01-03-07, 20:17
|
|
Stage 4
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Originally Posted by CT-07-APV
Am vazut la tv mai devreme de un accident in Mamaia acolo se zicea similar cu cel de acu vreo 2 saptamani si ca vor sa puna camere de filmat pentru cei care se intrec acolo. Aveti idee ce s-a intamplat? Ca din ce ziceau am inteles ca a murit iar cineva...
|
In mamaia a intrat un Vectra C in pom, langa locul de plecare al telegondolei, exact langa bariere. N-a murit nimeni.
|
|
|
01-03-07, 20:42
|
|
Stage 3
|
asta mai trebuia sa mai moara cineva si chiar ca puneau astia bariere nu camere ,cam nasol cred ca s a pus politia pe treaba cu mamaia
|
|
|
01-03-07, 21:04
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
am auzit si eu ... a dat la shtiri cica .. si vb ashtia p la munk ...
|
|
|
01-03-07, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Un nou accident cu un decedat si 3 raniti grav , am vazut la stiri parea sa fie sub podul de langa Dorally , o masina visinie ( nu mi-am mai dat seama ce marca si nr ca era facuta prea praf ) s-a infipt in pilonul de sustinere al podului , politia , martorii si reporterii sustin ca facea o cursa ... daca aveti amanunte va rog sa spune-ti nr , marca masinii si daca este cineva cunoscut , ca mare lucru n`au aratat
|
02-03-07, 00:09
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SKODA] [Toyota] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
Un nou accident cu un decedat si 3 raniti grav , am vazut la stiri parea sa fie sub podul de langa Dorally , o masina visinie ( nu mi-am mai dat seama ce marca si nr ca era facuta prea praf ) s-a infipt in pilonul de sustinere al podului , politia , martorii si reporterii sustin ca facea o cursa ... daca aveti amanunte va rog sa spune-ti nr , marca masinii si daca este cineva cunoscut , ca mare lucru n`au aratat
|
O cursa ???
Iara ???
|
|
|
02-03-07, 00:56
|
|
Speedline Motorsport Member
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
|
accident in navodari acum 2 ore .. 1 mort si 2 sau 3 ranitzi ,,, masina ford mondeo 1996 visiniu nr ct-40-yza baiatul care a murit i-l chema Paul si azi a luat permisul de conducere ... ,,viteza excesiva l-a aruncat in pilonul de sustinere al podului ,,,, urat de tot condoleantze familiei lui PAUL Dumnezeu sa-l ierte ..
|
02-03-07, 01:07
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Dumnezeu sa`l ierte...
CHIAR PRIMA ZI? urat de tot....
|
|
|
02-03-07, 01:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by CT-87-ADY
Dumnezeu sa`l ierte...
CHIAR PRIMA ZI? urat de tot....
|
se pare ca in cazul lui a fost si ULTIMA...
|
|
|
02-03-07, 09:30
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
un mort si 3 raniti o fata mai grav cu picioarele rupte ceilalti mai usor..
masina nu facea curse ci tipul doar tura motorul si a inceput sa-i dea....si mirosea si a bautura....Pacat ca a platit asa de scump
|
|
|
02-03-07, 10:08
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Acum orice accident se intampla....a fost o cursa....
|
|
|
02-03-07, 13:17
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
si intotdeauna politzia se ia de cluburile care fac intalniri....k vezi doamne ei organizeaza...vreau atunci sa stiu si eu...dintre toate accidentele cu mortzi shi ranitzi...cate au fost la intalniri??
|
02-03-07, 18:06
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
nici macar unul singur
|
|
|
02-03-07, 18:47
|
|
Stage 3
|
sau care din menbri unui club a u fost implicati a n acidente cu morti sau grave ... dar toate acidentele din ultima vreme sau pus cam pe seama curselor
|
|
|
02-03-07, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Nu va agitati oameni buni...e la moda sa spui :"faceau curse"....
Intr-unul din reportajele vazute la tv apare un nene de vreo 50 de ani....care declara ca :"faceau curse domle"...tare as vrea sa il intalnesc .
|
02-03-07, 21:14
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
sa faci o masina sa arate in halul ala iti trebuie ceva viteza ..oricum pacat de persoanele implicate in accident ....cursele, hmm o indee tampita care intotdeauna v-a fi scoasa la inaintare cand se va intampla un accident mai serios, pacat ca fenomenul de CLUBURI AUTO - TUNING este vazut ca un lucru la limita dintre LEGAL si ILEGAL in RO
|
|
|