Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 24-02-07, 12:23   #1456
X-man

Stage 2

X-man's Avatar

Default Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
. ai inteles acum, x-man, despre ce vorbesc?
Da am inteles,scuze...
X-man is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 14:23   #1457
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

o sa se mai vorbeasca despre accidentul asta mult si bine pentru k a fost un accident spectaculos .. daca intra pur si simplu in copac si il rupea .. era ceva normal dar tinand cont de faptul k era porcha ... k a mai si explodat este ceva senzational .. in sensul rau al cuvantului ...

Last edited by X-Ray-Eyes; 24-02-07 at 14:39.
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 15:48   #1458
79BYG

Stage 5

79BYG's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
[2 Roti]

Este Cam Tarziu Pt Asta Dar Sunt Plecat Din Tara Si Acum Am Aflat Si Eu................cuvintele Nu Mai Au Rost.................

Dumnezeu Sa-ii Odihneasca !!!

Condoleante Familiilor !!!!
79BYG is offline   Reply With Quote
Old 24-02-07, 16:31   #1459
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Wink Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by 79BYG View Post
Este Cam Tarziu Pt Asta Dar Sunt Plecat Din Tara Si Acum Am Aflat Si Eu................cuvintele Nu Mai Au Rost.................

Dumnezeu Sa-ii Odihneasca !!!

Condoleante Familiilor !!!!
poate vii si tuh acasa k a facut bmw-u pana pe stanga fatza ...
Old 25-02-07, 05:11   #1460
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Nu stiu daca e bine unde postez dar era foarte aproape de accident si m-am gandit ca e bine sa scriu aici. Aveti grija in trafic de 10 VAN (parca asta era numaru) o skoda fabia cu o blonda la volan... Fata nu prea are nici o treaba cu condusu. Aseara urcam din port si in Piata Ovidiu aveam in jur de 40-50 la ora. Pe jos gheata dar nu am probleme cu gheata (am luat permisu de zapada in Brasov). Apare deodata gagica din stanga imi taie fata si se opreste. Am pus frana brusca dar a patinat sanie, eu fiind cu breakul. Ma duceam in lateral inspre ea, am reusit sa ma controlez si din "drift" ca ceva in genu a fost luand piciorul de pe frana am intors masina alunecand cu partea stanga inspre masinile parcate in fata la Pitico. Am trecut foarte aproape de ea eu am zis ca o lovesc rau de tot si imi parea rau pentru bara mea de fata . Spre norocul meu am evitato si am evitat si masinile arcate. Ma dau jos la ea si o intreb daca stie sa conduca si daca e constienta de ce se putea intampla. Pe ea o durea fin in c*$. Am aflat de la niste amici ca fata era sa mai intre in cateva masini de curand. Cine le da frate permisu la astia?
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 09:35   #1461
ROSSI 46

Stage 5

ROSSI 46's Avatar

ai avut parte de aventura vietzii...shi permisul de drift'uitor sau drift'angiu unde lai luat la x-team...
ROSSI 46 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 09:35   #1462
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

bah ... eu ashtept pe urmotaru care sa-mi faca d`astea ce ti-a facut tie ... va ashtept pe toti pe partea stanga ... ps .. nu opresk .. vreau sa-mi fac aripa ... asa k .... taiati-mi fatza
Old 25-02-07, 10:01   #1463
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Fresh news .. a lovit dxa`u mashina .. bine .. nu e ceva ieshit din comun .. dar
Old 25-02-07, 10:09   #1464
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
Fresh news .. a lovit dxa`u mashina .. bine .. nu e ceva ieshit din comun .. dar
nu mai zice ma la toata lumea ...

da a intrat intr-un passat
peter is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 16:21   #1465
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
Sper ca nu e nimc nasol afectat la masina....
ERY is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 18:09   #1466
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

Quote:
Originally Posted by CT-81-ERY View Post
Sper ca nu e nimc nasol afectat la masina....
pei....un far ....bara fatza ..masca fatza...shi radiatorul ..sau doar elicea din fatza lui....shi cam atat......
ps: a intrat intr-un passat...cred ca din cauza pojghitzei de gheaztza de pe asfalt
leonard is offline   Reply With Quote
Old 26-02-07, 22:54   #1467
yulydelacamp2005

Stage 3

yulydelacamp2005's Avatar

Post Re: Constanta - Accidente

s-au terminat evenimentele ? nu s-a mai ciocanit nimeni ?
ciudat ... mereu cand vad un accident sau o amsina care merita ... nu am aparatul la indemana si sa fac poze cu telefonul ... parca nu merita detaliu !!!
nu stiu decat ca vineri seara un atelier de mecanica de pe Delavrancea a luat fosc in intregime cu tot cu un opel vectra ce se afla la momentul respectiv in garaj si mai era putin si lua fosc si casa de langa ... nu stiu decat ca e posibil sa fie reglari de conturi ... nu stiu daca e domeniul nostru ca e un domeniu destul de periculos !
yulydelacamp2005 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-07, 20:57   #1468
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]
Cool Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by CT-07-APV View Post
Nu stiu daca e bine unde postez dar era foarte aproape de accident si m-am gandit ca e bine sa scriu aici. Aveti grija in trafic de 10 VAN (parca asta era numaru) o skoda fabia cu o blonda la volan... Fata nu prea are nici o treaba cu condusu. Aseara urcam din port si in Piata Ovidiu aveam in jur de 40-50 la ora. Pe jos gheata dar nu am probleme cu gheata (am luat permisu de zapada in Brasov). Apare deodata gagica din stanga imi taie fata si se opreste. Am pus frana brusca dar a patinat sanie, eu fiind cu breakul. Ma duceam in lateral inspre ea, am reusit sa ma controlez si din "drift" ca ceva in genu a fost luand piciorul de pe frana am intors masina alunecand cu partea stanga inspre masinile parcate in fata la Pitico. Am trecut foarte aproape de ea eu am zis ca o lovesc rau de tot si imi parea rau pentru bara mea de fata . Spre norocul meu am evitato si am evitat si masinile arcate. Ma dau jos la ea si o intreb daca stie sa conduca si daca e constienta de ce se putea intampla. Pe ea o durea fin in c*$. Am aflat de la niste amici ca fata era sa mai intre in cateva masini de curand. Cine le da frate permisu la astia?

un adevart maestru !shumahar al romaniei ! treb sa ii dai cu frana de mana dau dq si o scoteai in oras pe veverita aia
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 28-02-07, 22:25   #1469
PFLu

Stage 3

PFLu's Avatar

Quote:
Originally Posted by ct11lyv View Post
un adevart maestru !shumahar al romaniei ! treb sa ii dai cu frana de mana dau dq si o scoteai in oras pe veverita aia
da mai bine o scotea la o ciorba ... si o paetida de maciucareala
PFLu is offline   Reply With Quote
Old 01-03-07, 19:07   #1470
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by ct11lyv View Post
Noroc ca nu a vazut Klau mesaju asta ca te facea si mai mic decat esti
Am vazut la tv mai devreme de un accident in Mamaia acolo se zicea similar cu cel de acu vreo 2 saptamani si ca vor sa puna camere de filmat pentru cei care se intrec acolo. Aveti idee ce s-a intamplat? Ca din ce ziceau am inteles ca a murit iar cineva...
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -