Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 18-04-08, 00:41   #631
YZF-PWR

Stage 5
 
YZF-PWR's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,580
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by CT-07-APV View Post
Cand am vorbit fata in fata si brusc am devenit "miel" dupa cum spui tu? In primul rand discutia nu era pentru tine deci nu stiu de ce tree sa te bagi tot timpul.
YZF zici ca am fost absent si ma dau cunoscator? Cand m-am dat eu cunoscator despre ceva la care nu am fost prezent? Vorbesti doar sa umplii pagini? Adresezi cuvinte degeaba. Eu spre deosebire de altii nu vorbesc prostii am zis doar ce a fost sau ce se intampla in momentul respectiv.
Faza ca sunt antipatic lumii din Constanta crezi ca ma intereseaza? Crezi ca ma afecteaza ca scrii tu aici? Iti zic eu NU. Vad ca te intereseaza pe tine mai multe detalii legate de mine decat de tine. Uitate tu la viata ta si lasa-ma pe mine in pace. Nu o zic ca pe o amenintare iti zic pur si simplu tu in banca tta eu in a mea si atata. Nu vad rostul unor discutii contradictorii fara rost.
Te rog sa pastrezi un vocabular decent nu ca imi arati tu curu. Ce nu ai cui sa il arati si vi la mine? Nu este vorba ca am vrut eu sa te bag in NSL te-am intrebat dar mai mult tu ai tinut sa vi si sa fi presedinte. Pana la urma crezi ca este asa important sa fi presedinte intr-un club? Daca este fi tu si gata nu e nici o problema. Din partea mea sa fii la mai multe cluburi nu doar la unu. Iti urez succes daca vrei sa ajungi acolo.
Imi zici sa invart maner la geam de Dacie S-au inventat geamurile electrice in caz ca nu stiai sau la super BMW tau inca nu au aparut? Cine nu se mai suporta acum? Ai uitat cand aveai un Cielo, ai uitat cand ti sa facut rau la Fever si am sunat si eu printre multi altii la salvare sa vina sa te ia. Acum vorbesti de sus. Ok.
Inca ceva imi zici ca mi-am luat aere nu stiu unde le vezi tu dar cred ca sunt doar in imaginatia ta. In primul rand nu am de ce sa am aere si multi din orasul acesta si de pe forum nu ar trebui sa aibe pentru ca sincer nu au de ce. Impresii ca sa demonstrezi ce? Si mai bine zis CUI? Unor pustani care sunt impresionati de toate cerculetele si liniutele? Sunt satul de copilarii.
Ti-am mai zis odata nu ma cred eu ala important in lumea curselor sau a tuningului. Nu ma cred nici mediu nici jos sunt acolo unde imi este momentan locul. Ca nu ma suporti tu nu ma intereseaza ca nu ma suporta restu orasului nici atata. Cand cineva o sa ma cunoasca intradevar o sa stie ce fel de om sunt. NU doar de la cateva intalniri prin port/sala/Aqua si inca vreo 3 intalniri.
Te rog nu mai baga strambe si hai sa incheiem odata pentru totdeauna subiectul acesta. Te salut
uuuu s-a enervat spiridushu!!! ba baiatule vrei sa o dam la zmardoiala
1. nu as fi luat`o ca o amenintzare de la un nimic ca tine nu mi-as face griji nici daca ai avea pistolu la capul meu , pentru tine smekeria se descrie doar in cuvinte pe net nu si in fapte.

2.La NSL nu am vrut sa fiu presedinte , ca daca vroiam eram acum , poate confirma conducerea NSL ca nu am vrut deci evident nu sunt , doar iti dadeam niste sfaturi care iti faceau bine.

3.La acel bmw de care incerci tu sa faci misto geamurile electrice erau din 1983 de cand este masina , care functioneaza si acum dupa 25 de ani , cu toata masina care la varsta asta se tine mai bine ca tine , nu am kitch pe masina tone de chit , masina are performante si in locul tau nu as comenta cand masina ta dupa 25 de ani nici macar la remat nu o sa mai fie primita , o sa fi dreaq primu dat afara din curte de la remat! si de cielo ... ala alb asa o fi cum zici tu , ala rosu in schimb .... nu vei apuca tu sa faci ce a facut masina aia la viata ei asta o pot confirma toti , si s-ar fi pishat pe golanul tau fara griji !

