26-11-08, 06:22
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: Constanta - Accidente
blondy26 .... ti-ai luat cumva permisul
|
|
|
26-11-08, 22:21
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
ce bien ca nu sunt berbec .. sunt rac )
|
|
|
27-11-08, 08:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GRIGO
)
si daca au permis ce ? sunt paziti ?
|
Nu, asta a fost un caz particular, o sa mai apara in aceeasi zona (si nu numai) accidente de genu in care cineva poate sa fie ok, sa aiba permis, sa nu fie baut... dar sa fi avut viteza prea mare. Lasata si acea "epava" pe marginea drumului si pus si acolo un panou: Asta se intampla daca apasati prea tare pe acceleratie... si tot asa... Si usor usor drumul se va umple de "exponate" pe margine si unii vor incepe sa bage la cap... Degeaba pun ei panouri cu Stop Accidentelor, Viata Are Prioritate... multi nici nu le vad, pe cand o masa diforma de metal care a fost candva o masina... Toate cele bune!!!
|
|
|
27-11-08, 09:41
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Nu, asta a fost un caz particular, o sa mai apara in aceeasi zona (si nu numai) accidente de genu in care cineva poate sa fie ok, sa aiba permis, sa nu fie baut... dar sa fi avut viteza prea mare. Lasata si acea "epava" pe marginea drumului si pus si acolo un panou: Asta se intampla daca apasati prea tare pe acceleratie... si tot asa... Si usor usor drumul se va umple de "exponate" pe margine si unii vor incepe sa bage la cap... Degeaba pun ei panouri cu Stop Accidentelor, Viata Are Prioritate... multi nici nu le vad, pe cand o masa diforma de metal care a fost candva o masina... Toate cele bune!!!
|
Mare dreptate ai, vor veni strainii sa faca poze cu aceste "atractii turistice"
|
|
|
27-11-08, 14:39
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Aseara pe la 22:30 matiz albastru CT 28 UKA a uitat sa acorde prioritate unui tico albastru.
Matizul venea de pe Primaverii si ticoul pe soveja cu directia McDo..
Accidentul a fost usor, fara victime si s-a intimplat la 2m in spatele meu la intrarea la tabacarie (soveja cu primaverii)
|
|
|
28-11-08, 10:46
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
|
crezi tu ca rezista ceva acolo ?... daca ramane "epava" acolo noaptea ... sigur dimineata vezi un indian cu ea in caruta via centru de colectare fier vechi
|
|
|
28-11-08, 18:54
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET] [FOTO]
|
atunci sa-i faca fundatie in beton sau alternativa s-o suspende de-un pom (glumeam ) mai eficient ar fi sa mai rareasca pomii de pe marginea drumului(parerea mea) ca atunci cand iesi cu masina pe camp poate ai sansa sa nu te dai peste cap sau sa te lovesti atat de tare cum te lovesti de un pom..
|
|
|
29-11-08, 02:35
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
accident la city park ..
baiatu ala cu dacia aia cu 54 lau .. i-a tras-o lu unu ... da n-am avzut ce masian era ... ca era pe jos ulei .. masina lui avea botu` mutat .. etc ...
|
29-11-08, 02:38
|
|
Banned
Stage 5
|
un passat model 2000...s-a facut urat de tot dacia...
bine ca nu a patit nimeni nimic...cel putin nu grav
|
|
|
29-11-08, 12:43
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
adica LAU si passat-ul verde.din pacate vw avea cel putin airga-urile frontale sarite,din cate am apucat eu sa vad,semn ca impactul a fost destul de violent.sa speram ca sunt cu totii bine....
|
29-11-08, 13:33
|
|
Fanatik MotorSport Member
Stage 5
Member of: [Fanatik MotorSport] [VW] [4Tuning International] [Competitor CNCA]
|
Are cineva idee cum au reusit sa se loveasca ?
|
|
|
29-11-08, 14:14
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
dupa cum aratau masinile lovite,eu am ajuns la concluzia ca passat-ul mergea pe lapusneanu,de la dacia spre dobrogea iar laur venea pe soveja spre mac.....acum cine cui nu a acordat prioritate....dumnezeu stie.banuiesc ca unul dintre ei a fortat galbenul la semafor.asta este parerea mea,daca cine stie mai multe este invitata sa posteze aici
|
|
|
29-11-08, 16:17
|
|
Stage 2
|
Eu am ajuns acolo exact cand mutau masinile si dupa felul in care erau "pupate", cred ca Vw (94 ADU) a facut dreapta de pe Lapusneanu pe Soveja si nu a acordat prioritate celui cu dacia..
|
|
|
29-11-08, 19:58
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Spre Carrefour azi....de doua ori cate 4 masini in lant...
|
|
|
29-11-08, 20:05
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by badgirl
Eu am ajuns acolo exact cand mutau masinile si dupa felul in care erau "pupate", cred ca Vw (94 ADU) a facut dreapta de pe Lapusneanu pe Soveja si nu a acordat prioritate celui cu dacia..
|
pe seara au disparut amandoua .. mai devreme cand trecusem eu cu nevasta-mea pe acolo erau aia la passat si se benoclau la el ... dupa aia pe seara nu mai erau .. ramasesera cioburile .. dar sincer sa fiu chiar nu am inteles cum s-au pupat .. ca erau aproape de trecerea de pietoni .. poate a fost neacordare de prioritate
|
|
|
|
|