Quote:
Originally Posted by tirannaspy
Bah..stiti care e problema voastra,si ma refer la certurile astea pe kre le-am vazut de-a lungul timpului pe forumul asta.Nu sunteti uniti.Prima greseala a fost k ati vrut sa mariti comunitatea Piatra Neamt si asa ati lasat sa va intre toti in comunitate fara sa ii cunoasteti prea bine pana si-au dat arama pe fata k sunt doar niste ignoranti si invidia pluteste in aer.In Piatra nu prea am vazut kichiuri..sau poate nu le-am dat importanta..singurele kichiuri sunt pe Daciile mai vechi a caror posesori sunt de la Pocraca de Vale sh au trecut oleak prin bazaru din oras sa isi traga nijte actipilduri sh un volan Renault.A doua greseala,da defapt nu poate fi numita greseala..in fn..este k nu prea va adunati sa va intalniti,sa faceti un eveniment ceva(ati facut ceva ceva la stadion sh o venit ceva lume..dar locatia este prea mica....si nu ati facut pulicitate..va trebuie o locatie mare..cu loc pt. liniute sh alte chestii si sa nu va para ceva fabulos k nu este h nu exagerez deloc.. asta se procedeaza in orasele mai mari si ce o fo najpa la adunare atunci o fost vremea.) As mai scrie k am de unde da mie lene..dak e cineva de acord cu mine si crede ca am dreptate..e bn asa..numai bine.
|
shefu.. tu vorbesti aici fiind din afara.. mai intai incearca daca poti sa organizezi o intalnire la care sa se prezinte oameni cu masini tari.. sa faca liniutze.. si apoi sa vb de cei care se straduiesc sa faca o treaba in piatra neamt..
daca era sa se faca liniute,..se faceau legale.. si erau dese..
e usor sa vb din spatele unui calculator.. cu multe taste... si sa nu faci nimic in viata reala... foarte usor..
daca nu intelegi ce iti spun...atunci zi-mi si mai explic o data..
eu urmaresc forumul din neamt des.. si vad ce se petrece si inca de la inceput am zis k dak e nevoie..atunci ajut cu ce pot.. numai sa iasa totul ok..
si sunt alaturi de piatra oricand.. se stie de la inceput...
cand va vad ca intrati pe forum cu 3 posturi in total din care 2 se repeta.. si bateti campii.. eu ce sa va mai zic?? organizati voi fratilor.. si luati-va creditele.. sa vedeti ce bine e..
dar daca nu sunteti in stare.. atunci nu va mai adresati celor care incearca din rasputeri sa adune oameni .. sa lege o prietenie..2.. sa faca o comunitate...
estii bazat? atunci organizeaza tu o mega intalnire cu liniute si parcare imensa.. daca tot te dai atat de mare si tare k fularul..
nu inteleg de ce va ambalati asa k mulga care ciocola inveleaua..
lasati lumea sa isi vada de ale lor..si cu timpul se vor face de toate...trebuie doar rabdare ,..sportivitate si omenie..
cu respect pentru cei care fac treaba buna in Neamtz/.... slip