Nu stiu daca e bine unde postez dar era foarte aproape de accident si m-am gandit ca e bine sa scriu aici. Aveti grija in trafic de 10 VAN (parca asta era numaru) o skoda fabia cu o blonda la volan... Fata nu prea are nici o treaba cu condusu. Aseara urcam din port si in Piata Ovidiu aveam in jur de 40-50 la ora. Pe jos gheata dar nu am probleme cu gheata (am luat permisu de zapada in Brasov). Apare deodata gagica din stanga imi taie fata si se opreste. Am pus frana brusca dar a patinat sanie, eu fiind cu breakul. Ma duceam in lateral inspre ea, am reusit sa ma controlez si din "drift" ca ceva in genu a fost luand piciorul de pe frana am intors masina alunecand cu partea stanga inspre masinile parcate in fata la Pitico. Am trecut foarte aproape de ea eu am zis ca o lovesc rau de tot si imi parea rau pentru bara mea de fata

. Spre norocul meu am evitato si am evitat si masinile arcate. Ma dau jos la ea si o intreb daca stie sa conduca si daca e constienta de ce se putea intampla. Pe ea o durea fin in c*$. Am aflat de la niste amici ca fata era sa mai intre in cateva masini de curand. Cine le da frate permisu la astia?