4.Legat de FEVER dak tot esti asa zmardoi cu mine , de ce nu ai fost si cu aia 2 atunci ? hmmm cumva nu-ti amintesti ? hai atunci sa-ti zic eu cand stateam eu cu tine si grigo , iar most wanted ii facea poze lu APV`itza pe masina ta , si intamplator in spatele nostru trec 2 tipi si fara sa stie ca este prietena ta zice unul din ei " ce p.... e cu penala asta ma , vai de mama ei urata cu crengi si astia ii fac poze" !!! bat pariu ca nu o sa recunosti , dar sincer .. nici o litera n`ai scos , ai tacut din gura ca nah ....esti "zmardoi" )) pei daca am auzit eu care eram la 5 cm de tine , sunt 100% sigur ca ai auzit si tu , eu ii bagam in pamant sa zica asa ceva de o prietena de atatia ani cum este apitza pt u ,asta ca sa o dam pe fatza ca vad k ne scoatem ochii si suntem mare cocosh acum.

5. Copilarii sunt alea? asa se numesc cerculetele si liniutele? pei de ma? ca nu stii tu sa faci asta? ca nu ai reusit niciodata sa te remarci prin asta? aha , normal noi tot orashu vedem astea ca performante si placere in ceea ce facem , si gresim , iar tu ai dreptate ca noi majoritatea facem copilarii prin asta , cred ca nu ai invatat o chestie in toti anii astia , Tuning nu inseamna doar exterior atata timp cat masina ta sau soferul nu fac nimic.


Parerea mea , nu mai vorbi asa cu mine ca mi-e ca ne vedem cat de curand si te pun sa`mi comentezi asa si fatza in fatza , sau mai bine sa punem si masinile sa se dovedeasca ca vad ca tot zici ironic acel "super bmw" , ca sa vedem daca e asa naspa masinutza pe cat zici.
Mai bine destept sa iau o masina la o suma aproximativa de 4000 de euro cu muuuult mai multe optiuni decat a ta , cu traditie ca model si marca , performante care a ta nu si le poate imagina , decat sa dau 10000 de euro pe un logan care l`ai refacut de 2 ori si tot nu ai realizat ca lumea inca zice ca e NASPAAAAA !!! wake up man! si revino`ti cu tupeul asta!
Dute si mai plangi putin pe la politie sa`ti dea carnetul inapoi si discutam pe strazi ( lol ce e in capu meu sa incerc sa ma dovedesc unui om cu o masina care prinde 100km/h dupa fusul orar al lumii)

Incearca sa nu mai vorbesti asa de sus ca ultima data cand am vorbit tot un metru si`o flegma aveai numai bine.
__________________

Liga Moderatorilor

Last edited by YZF-PWR; 18-04-08 at 00:51.
YZF-PWR is offline  
Old 18-04-08, 00:41   #632
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 682
Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]
Default Re: Divergente de tot felul !

ce imi place continuati ))
ct11lyv is offline  
Old 18-04-08, 01:22   #633
CT-07-APV

Stage 5
 
CT-07-APV's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,028
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Divergente de tot felul !

