In noaptea dintre 30 apr si 1 mai la intersectie Mircea cu Nicolae Iorga. La biserica acolo. Nova de Braila venind dinspre spital spre blvd. Mamaia nu a vazut ca tre'sa opreasca la STOP, iar taxiul venea de pe Mircea dinspre Capitol.
eu stiu de unu la miga de acum vreo 2-3 seri...un focus cu o octavia 2...octavia nu s-a asigurat si a indoit-o bine focusu...pacat de masina ca era cam full...piele crem...etc...
Azi, intre Costinesti si Tuzla, un opel Omega caravan, nr bulgaria, 4 persoane in el, explozie de cauciuc, rasturnat, proptit in copac si luat foc. # arsi, morti pe loc, al patrulea la spital
am fost de fata si i-am vazut pe cei din masina...am ramas socat...au fost 4 victime in masina...al 5-lea a zburat prin parbriz pt ca nu purta centura de siguranta...eu am ajuns la cateva minute dupa ce a luat masina foc...dar din spusele celor care erau in spatele opelului care a luat foc am inteles ca masina avea peste 150 ...cei care au ars de vii inca nu au fost recunoscuti...