Quote:
Originally Posted by Sor3L
Pi'sa'mas pe bmwu tau infect nici pe lumea cealalta nu o sa imi iau asa ceva si cu orice marca ar fi nu as fi un arogant infect tomisar imputit cu pozitii aprinse si xenon pe proiectoare si 200 prin oras , copil de bani gata rasfatat de parinti fara limite punand viata altora in pericol si cei aflati cu el in masina si cei de pe strada ,asta in toate cazurile la toate accidentele care sau intamplat prin orasu asta cu viteza bautura, droguri, masini "luxoase" pustani jupani , nu cred ca se intampla un accident daca mergi regulamentar si respecti legea niciodata in lumea asta nu am intalnit , "bafta ".
|
Cred ca nu ai inteles ideea, eu nu am BMW si nu intentionez sa-mi cumpar
Generalizezi, iti inteleg punctul de vedere, sunt multi neciopliti care au bmw-uri si mercedesuri si audi (si lista poate continua) dar asta nu inseamna ca nu sunt si oameni normali, calmi, care au ca masina de familie un bmw.
Sunt 2 categorii de posesori de BMW: cei care le cumpara pentru ca dupa parerea lor sunt "cele mai masini smechere" si categoria de oameni care vor sa-si cumpere o masina fiabila, stabila si sa le ofere ceea ce cauta, fie el BMW, Mercedes, Audi etc
Este incorect sa spui ca oricine are BMW este un dobitoc si trebuie sa crape, mi se pare o mentalitate groteasca
Eu la asta m-am referit, daca tu intelegi anapoda ... i rest my case