Vad ce limbaj ai adoptat, "ba spiridusule"? Esti cumva mai breaz ca mine ca ai in inaltime mai mult sau ce? Ce intelegi tu prin zmardoiala?
1 Zici de smeKerie.. cine a zis ca eu sunt smeKer ca nu inteleg? Eu nu am afirmat niciodata asta poate doar in glume cu prietenii mei foarte buni care stiu de glume. Iar de faza cu pistolul sincer nu isi are rostul. Pentru o mica cearta sau disputa sa se ajunga la cine stie ce prostii. Putem sa discutam ca doi oameni nu ca niste animale care nu au invatat bunele maniere si multe aspecte ale unei vieti traite intr-un oras mare.
2 Din prima noastra convorbire ai afirmat ca vroiai sa iesi din X-TEAm si sa infiintezi tu filiala NSL Constanta si ca jumatate din X-TEAM pleca cu tine dar inca nu stiai ce sa faci ca sa nu fii privit gen RVR cu Street Vision. O noapte nu ai dormit ca nu stiai ce sa faci:
"CT 06 YZF (27.03.2008 12:28:05): sfatu meu cauta 2 oameni impunatori cu relatii si masini radicale
APV mihai (27.03.2008 12:28:44): incerc
APV mihai (27.03.2008 12:28:53): tiam zis daca ai de gand ceva anuntama
APV mihai (27.03.2008 12:29:00): pana nu gasesc altii
APV mihai (27.03.2008 12:29:0: dar hotarastete
APV mihai (27.03.2008 12:29:16): nu ca te trag eu dar tu ai zis ceva ieri
CT 06 YZF (27.03.2008 12:29:44): eu n`am dormit toata noaptea
CT 06 YZF (27.03.2008 12:29:47): am stat si m`am gandit
CT 06 YZF (27.03.2008 12:30:30): stii k imi esti prieten si cat am putut te`am sustinut si la certuri si altele
CT 06 YZF (27.03.2008 12:30:46): dar nu putem face o echipa de organizare noi 2 cu inca unu care sigur nu va fi in tema
CT 06 YZF (27.03.2008 12:30:52): tre sa fim realisti
CT 06 YZF (27.03.2008 12:30:59): plus k as fi vazut ca ultimul jegos
CT 06 YZF (27.03.2008 12:31:04): sa plec cu juma de club dupa mine
CT 06 YZF (27.03.2008 12:31:1: gen street vision si asa
CT 06 YZF (27.03.2008 12:31:46): plus locatia cta este una deja grav ocupata
CT 06 YZF (27.03.2008 12:32:04): decat sa`mi aud vbe , plec dar raman singur cred , dar nu as vrea sa plec de la x

3 ce am zis eu de Cielo-ul tau ca daca citesti in ce am scris eu nu apare specificat nici unul din cele doua, ma refeream ca si tu ai plecat de jos atata tot nu ca fac misto de masinile pe care le-ai avut. Poate ai dreptate de faza cu rematu poate nu dar din 2010 nu stiu zau a cui masina o sa ramana pe sosele si a cui o sa dispara.
4 Aici chiar nu imi aduc aminte sa fi auzit asta pentru ca as fi intrat si eu in vorba cu cei doi sa le cer lamuriri. Se poate sa fi zis si sa nu fi auzit eu sau cine stie ce a fost.. sincer ti minte niste chestii tare dubioase adica de obicei oamenii tin minte chestii care ii intereseaza si nu vad ce te intereseaza pe tine subiectul relatiei mele.. cu taote ca ai mai comentat tu odata in privat ca sa o las pe klau ca la cateva amice ale tale le place de mine si ti-am raspuns ca nu ma intereseaza.
5 Mai citeste odata atent sau trebuie sa iti traduc ca si pana acum? Nu am zis ca cerculetele sunt copilarii ci felul in care unii isi dau aere de vedeta ca au facut un cerc sau doua. Oricine are o masina intr-un final de seara paote sa faca aici depinde de felul masinii (tractiune fata/spate), puterea ei (nu mai compara puterea BMW-ului tau cumparat de la altu gata facut cu puterea Loganului meu la care eu am muncit momentan la partea de styling) si ceea ce vrei tu sa faca (cerculete linii).
Daca masina mea e naspa e parerea ta, poate ca si mie mi se pare ca masina ta e naspa si ce intereseaza pe cineva? Iar faza ca prinde 100 km/h dupa fusul orar al lumii (nu inteleg ce vrei sa zici dar ma rog o las asa) te anunt ca in a 3a se duce la 123 km/h. Sunt Loganuri care au mers cu apropae 200 la ora pe bord in realitate probabil undeva la 180 din cauza erorii de maxim 10% pe care o poate arata bordul.
Si te-am mai rugat si in postul anterior sa vorbesti frumos pentru ca suntem pe un forum public si mai citesc si altii nu este o convorbire pe mess. Nu te mai lua tu de inaltimea mea ca nu esti mai breaz ca esti mai inalt.
Te salut

Last edited by YZF-PWR; 18-04-08 at 09:20.
CT-07-APV is offline  
Old 18-04-08, 03:00   #634
Most_Wanted

