wa mai du`te tu cu bagatu in seama k deja i`au foc...imi aduc aminte can l`am batut o luna la cap pe valex sa vina la intalnirile comunitatii si alergam dupa tine prin parcare sa smulg o vba..si am vaz k nu bagi lumea`n seama normal k mi`am bagat picioru si am plecat

....La voi ca sa fie bagat cineva in seama tre sa aiba o masina "cu potential" sau cu mici modificari p acolo... cati oameni am adus eu la comunitate toti au plecat in alte cluburi sau nu au mai venit... nu uita k odata eram vreo 5 oameni pe forumu asta si atunci nu se mai faceau figuri din astea... eu nu mi`am facut club in caz de n`ai aflat...la mine e o gasca de prieteni care avem aceasi pasiune pt masini !
imi pare rau pt tine k u chiar ai facut treaba in comunitatea asta...si tot respectul pt u ...dar n`am ce sa`ti fac daca te`au schimbat "prietenii tai"
si eu nu vb aiurea ...ca daca as zice numai eu ..ar fi cva...dar asa cati nu zic acelasi lucru..
inainte era 4 tuning si nsl`u ...acu`i kamikaze si restu.... unde`i comunitatea 4t???
SI NU AM ZIS K AI ZIS U SAU CINEVA ANUME DE AIA CU DACII SAU STIFTURI..CI IN GENERAL

cu astea am incheiat orice discutie ! bafta in continuare in activitatile voastre..
scarto u esti p din afara cu treburile de la intalniri...nici macar nu te stim din vedere.... nu stii de fapt ce se intampla prin asa zisa comunitate...deci...nu sari degeaba la gatu meu...

ms anticipat!