Smockye u nu cumva stai pe Dionise cel MIc ca te vad des pe acolo?ti-am facut si flashuri intro zi dar deobicei ai dai in goarna spre Soveja incolo!
Iar show nu o sa fie in PORTU TOMIS la Aqua Magic e spuma acuma si prin mamaia azi dimineata ningea asa cu mazga de aia imputita si am fost pana la Aqua Magic si m-am dat pe acolo leaca asa usor de vara era prea belea nici nu vroiam sa mai plec de acolo!Poate diseara o fii mai misto sa vedem!
a.....tu esti baiatul cu Golful ala 3 din mr.Te stiu stai mai jos la blocuri aklo.Imi cer scuze dar nu te-am vazut cand mi-ai facut flashurile,dar din ce motiv sa stam la un pahar de vorba sau sa sa incetinesc ca asa mi-au facut toti taximetristii de aklo.BAFTA
Re:
Quote:
Originally Posted by \"peter\"
si yo sunt cam la fel..spargator de seminte....pana peste vreo 1 an juma sunt si yo legal...pe strada...
Cand te duci in port Most Wanted...sa ma anunti...sa stiu dak mai iau eu seminte...
OK am sa te anunt ......
da sa iei mai multe pungi de seminte ca cine stie cat stam
................
deocamdata ma rog de tovarasii mei care au masini si nu vor sa mearga in port ....nu prea au ei treaba cu asta....
da cine stie pe 11 ianuarie dau iar de permis si poate il iau
si atunci no sa mai fiu spargator de seminte
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
nu-i nimic las' ca ninge azi
si pana la urma la ce va trebuie zapada fratilor? nu se mai aud scartzurile...slc-ule, nu-mi vinzi si mie pontul cu terenul ala unde va datzi voi? ca io nu ma duc in port si m-am cam saturat de strada aia de la brutaria gudam de la podul de butelii
am fost ieri prin port dar din pacate a trebuit sa plec, ca efectiv nu aveam spatiu de manevra ca romanii astia sunt mari nesimtiti toti erau ieri pe zona aia buna,si nici nu se dau de acolo, s-a mai luat si unul de mine ca de ce am indraznit sa il deranjez........ale draq basmute ce sunteti
am fost ieri prin port dar din pacate a trebuit sa plec, ca efectiv nu aveam spatiu de manevra ca romanii astia sunt mari nesimtiti toti erau ieri pe zona aia buna,si nici nu se dau de acolo, s-a mai luat si unul de mine ca de ce am indraznit sa il deranjez........ale draq basmute ce sunteti
frate dar numa acolo poti sa te dai.....nu vreau sa crezi ca o fac pe jmecheru & shit,dar sa stii ca-s multe locuri in cta in care te poti invarti in liniste
stai calm needbrain k nici nu se pune problema,si pana la urma cum ai zis tu cred ca o sa ma duc in alta parte ca aklo deja vad k nu se mai poate sa mergi.ms ptr sfat bafta
deabea acum v-ati dat seama ca PORTU TOMIS a ajuns o epava si un loc al futaciosilor de 2lei!RESPECT sunt 2locuri mari si late unde nu prea te streseaza nimeni!