Stage 5
 
Most_Wanted's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,737
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by CT-07-APV View Post
Cand am vorbit fata in fata si brusc am devenit "miel" dupa cum spui tu?
Noi am mai avut o cearta .(din cauza la revelionul ala la care nu ti-am dat aia 50.roni pt ca am venit la revelionu tau ratat).....rau ...pe net ..... asta fiind inainte de curssa legala de pe interioara.....si cand ne-am intalnit acolo o dadeai in cotita """"NU CA NU LA TINE MA REFEREAM PE NET si bla bla"""" la care ultimele tale cuvine au fost """ RAMANEM PRIETENI?"""""" pe un ton de miel si nu o stiu doar eu... o stie si cine era langa mine ...... eu inchei discutia aici..... asta ti-am zis-o ca sa vezi ca nu am scos din burta faza cu "devii miel" .... ma astept la un raspuns....in care o sa zici ca nu e adevarat....

acum cu toate ca m-am bagat cam cu japca in discutia asta ....dar daca era cearta cu altcineva nu m-as fi bagat .....
__________________
pictures
Most_Wanted is offline  
Old 18-04-08, 09:26   #635
YZF-PWR

Stage 5
 
YZF-PWR's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,580
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Divergente de tot felul !

Doamneee deci ma uimesti nu vezi cat aberezi ca sa o dai pe ocolite? ca ce treaba am eu cu relatia ta si nush ce? pei vad ca tu nu vezi esentialu unei convorbiri ma baiatule , mi se rupe de relatia ta cu ea era vorba de ce NU ai facut tu impotriva la aia 2 nu la relatia ta cu klau ba baiatule , te`ai tampit la cap pe bune acum nu mai stii ce sa aberezi . Ti`ai gasit si in ce relatie sa ma bag!

Si acum DESTEPTULE adu`ti aminte ca vorba aia am scos`o cand erai certat cu klau , si ti`am zis si tie k o spun doar ca sa fiarba ea , AI FOST DE ACORD CU ASTA UITUCULE!!! k inainte aveai prieteni care se uitau si dupa tine si te ajutau , dar acum ai uitat si spui k scot vbe? pei ai probleme atunci dak uitat de discutia noastra de atunci.

Nici nu-mi mai bat capu , scrii tot felu de prostii cum vai masina aia prinde 180 200 loganu sau etc , inca nu ai invatat o chestie peste 70% din masinile romaniei prind viteza asta , e vorba de cat de rapid ajung la viteza aia , de`aia sunt masini in functie de cai putere si nu bordul desenat cu cifre si ace pana la 200 sau mai mult !!!

hai k deja sincer esti de rasu lumii mai bine ma opresc aici pana nu intra altii in discutie si incet sa te faca praf pe aici.
YZF-PWR is offline  
Old 18-04-08, 11:13   #636
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 682
Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]
Wink Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
Noi am mai avut o cearta .(din cauza la revelionul ala la care nu ti-am dat aia 50.roni pt ca am venit la revelionu tau ratat).....rau ...pe net ..... asta fiind inainte de curssa legala de pe interioara.....si cand ne-am intalnit acolo o dadeai in cotita """"NU CA NU LA TINE MA REFEREAM PE NET si bla bla"""" la care ultimele tale cuvine au fost """ RAMANEM PRIETENI?"""""" pe un ton de miel si nu o stiu doar eu... o stie si cine era langa mine ...... eu inchei discutia aici..... asta ti-am zis-o ca sa vezi ca nu am scos din burta faza cu "devii miel" .... ma astept la un raspuns....in care o sa zici ca nu e adevarat....

acum cu toate ca m-am bagat cam cu japca in discutia asta ....dar daca era cearta cu altcineva nu m-as fi bagat .....
nu te mai baga ca nu`i frumos
ct11lyv is offline  
Old 18-04-08, 12:46   #637
Most_Wanted

Stage 5
 
Most_Wanted's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,737
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by ct11lyv View Post
nu te mai baga ca nu`i frumos
Eu nu ma cert cu APV`u ca se cearta Adi cu el......eu am cearta cu el demult ....si daca mi-a dat ignore pe yahoo....i le zic aici ce sa fac ......am zis si in postul trecut ca ies din discutia asta .....
nu aveam de gand sa mai scriu ....dar ma intrebat ceva in postul lui trecut si i-am raspuns .....
Most_Wanted is offline  
Old 18-04-08, 13:41   #638
CT-07-APV

Stage 5
 
CT-07-APV's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,028
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Divergente de tot felul !

