28-09-05, 02:20
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"D_M_X\"
pe ala cu golanu si lagauna l-am vazut si eu .S-a intamplat in urma mea.....si azi 2 wv golf iv dupa podul din 5 cioc cioc bot in bot dar nu stiu cum au reusit performanta....unu cred ca a luat-o pe contrasex .
si u provocator de accidente in lantz...parca ziceai ca vii la sala aseara.....
|
pai in fiecare seara ... mashina mea .. e la sala porturilor k sunt la sala .. mai exact peste drum .. la fiare :P .. deci ma duceam la sala logic )
|
|
|
28-09-05, 06:58
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Pacat de motoru ala .. Din cate am vazut masina lui needBrain trage destul de frumos nu am ce zice ... si pt un 1.2 RESPECT !!!! ne auzim prin port frate
|
needbrain io am un hyundai getz 1,1, tare sunt curios care e diferentza dintre ale noastre...cand facem o liniutza? asha, colegial&amical, evident...
|
|
|
28-09-05, 22:12
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
pai io n-am nik inpotriva
dar liniutzele nu-s ilegale???????
ne dam frate
|
|
|
28-09-05, 22:39
|
|
Stage 5
|
pai se vorbea sa va datzi la legale nu la ilegale...nu e asha Alex?
|
|
|
28-09-05, 22:44
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
quick_5hifter: u te referi la masina lui carmen?
|
|
|
04-10-05, 01:18
|
|
Stage 5
|
cataline, la ilegale ma refeream, ca legale cine stie cand mai vedem noi pe-aici prin zona...
sebi, la masina lu sor'mea ma refer, da ea n-a mai pus mana pe volan de vreo juma de an, tot io umblu si cu hyundai-u'...poate o conving sa mi-l lase mie, sa vezi atunci tuning nu carpeala ca la tico
|
|
|
04-10-05, 23:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
apropo de port
a fost ceva in seara asta
|
|
|
06-10-05, 05:02
|
|
Stage 5
|
dau si io maine seara o fuga, pe la 11.30...
|
|
|
06-10-05, 20:14
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
deci tin sa va anuntz ca duminica seara un \"sofer\" cu un lighean (logan) a dat cu spatele si mi-a lovit aripa deci ma alatur si eu victimelor din port ps nu sa lasat cu violentze
|
|
|
07-10-05, 00:07
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
pacat ptr ca tocmai ce cautai sa o vinzi ,acum stai sa bagi chit pe tablarie,deci miroase urat treaba dar asta e.mai sunt si ghiolbani pe strazi,atentie mare!
|
|
|
07-10-05, 16:05
|
|
Stage 3
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Ba da nu e adevarat ..majoritatea accidentelor pe care le-am vazut luna asta numai golanuri erau implikate )) se vede ca soferu prost, trage la masina proasta )))
|
|
|
09-10-05, 21:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
|
|
|
10-10-05, 08:14
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
klumea de tot aseara in port,deja a devenit boala curata cu filtru de aer pe cielo ,care ingroasa sunetul produs de motor dar neputand sa-i dea nici macar un magar in plus motorului corean.ce imi pare rau este ca s-au speriat prea tare oamenii cand a venit garda chiar daca aceeasta nu aveau treaba cu ei .gaborii au aparut exact cand sa incingea atmosfera .am un singur sfat ptr baietii cu cielo(se stiu ei care) nu va mai puneti cu VITO ,are 105 cp si are cuplul destul de jos in ciuda greutatii mai mari .oricum a fost frumos.bv voua
|
|
|
10-10-05, 23:47
|
|
Stage 3
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"GABBY_\"
klumea de tot aseara in port,deja a devenit boala curata cu filtru de aer pe cielo ,care ingroasa sunetul produs de motor dar neputand sa-i dea nici macar un magar in plus motorului corean.ce imi pare rau este ca s-au speriat prea tare oamenii cand a venit garda chiar daca aceeasta nu aveau treaba cu ei .gaborii au aparut exact cand sa incingea atmosfera .am un singur sfat ptr baietii cu cielo(se stiu ei care) nu va mai puneti cu VITO ,are 105 cp si are cuplul destul de jos in ciuda greutatii mai mari .oricum a fost frumos.bv voua
|
Hai sa-ti zic eu ceva...masina mea are 300000 km si a lui SCS are 100000(filtru si evacuare sport) pe cand a mea nu are nici o modificare....eu ii scot filtrul si las admisia libera si te asigur eu ca se simte....si pe ala cu Vito il fac sigur....si il fac si pe distanta de 400 m...o sa ma mai dau cu el...eu aseara chiar ma speriasem pt ca se oprisera langa mine si eu eram la start ))
|
15-10-05, 14:28
|
|
Stage 2
|
Buna. Is nou paici. Am carnet de 1 luna si 8 zile. Si conduc bine. Unii prieteni ai mei zic ca conduc foarte bine. Dar nu ma laut. Mai trec si eu prin port. Is inca noob in ale racingului. Facui un fel de liniutza, daca se poate numi asa de imediat cum iesi din port pana pe mircea. Mi sa supraincinst motoru si am stat cu el la aerisit! Eh se intampla! Dar a 2 a oara nam avut probleme. Eu am facut scoala de soferi pe un opel astra clasic. Am inceput sa conduc Cielo-ul lu maicamea berlina. Acuma am trecut pe Seat-u lu tata IBIZA si am condus si de 3 ori Renault Megan 2 Sedan care e tot a lu tata. Raman cu IBIZA e mica si ma strecor rpd cu ea. Si e puternica. Anyway cu IBIZA de la sensul giratoriu din tomis nord de langa Phoenix m-am luat cu unu cu un golf 4 sdi 60 CP. L-am luat :P Anyway e colegamiu de clasa. Deci eu is noob in ale sofatului. Ceva sfaturi daca aveti ptr mine? As vrea sa imi customizez oleaka (mai mult seatu) pe unde draq merg?
Ce am invatzat:
Scartz Lung
Scartz Scurt
Drift
Liniutze
In rest cine ma mediteaza? :P
Me noob, repet nu ma luati greu!
|
|
|
|
|