Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 29-10-08, 14:58   #2026
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Pe mine am dispera alta faza ...nimeni nu se cearta la intalniri) nu vine nimeni macar sa poarte o disctuie ...BUDYY ...VALEXX...SCARTO ...si multi altii
Eu nu ma cert ...asta nu e cearta ...e o discutie din punctul meu de vedere. Pe care sunt dispus sa o port oricand ...si aici si fata in fata ...dar e ca si cum ai lupta cu morile de vant ...sau ai incerca sa inoti in aval ...omu are un fix... si nu ai ce ii face...

Io sincer ma retrag din aceste discutii chiar daca vor fi acuzatii aduse la dresa mea indirect!
Si ma retrag si din multe alte activitati pe care le-am avut pana acum. O sa ramn sa moderez forumul in continuare dar ...implicarea nu va mai fi aceeasi pt comunitate!
Asa ca nu are decat fiecare sa faca ce ii poate capu! Ca si pana acum de altfel!
Bafta la toata lumea !
Sper sa apreciati ce am vrut sa fac cand am pus bazele acestei comunitati si sa nu judecati dupa certurile care exista pt ca ele nu sunt din cauza mea.
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 15:07   #2027
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Pe mine am dispera alta faza ...nimeni nu se cearta la intalniri) nu vine nimeni macar sa poarte o disctuie ... ...VALEXX....si multi altii
Eu nu ma cert ...asta nu e cearta ...e o discutie din punctul meu de vedere. .

pentru ce sa port discutia asta la intalnire daca pe mine chiar nu ma intereseaza daca unu s-a bagat intr-un club , nu ma intereseaza certurile , atat timp cat nu sunt la adresa mea si a "adunaturii de oamneni" pe care-i reprezint , de ce sa ma bag in certurile altora? ...
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 15:31   #2028
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

daca nu te intereseaza nu mai vb aiurea la adresa nu stiu cui ,,ca nu stiu cui te adresezi tu si ai sa vezi cum nu mai ies nici pe foum scantei!!!
Old 29-10-08, 15:35   #2029
ghici_robert

Stage 4

ghici_robert's Avatar

Wa Ali_ump .... ce club de tuning si masini serios e ala care la nici o intalnire gagici nik )
ghici_robert is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 15:38   #2030
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Ghici hai noi sa facem un club cu gagici k de asta nu a facut nimeni la noi in oras ..)
Jok3r K10 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 16:40   #2031
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by NT33EXE View Post
iar a inceput distractia!
intrebare: dintre toate "cluburile" din piatra este vreunul cu "acte in regula"?
NSL-ul e cu acte in regula .... restu nu ma pronunt ....spun doar ceea ce stiu
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 19:35   #2032
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

wa mai du`te tu cu bagatu in seama k deja i`au foc...imi aduc aminte can l`am batut o luna la cap pe valex sa vina la intalnirile comunitatii si alergam dupa tine prin parcare sa smulg o vba..si am vaz k nu bagi lumea`n seama normal k mi`am bagat picioru si am plecat ....La voi ca sa fie bagat cineva in seama tre sa aiba o masina "cu potential" sau cu mici modificari p acolo... cati oameni am adus eu la comunitate toti au plecat in alte cluburi sau nu au mai venit... nu uita k odata eram vreo 5 oameni pe forumu asta si atunci nu se mai faceau figuri din astea... eu nu mi`am facut club in caz de n`ai aflat...la mine e o gasca de prieteni care avem aceasi pasiune pt masini !

imi pare rau pt tine k u chiar ai facut treaba in comunitatea asta...si tot respectul pt u ...dar n`am ce sa`ti fac daca te`au schimbat "prietenii tai"

si eu nu vb aiurea ...ca daca as zice numai eu ..ar fi cva...dar asa cati nu zic acelasi lucru..
inainte era 4 tuning si nsl`u ...acu`i kamikaze si restu.... unde`i comunitatea 4t???
SI NU AM ZIS K AI ZIS U SAU CINEVA ANUME DE AIA CU DACII SAU STIFTURI..CI IN GENERAL
cu astea am incheiat orice discutie ! bafta in continuare in activitatile voastre..

scarto u esti p din afara cu treburile de la intalniri...nici macar nu te stim din vedere.... nu stii de fapt ce se intampla prin asa zisa comunitate...deci...nu sari degeaba la gatu meu... ms anticipat!

Last edited by buddy_lexx; 29-10-08 at 19:39.
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 23:11   #2033
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post

scarto u esti p din afara cu treburile de la intalniri...nici macar nu te stim din vedere.... nu stii de fapt ce se intampla prin asa zisa comunitate...deci...nu sari degeaba la gatu meu... ms anticipat!
Ne stim, stai linistit Si mai bine ca nu-s "dinauntru" .. ca vad ce frumos e "inauntru"
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 29-10-08, 23:14   #2034
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Scarto View Post
Ne stim, stai linistit Si mai bine ca nu-s "dinauntru" .. ca vad ce frumos e "inauntru"
sa stii k daca stii unde sa stai e frumos ... si asta nu ma ref la grupu meu.. ci la toate..k pretutindeni is pers bune dar si rele

de unde ne cunoastem???
Old 30-10-08, 08:05   #2035
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
wa mai du`te tu cu bagatu in seama k deja i`au foc...imi aduc aminte can l`am batut o luna la cap pe valex sa vina la intalnirile comunitatii si alergam dupa tine prin parcare sa smulg o vba..si am vaz k nu bagi lumea`n seama normal k mi`am bagat picioru si am plecat ....La voi ca sa fie bagat cineva in seama tre sa aiba o masina "cu potential" sau cu mici modificari p acolo... cati oameni am adus eu la comunitate toti au plecat in alte cluburi sau nu au mai venit... nu uita k odata eram vreo 5 oameni pe forumu asta si atunci nu se mai faceau figuri din astea... eu nu mi`am facut club in caz de n`ai aflat...la mine e o gasca de prieteni care avem aceasi pasiune pt masini !