Da am zis sa ramanem prieteni pentru ca oricum banii pe care aveai sa mii dai nu o sa ii mai vad de la tine si asta e paguba mea. Data viitoare o sa tin minte. In fine te rog nu te mai baga in discutie data viitoare daca nu este legata strict de tine.
Adi te-am rugat in fiecare post sa vorbesti frumos dar vad ca nu am cu cine discuta. Tu imi zici mie de esential? Cine abereaza cand se pleaca in discutie de la plecarea mea din X-TEAM si intrarea in NSL si se ajunge la viata mea personala, la mine, la masina mea.. in curand de ce o sa te mai lege de cainii mei?
Stiu ca multe masini prind viteza aia nici nu am negat acest aspect ci am negat ce ai spus tu ca prinde 100 doar. Care e legatura cu ce discutam noi tot nu o vad.
Sincer esti mai de rasu lumiii decat mine. Data viitoare gandestete inainte sa scrii ceva nu mai devia de la subiect ca nici nu mai stii de la ce a pornit discutia. Ramai strict pe subiect.
Daca conducearea X-TEAM are ceva de zis sa zica presedintele nu un membru. Aici deja este ceva personal. Daca vrei ne intalnim odata sa vorbim fata in fata la un suc ceva sa lamurim toate problemele.
Si pentru restul cititorilor circul Globus a luat sfarsit. Numai bine.

Last edited by CT-07-APV; 18-04-08 at 13:43.
CT-07-APV is offline  
Old 18-04-08, 19:08   #639
YZF-PWR

Stage 5
 
YZF-PWR's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,580
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by CT-07-APV View Post
Da am zis sa ramanem prieteni pentru ca oricum banii pe care aveai sa mii dai nu o sa ii mai vad de la tine si asta e paguba mea. Data viitoare o sa tin minte. In fine te rog nu te mai baga in discutie data viitoare daca nu este legata strict de tine.
Adi te-am rugat in fiecare post sa vorbesti frumos dar vad ca nu am cu cine discuta. Tu imi zici mie de esential? Cine abereaza cand se pleaca in discutie de la plecarea mea din X-TEAM si intrarea in NSL si se ajunge la viata mea personala, la mine, la masina mea.. in curand de ce o sa te mai lege de cainii mei?
Stiu ca multe masini prind viteza aia nici nu am negat acest aspect ci am negat ce ai spus tu ca prinde 100 doar. Care e legatura cu ce discutam noi tot nu o vad.
Sincer esti mai de rasu lumiii decat mine. Data viitoare gandestete inainte sa scrii ceva nu mai devia de la subiect ca nici nu mai stii de la ce a pornit discutia. Ramai strict pe subiect.
Daca conducearea X-TEAM are ceva de zis sa zica presedintele nu un membru. Aici deja este ceva personal. Daca vrei ne intalnim odata sa vorbim fata in fata la un suc ceva sa lamurim toate problemele.
Si pentru restul cititorilor circul Globus a luat sfarsit. Numai bine.
1. Ai caini ?
2. Citeste atent , nu am zis ca prinde 100km/h maxim , am zis ca prinde suta dupa fusul orar , adica , sa fiu mai specific , PRINDE MAI GREU , 100km/h era pusa ca reper!
3. Sa-ti zica conducerea? cred ca nu esti in tema , sunt in conducere de aproape 2 ani , membru executiv , ma ocup de inscrieri , taxe , organizari intalniri / evenimente si multe altele , acte si etc , pe langa ca sunt purtator de cuvant , presedintele este ocupat si scarbit de tine. ( nu cred ca ai vrea sa afle si el si zma si ceilalti posturile in care atacai clubul dupa plecarea ta prin felul in care te plangeai si spuneai tot ce considerai tu ca este mai rau ) ma rog.

Pana atunci , arata lumii ce potzi , nu mai face de rusine un alt club doar prin vorbe fara fapte , atunci cand vei face ceva , poate ma voi uita macar cu coada ochiului sa zic da ma ala are o legatura cu tuning , style , audio ... care merg in paralel cu performante curse linii , drift & burn .
Aloha home boys!!!

