Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 12-05-07, 02:05   #1606
c0a

Stage 5

Member of:
[RENAULT]
[VW]
Default Re: Constanta - Accidente

am scris eu mai sus . vezi si pozele
c0a is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 08:08   #1607
Dj Nuca

Stage 2

Dj Nuca's Avatar

Daca ar face astia chestionarul de 5 intrebari la examenu auto. S-ar injumatatzii po****tzia Romaniei. In ultimu timp parca-s turbatzi astia.Mor pe capete si nu se linistesc neam....

Last edited by Dj Nuca; 12-05-07 at 08:11.
Dj Nuca is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 10:26   #1608
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by DUTZU View Post
Sa moara dai in plm de fraierii !!!
daca o cauti singur,de acord,fiecare stie ce riscuri sunt cand o "calci" mai mult decat trebuie sau faci alte manevre "periculoase"

dar daca te omoara altul aiurea... treci pe trecere si da peste tine cu 100 km/h ,nici nu calca frana sau tu mergi pe strada cu prioritate si vine unul din laterala cu viteza fara sa vada semnul STOP... nu mai e aceeasi chestie
kirin is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 15:44   #1609
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 16:30   #1610
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?
aici gaby are perfecta dreptate, multi prefera sa moara cu ``prioritatea in mana`` e bine si atunci cand ai prioritate sa te asiguri ca poate vine vreun nebun vreun inconshtient shi il doare n **** de viata ta shi de faptu ca aveai prioritate sau verde etc...

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.....cine-i smecher si chiuleste are tot asa...
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 19:00   #1611
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

am auzit si eu de accidentu ala da n-am apucat sa ma duk .. cand am trecut pe acolo mai erau urmele cu creta pe jos ..
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 13-05-07, 11:11   #1612
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
eu ii las pe nebuni sa se duca,stai linistit ca nu ma arunc in fata masinii,tin la mine dar am vazut destule accidente aiurea si nu de putine ori era sa dea cate unul peste mine care mergea linistit cu viteza mare pe sens interzis & stuff si eu ma uitam la masini in sensul normal de unde ar fi venit

@ sonykel uite un scenariu

bulevard mare (sa zicem 1 mai ) ...seara/noaptea oare tu opresti si te asiguri la o intersectie cu o strada mica (sa zicem aurora oare ai auzit de ea?) pe care nici nu o vezi ,ce sa mai zic sa te gandesti ca iese unul cu viteza... si intra in tine... (anul trecut a fost accident acolo din cauza neacordarii de prioritate).

e si vina lui ala care merge pe bulevard ca nu incetineste la fiecare straduta?

da inapoi cateva pagini aici si vezi si accidentul de pe bd-ul mamaia cand a iesit ala cu masina de interventii de la nu stiu ce firma de bate`ngarzi ca si cum isi cumparase sosea.

niciodata nu poti fi prea atent si sa prevezi de pe unde iese cate unul asa ca lasati duma cu "preferi sa mori cu prioritatea in mana"
Old 13-05-07, 11:54   #1613
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu normal ca nu ma opresc dar mai ales noapte cand ``alerg`` sunt cu ``ochii in paishpe`` shi unde cunosc intersecti dau un flash 2 ca asha am invatatzat eu cand am facut shcoala de shoferi shi de multe ori ma salvat faza cu flashu vedeam ca ma apropi de o straduta ceva unde chiar daca aveam prioritate
faceam 2-3flashuri shi dupa aia auzeam nishte frane il vedeam pe tantalau cum venea in derapaj spre mine... deci chestia e urmatoare fereshtete de toti nu ashtepta sa te fereasca ei pe tine...
Old 13-05-07, 15:06   #1614
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

accident pe varianta intre un camion si un motor rezultatul un mort si o ranita ...
Old 13-05-07, 15:40   #1615
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by sonykel View Post
nu normal ca nu ma opresc dar mai ales noapte cand ``alerg`` sunt cu ``ochii in paishpe`` shi unde cunosc intersecti dau un flash 2 ca asha am invatatzat eu cand am facut shcoala de shoferi shi de multe ori ma salvat faza cu flashu vedeam ca ma apropi de o straduta ceva unde chiar daca aveam prioritate
si unde nu cunosti ?si daca ala nu mai are timp sa franeze,nu-i tin franele/nu vede flashurile?

am plecat de la "te omoara altul aiurea" si am ajuns la cat de prevazatori suntem ...
am zis mai sus ca niciodata nu poti fi "prea" in nimica

ca sa nu o mai dam in off-topic daca vrei sa dezvoltam vezi la profilul meu unde am id-ul de mess.
Old 17-05-07, 19:03   #1616
Doctorul

Stage 5

daca ar fi scolile de soferi mult mai serioase si cu o perioada de instruire mult mai mare ar fi mult mai bine....ar scadea accidentele...sunt multii care abia iau permisul si faca greseli care costa...am o colega care are permisul dar nu ste sa conduca bine...se panicheaza...in caz de ceva grav....nu vreau sa ma gandesc..
Old 18-05-07, 00:25   #1617
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Parerea mea e ca nu au shcolile nici o vina... puteau sa ma tina 3ani in shcoala shi sa dau examenu de 1000de ori ca tot ca imbecilu mergeam deci nu cred ca la altii sar aplica
Old 18-05-07, 02:09   #1618
Doctorul

Stage 5

nu vb de asta....nu vb de teribilismul pe care il ai ...ci de ex: ca nu sti cand ai prioritate sau nu sau ceva de ex.
Doctorul is offline   Reply With Quote
Old 19-05-07, 18:30   #1619
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

cateva accidente .. cu victime .. cu daune

toate zona cireshica
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Img(05).jpg
Views:	126
Size:	99.4 KB
ID:	271835   Click image for larger version

Name:	Img(12).jpg
Views:	101
Size:	102.1 KB
ID:	271836   Click image for larger version

Name:	Img(13).jpg
Views:	115
Size:	103.1 KB
ID:	271837  

Click image for larger version

Name:	Img(20).jpg
Views:	123
Size:	110.3 KB
ID:	271838   Click image for larger version

Name:	Img(21).jpg
Views:	102
Size:	99.1 KB
ID:	271839  
Old 19-05-07, 18:34   #1620
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

veneam azi dinspre casa de cultura spre gara pe lapusneanu ,vine un taximetrist pe linia de tramvai,se baga in fata mea,vede pieton pe trecerea de langa intersectia cu strada bucuresti(pe sensul celalalt) si pune frana brusca in fata mea.apas si eu frana (aveam 30 la ora maxim) si ... mi se pune frana doar pe o roata si-mi trage de volan dreapta si am intrat intr-un break parcat chiar langa trecere. eu n-am patit nimik la "jeep-ul" din dotare (dacia 1310 imprumutat) iar celui cu break-ul i-am indoit putin aripa spate + flapsul zgariat.am "scapat" cu avertisment si cu parerea de rau ca nu i-am retinut numarul la taximetrist (numar de leasing)
- Copyright 2026 4Tuning -