Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 04-06-06, 23:40   #886
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re: Constanta - News , Accidente , Care pe Care .

.....nu numai cei care au pile la politie alearga si eu zik k cel putin makar odata ai simtit nevoia sa mergi cu viteza mare de placere sau din terte motive.....viteza a insemnat si va insemna mereu inconstienta dar sunt multi care sufera de "boala" asta .......nu incerk sa gasesc scuze ptr mersul cu viteza da cred k sunteti constienti k incepand de la cei cu daciile de pe vremea strabunicilor mei pana la mashinile carora le fug caii de sub capota mereu se vor gasi unii sa alerge si pana la urma si tie iti place sa vezi o masina frumoasa cum iti fuge din fatza ochilor si nu prea apuci sa vezi ce era sa fim seriosi.....
Old 04-06-06, 23:47   #887
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

omu cu a6 avea 160 km/h, cik depasea in continuu..pana a facut ultima depasire...supernaspa e sa intre cineva in tine la 160 km/h...
peter is offline   Reply With Quote
Old 04-06-06, 23:58   #888
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

cand si unde dreaq s-a intamplat accidentul ma azi in mamaia ca eu de la 2 pana la 7 am stat pe la pinguinu si nu am vazut nici macar o singura salvare
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 00:14   #889
cristivw

Stage 5

cristivw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by d3vilish_lips
.....nu numai cei care au pile la politie alearga si eu zik k cel putin makar odata ai simtit nevoia sa mergi cu viteza mare de placere sau din terte motive.....viteza a insemnat si va insemna mereu inconstienta dar sunt multi care sufera de "boala" asta .......nu incerk sa gasesc scuze ptr mersul cu viteza da cred k sunteti constienti k incepand de la cei cu daciile de pe vremea strabunicilor mei pana la mashinile carora le fug caii de sub capota mereu se vor gasi unii sa alerge si pana la urma si tie iti place sa vezi o masina frumoasa cum iti fuge din fatza ochilor si nu prea apuci sa vezi ce era sa fim seriosi.....
sa iti placa putin viteza e una... dar pana la 160km/h in MAMAIA in Doamne iarta-ma, in sezon, cand e aglomerat etc etc.. pe bune... cat de idiot sa fii?!? serios, am foarte multi draci pe tema asta, deoarece cunosc o groaza de inconstienti care se urca la volan (beti sau nu) si o calca de nu se poate unde este foarte aglomerat... in fine... si mie imi place putin viteza. ce-i drept nu ma dau in vant. am golf gti. mai mult imi place demarajul, cand vad ca ajung unde cred eu de cuviinta raman acolo, nu continui cu pedala la fund. e si o chestie de caracter cred eu... serios... multi rad de mine ca merg "ca pensionarii" prin oras cu gti-ul... si ce? daca fug ca tembelul prin aglomeratie, 1a, 2a, frana, scartz, ce rezolv? stric si masina, poate ranesc si pe cineva...
in fine. pareri si pareri...
cristivw is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 00:44   #890
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

problema se pune altfel: nu esti stapan pe tine sau pe masina, nu-i da talpa! si mai ales pe unde nu trebuie, adica in aglomeratie, unde poate oricand sa-ti apara ceva in cale....auzi, 160 km/h....pai scuza-ma, ala cum spera sa mai opreasca la nevoie? a cautat-o cu lumanarea! n-are nici o scuza! (mai bine zis n-a avut, ca acum nu-i mai trebuie scuze)
Old 05-06-06, 10:03   #891
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

2 persoane din audi a6 au murit pe loc....cei nevinovati din dacia...sunt in stare grava la spital....

cristi nush de ce esti asa suparat....dar oamenii ca acestia fac accdente in fiecare zi...calca oameni....masini cu viteze excesive...nu e nimica nou...

cel cu audi abia cumparase masina ...avea nr rosii..cred ca a vrut sa incerce cu cat merge...
Old 05-06-06, 11:00   #892
Razvan-CT

Stage 5

Quote:
Originally Posted by peter
cel cu audi abia cumparase masina ...avea nr rosii..cred ca a vrut sa incerce cu cat merge...
cum sa incerce cu cat merge mah?? in MAMAIA? cata inconstienta ..... putea sa se intample si mai rau.. daca voia sa-si incerce masina iesea din localitate.. mai mult ca sigur voia sa se dea mare ca are masina tare si nimeni nu e ca el..
Razvan-CT is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 12:40   #893
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

.......buey eu am spus k nu caut scuze ptr viteza si am zis k viteza inseamna iresponsabilitate ce ati sarit asa la gatu meu .....btw mam referit k mereu vor oameni d`astia din moment ce pana si noi avem skaparile noastre ala a avut una mai mare si mai idioata ca el
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 14:55   #894
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

n-a sarit nimeni la gatul tau, eu unul vorbeam la persoana a doua ca si cum as fi vorbit cu cel in cauza...
si ca sa-si testeze masina, in mamaia i s-a parut lui cel mai potrivit???
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 18:49   #895
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

bine ca nu a testat-o cu 160 km/h pe poporului ..lunea...

dyire de ultima ora...persoanele din dacia alba ce erau in stare grava la sital..au decedat astazi...

Last edited by ERY; 05-06-06 at 21:31.
Old 05-06-06, 21:57   #896
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Wink Re: Constanta - News , Accidente , Care pe Care .

Quote:
Originally Posted by peter
bine ca nu a testat-o cu 160 km/h pe poporului ..lunea...

dyire de ultima ora...persoanele din dacia alba ce erau in stare grava la sital..au decedat astazi...

hai las-o draq k putea sa se duca spre costineshti spre mangalia sa o testeze cat o tineau pistoanele .. nu in mamaia
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 22:51   #897
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

asta asa e...chestia naspa ca au murit si niste persoane nevinovate..acuma nu mai poate omu sa mearga in siguranta pe strada...ca dai de om din asta...

baiatu cu a6...era din calarasi..

cam asa e....a venit omu la mareee...sa faca rapid si furios...

pana mea..parca am vazut..CL....sorry..nu am vedere buna..trebuie sa fac un control..

Last edited by ERY; 06-06-06 at 12:54.
Old 06-06-06, 10:07   #898
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

.......n`am dekat ceva de zis avand in vedere k era din calarasi .....taran care a dat de bani a vazut fast&furios si gata baiatu e shmeker RACER ( prietenii stiu de ce ).......doamne cata prostie
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Old 06-06-06, 10:57   #899
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

dar spre statiuni nu ai parte de depasiri la limite si nici de sensuri giratorii.iti zic eu i-a placut sa se dea in mamaia si s-a fript
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 07-06-06, 00:31   #900
blonda

Stage 4

blonda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

erau din Tandarei.
blonda is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -