Raspuns pentru
ady_lkw
Soferul ideal si pasionat de tuning si pilot si ce mai vrei tu trebuie sa fie:
- Un om bun si sa nu aiba nimic rau de spus la adresa celorlalti dect la modul de gluma ( deci tu nu te inscrii )
- Sa nu fi provocat niciodata din vina lui nici macar o zgarietura la o masina.
- Sa i-si cunoasca foarte bine limitele si sa nu le depaseasca inutil.
- Sa aiba notiuni avansate despre mecanica auto si despre modul de functionare a unei masini.
- Sa aiba capacitatea si sa faca singur modificari si reparatii la propriu auto indiferent de complexitatea acestora.
- Niciodata sa nu se ia la intrecere pe strada cu incepatori, copchii sau alti soferi care fac acte de vedetism .
- Absolut todeauna in agumeratie sa dea prioritate celor care nu au prioritate dar sunt blocati in trafic.
- Obligatoriu sa fi pus pe capota masinii in scopuri sexuale minim 5 femei bune rau .
- Sa accepte orice provocare auto intr-un cadru organizat chiar daca stie ca va pierde.
- Sa ajute todeauna un alt sofer aflat in impas.
- Sa nu dea mita la politisti si sa se ia in gura cu ei de fiecare data cand stie ca are dreptate.
- Sa nu vorbeasca despre masini , tuning si sa nu dea absolut nici un sfat pana ce nu depaseste 500.000 km parcursi .
Cam atat i-mi trece prin cap
Si nenea ady_lkw .... eu nu fac parte din nici un club si detest certurile astea intre ei ...dar sa stii ca aceste rivalitati au dus de regula la o competitie si toate certurile au ambitionat mai mult partile implicate si cand au inceput ei sa se certe erau o mana de oameni acum sunt de zece ori mai mult . Deci aceste certuri au fost constructive si au pus ambitia oamenilor la treaba sa faca mai mult decat ceilalti, a trezit spiritul de competitie intre ei ceea ce e foarte bine si are rezultate deosebit de benefice asupra comunitatii auto din Piatra Neamt .
Deci din partea mea certativa fratilor pana nu mai puteti si demonstrati in fiecare zi ca sunteti mai buni decat ceilalti si ca faceti mai mult decat ei