imi pare rau pt tine k u chiar ai facut treaba in comunitatea asta...si tot respectul pt u ...dar n`am ce sa`ti fac daca te`au schimbat "prietenii tai"

si eu nu vb aiurea ...ca daca as zice numai eu ..ar fi cva...dar asa cati nu zic acelasi lucru..
inainte era 4 tuning si nsl`u ...acu`i kamikaze si restu.... unde`i comunitatea 4t???
SI NU AM ZIS K AI ZIS U SAU CINEVA ANUME DE AIA CU DACII SAU STIFTURI..CI IN GENERAL
cu astea am incheiat orice discutie ! bafta in continuare in activitatile voastre..

Te rog sa iti masori cuvintele.... lasand la o parte modul de exprimare adu-ti aminte cine te-a chemat de atatea ori la intalniri ...cine aducea oamenii la intalniri, cine suna in fiecare saptamana sa vina lumea. S-a intamplat sa nu am timp pt toata lumea ...un singur om nu poate sa vb cu 10 odata si cred ca erau de fiecare data mai multi de 10 cu care trebuia sa vb pentru ca ba veneau din alta localitate sau erau pentru prima data la intalnire... si tu imi spui ca m-au schimbat prietenii!!!! Gandirea ta e gresita!
Lumea poate sa spuna ce vrea ...nu ma intereseaza io stiu cum am fost si cum sunt si atata timp cat pe tine nu te-am vazut la intalnniri, la cafele, noaptea prin oras la ars gazul impreuna cu grupul care era ...nu poti sa ma judeci tu pe mine ca m-am schimbat! Ai inteles!

Daca faceai treaba asta impreuna cu Valex care voia sa stea de vb cu mine ...poate ca apucam si nu ma judecai acum dupa niste chestii care nu ma reprezinta! Si puteai sa ma cauti nu la intalnire in parcare , oricand in alta zi eu eram in centru ... toata lumea stia de unde sa ma ia...ma sunau :"unde esti?" eu le raspundeam ..in centru in parcare ...zi de zi ...si pot sa iti confirme foarte multi chestia asta ...

Comunitatea 4 tuning exista si a existat din totdeauna ...toti suntem parte din ea...cu buni cu rai, cu tunate, cu stock, dintr-un club sau din altul !!!
Si vinerea seara este intalnirea comunitatii mai presus de cea a grupurilor si grupuletelor!
Old 30-10-08, 11:14   #2036
marian_sro

Stage 5

va place imens de mult sa va contrati.vb lui ghici "care o are mai mare"
in loc sa discutati ceva folositor , constructiv, citesc numai aberatii.
nu cunosc pe mai nimeni dintre voi, nu am fost la nici o intalnire, dar din ce citesc aici nici nu vreau sa vin.
ce sa vad? grupuri , grupulete, bisericute?
din pacate calitatea forumului nu creste odata cu numarul membrilor.
tuning si ecotuning
dezmembrez vectra b2 full
marian_sro is offline   Reply With Quote
Old 30-10-08, 13:22   #2037
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

da corect...u ai dreptate... imi cer scuze.... eu nu ti`am vb pe niciun ton..ti`am scris...
hai sa o lasam balta ... k nu a fost odata treaba cu vbitu... tot timpu m`am bagat printre lume si cautam vba dar... cu greu voi acceptati oamenii noi... (acelasi lucru l`ai patit si altii) ..k atunci cand am aparut eu deja erati formati..si eu nu vbesc asa k ma plictisesc ingrozitor..sau sa ma aflu in treaba... greaseala mea a fost k am venit la intalniri k mi`am adus si prietenii pe care i`am dezamagit si punct ..nu mai vreau sa vb despre subiectu asta
Old 30-10-08, 15:24   #2038
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

eu nu mai zic nimic , se vede ca nu m-am facut inteles ! pentru mine subiectul asta e incheiat ...

thread'ul asta "Piatra Neamt" a ajuns balci vad.

sanatate !

p.s. Alin , nu vroiam sa vorbesc cu tine , pentru ca era prima intalnire la care participam si nu cred ca aveam ce sa vb cu tine , vroiam doar sa te salut , atata tot salut !

Last edited by VaLeX; 30-10-08 at 15:27.
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 30-10-08, 15:38   #2039
podx
KATANA TEAM Member

Stage 5

podx's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

VaLex sincer nai cu cine ma!!
podx is offline   Reply With Quote
Old 30-10-08, 16:17   #2040
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Mah da terminati-va odata!!! Ziceti ca a ajuns de "balci" topicul asta....da cum sa nu ajunga daca nu va mai potoliti? Se arunca toata ziua pastile din astea care jicnesc lumea ....cum sa se termine cearta? Hai gata lasati "sabiile" jos si orgolile la o parte si ignoratii pe cei care vor numai rau! Cu postul asta asi dori sa se puna PUNCT la aceasta discutia ca mam saturat de atatea aberatii!!!!