Quote:
Originally Posted by L.O.R.
Attachment 699291 Attachment 699292 Attachment 699293
sa zic ca s`a intamplat in jurul orei 23:20.. la aqua magic ... infinity fx35 cu o duba ...cred ca ala cu infinity`u a iesit din parcare si a taiat linia continua ...altfel nu`mi explic fenomenul ...nu am putut sa pozez partea stanga sa vedeti si voi cat de varza era facut ..portierele mai aveau putin si ieseau pe partea cealalta ...din cate am vazut nu au existat victime ...ambulanta a venit asa la misto..
|
Infinity venea dinspre giratoriu, duba dinspre bariere, adica exact din sensuri opuse. Infinity a intrat pe contrasens, nu se stie de ce. Nu a patit nimeni nimic. Doar ca soferul Infinity a plecat pana la spital pentru ca-l durea nusht ce, probabil de fatzada.
In prima ta poza se vede soferul dubei, care a ramas saracul "amanet" (nu e un cuvant prea frumos, dar altu n-am gasit
). E din Ploiesti, trebuia sa lase marfa la Midia si pe urma pleca spre Ploiesti. Nu are pe nimeni in Ctza si a ramas pe-aici doar el si cu masina facuta zob. Si nici macar n-are nici o vina saracul...
Ambulanta a trecut prin zona din greseala, venea de nusht unde, au intrebat politia dak e cineva ranit, au aflat ca nu, si au plecat mai departe. Iar ai nabii reporterii s-au grabit s-o filmeze...si pe urma iar auzi stiri de genu : ai dreaq ashtia cu ambulantele, dupa ce ca nu vin la accident repede, nici macar nu opresc.