taximetristi imputiti mai bine , astia si aia cu maxi taxi cei mai nesimtiti soferi posibili lasa pacat de ala cu jeepu` eu ieseam si il bateam de zacea pe jos ............
acum pe seara pe la 8 am vazut politia criminalistica se ducea spre mamaia da eram la semafor si n`am putut sa ma iau dupa ea ...oricum cred ca era nasol ca aveau sirena si viteza ...vedem aici daca e ceva :P
aha ...am intrebat asa ca era un boschet in fata la europa si se proptea de toate masinile si ma gandeam ca una o sa`l calce ...da se pare ca nu era ala
acum pe seara pe la 8 am vazut politia criminalistica se ducea spre mamaia da eram la semafor si n`am putut sa ma iau dupa ea ...oricum cred ca era nasol ca aveau sirena si viteza ...vedem aici daca e ceva :P
liviu tin sa te anunt ca nu mai sunt blonda ) dar ce sa`ti cer ...daca tu iesi in oras odata pe luna :P si atunci iti lasi masina parcata pe mamaia sa ti`o vada toata lumea ca esti pe shtrase
liviu tin sa te anunt ca nu mai sunt blonda ) dar ce sa`ti cer ...daca tu iesi in oras odata pe luna :P si atunci iti lasi masina parcata pe mamaia sa ti`o vada toata lumea ca esti pe shtrase
scz de offtopic
nu o fi fost Nia <mugur> ca el mai are intentii din astea sinuciugashe ))))