La iesirea de pe A2, in jurul orei 18:00, un ford cred ca era, statea cocotat cu roatele in sus pe un deal. doar ce se intamplase cand am trecut eu. cel mai probabil a derapat. pe la castelu inca o fiesta in sant ( a avut mare bulan... era in sant exact intre un copac si un semn de circulatie )
p.s.:
- se circula nasol rau de tot. am venit azi de la munte, iar de la iesirea de pe A2, am mers cu 30-40kmh. pana am ajuns acasa, a fost distractie mare. am vazut o singura masina cu lama ridicata spre A2, dar care nici macar cu andiderapant nu arunca.
- ca de obicei, iarna ne ia prin surprindere, desi meteorologii anunta de cateva zile ninsoarea. nici nu ne comparam in vreun fel cu administratia din BV sau PH, unde desi stratul de zapada este cu mult mai gros ca al nostru, drumurile sunt curatate non stop. nu am avut nicio problema pe DN1, 1A, 1B
- respectele mele pt SPR, care a ne-a insotit de la iesirea din autostrada pana la intrarea in Cta, deschizand drumul si moderand viteza traficului
- multe masini tractiune spate sau 4x4 cu anvelope de vara

periculoase pt ceilalti participanti la trafic ( a se citi balerine care patineaza necontrolat in fata celorlati )