pe geam la cocoashele alea care le-au pus ashtia acum mai nou la treceri si m-a fulgerat o idee ... shtitzi k pot fii folosite cu folos ... cei care au frana de mana ok .. pot da nishte burn-out-uri adevarate la aceste treceri )))))))) ahahaha abea ashtept ... cat despre politia rutiera care se invarte cu loganele pe straziile constantzei .. mai statzi draq la sectzie k footetzi benzina de pomana .. mergetzi cu ele de parca avetzi cine shtie ce S Classe ...
|
03-06-06, 23:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
le-am vazut pe toate acum cateva zile, le tin la sectia 5 in curte....toate sunt chele, n-au nici proiectoare, nimic...totusi, sunt masini noi
|
|
|
04-06-06, 00:13
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Opel] [Old School Cars]
|
lasa ca-s satul de logan!!
am mers cu un prieten cu asa ceva... venise masina noua pe firma.. logan 1.6 full option cica masina nou nouta.. tipla!
ca sa nu mai zic... in port, in curba, era sa ne rasturnam si aveam doar 60km/h... ne-am ridicat de o roata in mama ma-sii...
si a doua faza tot cu masina in cauza... facuse si ea minunata suma aproape rotunda (~1.000km), ne plimbam, si a ramas blocata pedala de acceleratie la fund!!! WTF
|
|
|
04-06-06, 00:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cristivw
...ne plimbam, si a ramas blocata pedala de acceleratie la fund!!! WTF
|
Damn! si v-ati oprit intr-un mod uman sau neplacut?
|
|
|
04-06-06, 04:18
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
bine k are ambreiaj ... copita in ambreiaj si frana la blana ...
|
|
|
04-06-06, 11:42
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
frumoasa lovitura cu golfu si autocaru de langa parcu tabacariei
|
|
|
04-06-06, 11:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
bine k are ambreiaj ... copita in ambreiaj si frana la blana ...
|
exact asa ne-am oprit... dupa asta, oprit motorul
|
|
|
04-06-06, 12:39
|
|
2 Roti
Stage 5
|
hahahaha .. pai trebuia sa ii dai pe langa un radar si daca t alerga sa t opreasca ii ziceai k a ramas pedala blocata ..s a vedem ce faceau .. hahahah radeam de ma tavaleam pe jos .. si faceam si o reclamatie ...
|
|
|
04-06-06, 13:16
|
|
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
stire de ultima ora..un audi a6 (2000) a facut o depasire periculoasa..la o viteza excesiva in Mamaia...a incercat sa evite o masina..si a intra intr-un pom...
sursa:Pro v..
scuzati am gresit..EDITEZ !
deci audiul a depasit cu 160 km/h o masina...si intra intr-o dacie alba...si audiul ricoseaza din dacie..si intra intr-un pom...
accidentul a avut 2 decese . dintre care restul persoanelor sunt in stare grava.
airbaguriile de la audi nu s-au deshis, cei din audi nu purtau centuriile de siguranta...
Last edited by ERY; 04-06-06 at 21:34.
|
|
|
04-06-06, 18:16
|
|
Stage 5
|
e trist ce se intampla.. din nepasarii unora.. si faptului ca merg exagerat de tare mai ales.. prin zone destul de aglomerate.. mor oameni nevinovati
Poze ceva nu ai??
|
|
|
04-06-06, 18:24
|
|
Stage 5
|
.....mai bene nu pune poze la cum suna .....
|
|
|
04-06-06, 18:38
|
|
2 Roti
Stage 5
|
au aratat si la prima mai devreme la stiri ...
|
|
|
04-06-06, 23:00
|
|
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
da...a fost nasol rau..cica unu din a6...a iesit prin geamul lateral al masini..(nu avea centura) inca odata..se dovedeste ce mult inseamna o centura de siguranta.... ar trebui sa luam mai in serios centura..chiar daca uneori nu ne pasa..
|
|
|
04-06-06, 23:13
|
|
Stage 5
|
eu sunt de parere ca ar trebui IMPUSCATI idiotii care gonesc in halul ala pe strazi!!! bulesc masinile oamenilor nevinovati si uneori ii si omoara!!! pe bune! sa dea dracu' lege! il vezi pe unu ca merge asa, ii parlesti!!! nu se poate frate... toti smecherii care au pile la politie fac asa! si noi cica luptam pt anti-coruptie!!
pe bune, m-am ambalat rau de tot cand am vazut la tv de accidentul ala!!
|
|
|
|
|