Quote:
Originally Posted by GABBY_
dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?
|
eu ii las pe nebuni sa se duca,stai linistit ca nu ma arunc in fata masinii,tin la mine dar am vazut destule accidente aiurea si nu de putine ori era sa dea cate unul peste mine care mergea linistit cu viteza mare pe sens interzis & stuff si eu ma uitam la masini in sensul normal de unde ar fi venit
@ sonykel uite un scenariu
bulevard mare (sa zicem 1 mai ) ...seara/noaptea oare tu opresti si te asiguri la o intersectie cu o strada mica (sa zicem aurora oare ai auzit de ea?) pe care nici nu o vezi ,ce sa mai zic sa te gandesti ca iese unul cu viteza... si intra in tine... (anul trecut a fost accident acolo din cauza neacordarii de prioritate).
e si vina lui ala care merge pe bulevard ca nu incetineste la fiecare straduta?
da inapoi cateva pagini aici si vezi si accidentul de pe bd-ul mamaia cand a iesit ala cu masina de interventii de la nu stiu ce firma de bate`ngarzi ca si cum isi cumparase sosea.
niciodata nu poti fi prea atent si sa prevezi de pe unde iese cate unul asa ca lasati duma cu "preferi sa mori cu prioritatea in mana"