Re: Constanta - Accidente
am eu niste poze dar nu le-as pune ptr ca n-as vrea sa ma cert cu andy , eu si cu inca cativa am ajuns o data cu salvarea(ptr fata din matiz) masina e destul de avariata daca nu ma insel sa spart baia de ulei , aripi , capota , bara si pe la motor se vedea deranj destul de mare....
Versiunea celor de la Tv neptun
O clipă de neatenţie era să-i coste viaţa. Doi şoferi au scăpat ca prin minune după ce maşinile pe care le conduceau s-au izbit violent într-o intersecţie din centrul Constanţei. În urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe trotuar. Poliţiştii spun că totul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate. Accidentul s-a produs la puţin timp după miezul nopţii la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Ion Raţiu. Martorii spun că şoferul autoturismulul Wolswagen venea cu viteză foarte mare şi nu a mai avut timp să evite impactul cu cealaltă maşină care vira la dreapta. Până la sosirea poliţiştilor, cei doi şoferi au iscat un adevărat scandal. Nici unul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice. Din cauza producerii accidentului traficul în zonă a fost îngreunat mai bine de jumătate de oră.
Last edited by sonykel; 30-05-08 at 23:15.
|