Last edited by YZF-PWR; 18-04-08 at 19:10.
YZF-PWR is offline  
Old 18-04-08, 20:57   #640
79BYG

Stage 5
 
79BYG's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 529
Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
[2 Roti]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
1. Ai caini ?
2. Citeste atent , nu am zis ca prinde 100km/h maxim , am zis ca prinde suta dupa fusul orar , adica , sa fiu mai specific , PRINDE MAI GREU , 100km/h era pusa ca reper!
3. Sa-ti zica conducerea? cred ca nu esti in tema , sunt in conducere de aproape 2 ani , membru executiv , ma ocup de inscrieri , taxe , organizari intalniri / evenimente si multe altele , acte si etc , pe langa ca sunt purtator de cuvant , presedintele este ocupat si scarbit de tine. ( nu cred ca ai vrea sa afle si el si zma si ceilalti posturile in care atacai clubul dupa plecarea ta prin felul in care te plangeai si spuneai tot ce considerai tu ca este mai rau ) ma rog.

Pana atunci , arata lumii ce potzi , nu mai face de rusine un alt club doar prin vorbe fara fapte , atunci cand vei face ceva , poate ma voi uita macar cu coada ochiului sa zic da ma ala are o legatura cu tuning , style , audio ... care merg in paralel cu performante curse linii , drift & burn .
Aloha home boys!!!
Aloo Ady ... Gata mah ca ragusesti...!!! Las-o si tu balta !!!

Aceleasi kky-uurrii acum 7 1/2 luni de zile aceleasi ***-urrii si acuma !!!
79BYG is offline  
Old 18-04-08, 20:59   #641
79BYG

Stage 5
 
79BYG's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 529
Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
[2 Roti]
Default Re: Divergente de tot felul !

Off tp..Salutare la totata lumea .... I AM BACK !!! AGAIN ...............
79BYG is offline  
Old 18-04-08, 21:12   #642
GRIGO

Stage 5
 
GRIGO's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,936
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by 79BYG View Post
Off tp..Salutare la totata lumea .... I AM BACK !!! AGAIN ...............
ooo don BYG ..... bine ai revenit cu picioarele pe pamant )
GRIGO is offline  
Old 18-04-08, 23:52   #643
ERY

Stage 5
 
ERY's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,826
Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]
Default Re: Divergente de tot felul !

Bine te-ai revenit coane....
ERY is offline  
Old 19-04-08, 00:06   #644
Most_Wanted

Stage 5
 
Most_Wanted's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,737
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Divergente de tot felul !

Quote:
Originally Posted by CT-07-APV View Post
Da am zis sa ramanem prieteni pentru ca oricum banii pe care aveai sa mii dai nu o sa ii mai vad de la tine si asta e paguba mea. Data viitoare o sa tin minte. In fine te rog nu te mai baga in discutie data viitoare daca nu este legata strict de tine.
Adi te-am rugat in fiecare post sa vorbesti frumos dar vad ca nu am cu cine discuta. Tu imi zici mie de esential? Cine abereaza cand se pleaca in discutie de la plecarea mea din X-TEAM si intrarea in NSL si se ajunge la viata mea personala, la mine, la masina mea.. in curand de ce o sa te mai lege de cainii mei?
Stiu ca multe masini prind viteza aia nici nu am negat acest aspect ci am negat ce ai spus tu ca prinde 100 doar. Care e legatura cu ce discutam noi tot nu o vad.
Sincer esti mai de rasu lumiii decat mine. Data viitoare gandestete inainte sa scrii ceva nu mai devia de la subiect ca nici nu mai stii de la ce a pornit discutia. Ramai strict pe subiect.
Daca conducearea X-TEAM are ceva de zis sa zica presedintele nu un membru. Aici deja este ceva personal. Daca vrei ne intalnim odata sa vorbim fata in fata la un suc ceva sa lamurim toate problemele.
Si pentru restul cititorilor circul Globus a luat sfarsit. Numai bine.
Ce iti raspund eu acum nu are legatura cu cearta ta cu ady ..e cu totul alta discutie...iti reamintesc ...dece nu ti-am dat banii .....pt ca tu vreai 500 de mii de la mine ....500 de mii de la grigo.... ce cumparaturi aveai tu acolo nu faceau 1mil ....probabil ati pus voi cate 50 de mii care erati acolo .... si incercai sa faci si tu 1 milion din flori ....e ...nu ti-a reusit .... serios acum ....cu un milion cumpar mai mult decat aveai tu acolo ....
Most_Wanted is offline  
Old 19-04-08, 02:15   #645
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
X-Ray-Eyes's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 3,299
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re: Divergente de tot felul !

Si v-ati trezit dupa 4 luni sa zgarmati in cacat sa vedeti daca inca miroase ???
X-Ray-Eyes is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -