Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 29-05-07, 17:58   #511
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

vreau nr lui johnson sau id lui............ e urgent. id meu e bsc_lx

va multumesc
mertan is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 19:09   #512
KpaC

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Toate au un inceput...si la noi asta e....Am o intrebare ...tu ce ai facut in privinta asta...in privinta pasiunii tale pt. tuning?

eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate ..
KpaC is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 01:05   #513
nick_nasta

Stage 5

nu s-a laudat nimeni ca are tuning pe masina
mai modificam si noi cate ceva sa nu arate ca celelalta masini stock
nick_nasta is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 19:11   #514
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by KpaC View Post
eu stiu ca toate au in inceput si lucrurile merg mai greu din cauza lipsei de bani in zona .. in tuning eu sunt 0 .. conduc masina lui tatae de 4 ani si pe viitor vreau sa fac cursuri de pilotaj . din pacate nu mam nascut norocos .. cum sunt acei copii de 18 ani care au BMW si alte alea care nu au facut nimic pt a le conduce ... fac facultate la oradea unde sunt in contact cu tot ce inseamna tuning de calitate ..
Asta e un lucru bun...si stai linistit ca nu esti singuru

Quote:
Originally Posted by ciprianbalus View Post
Ce membrii mai?
Eu nu sunt membru intr-un club si nici nu stiu de existenta lui.
Nu-mi pare rau pentru ce am afirmat si nu ma mai intereseaza intalnirile
"pasionatilor de tuning" clubul VIP Centru-Teatru.
Tu chiar vorbesti fara sa stii.
Tu stii de ce s-a adunat lumea in centru?
Stii cine a fost la inceput?
Stii cum ne-am cunoscut?
O singura data am vb mai serios despre masini tunate si motoare intr-un ROMPETROL.
Nu e intalnire de pasionati e ABUREALA de centru gen cu baietii de la bloc, lucru care-l faceam la 15 ani.

Ignore me please.
Numai de bine.
Off.
Daca nu te-a interesat pana acum ...stim cu totii pt ce ai venit...
Cat despre faza cu discutiile despre masini ...sunt sigur ca sunt mult mai multe datile cand s-a discutat...si cum ai zis si tu fiecare venea pt ce avea interes...ce e rau in asta ? Si tu ai facut-o
Si daca e abureala ramane la latitudinea fiecaruia....si inca o chestie ...nu stiu daca te-ai considerat vreodata membru Kamikaze ...dar membru al acestei comunitati pe nume 4Tuning...ai fost

Quote:
Originally Posted by luk12 View Post
ai dreptate nu se merita kredeam ka la aceste intalniri se diskuta ku adevarat despre masini dar pauza se vine si se face mistokareala mai ka uite ce masina are ala da ei sunt ku masina lui taikasu sau ka ar avea nustiu ce tuning dar asta este
Daca asta e parerea ta ...asta inseamna ca poate nu ai stat de vorba cu cine trebe despre sau nu ai incercat sa vorbesti....pacat...fiecare e liber sa creada ce vrea

Last edited by Ali_ump; 04-06-07 at 20:29.
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 21:16   #515
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

n`ai mai vazut lume ca la noi in oras..atata rautate.. de parca dac am avea bani nu ar fi si la noi masini tunate... crezi k ar mai exista Kitch Tuning prin tzara/orash? eu as zice ca nu... voi ce credeti k nuj cine cu o dacie 1300 dac ar avea bani nu si`ar pune si el un spoiler sau un eleron d firma???? mie mi se pare k cearta asta nu`si are rostu.... sry k m`am bagat..dar cam asa e...
Old 30-05-07, 23:41   #516
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Quote:
Daca asta e parerea ta ...asta inseamna ca poate nu ai stat de vorba cu cine trebe despre sau nu ai incercat sa vorbesti....pacat...fiecare e liber sa creada ce vrea
Care tuning si ce vorba, cand am aflat ca BMW-ul are tractiune pe fata?
Tu nu-ti dai seama ca vb. degeaba? Sunt unii care au impresia ca daca au o masina mai deosebita si au de bagat bani in ea aiurea sunt net superiori celorlalti? Eu, cel putin sunt prea batran sa ma consum pt. o chestie de nimic, care nu are importanta! Eu i-am postat d.p.d.v. al unui membru 4 tuning si el ma ia cu membrii clubului din P. Neamt, care nici macar nu exista!
Old 31-05-07, 17:00   #517
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic ....
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 17:14   #518
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by ciprianbalus View Post
Piatra e vrajeala la tuning....

Chiar nu exista nimic tunat in adevaratul sens.
Oricum cineva care este pasionat stie si are creier sa judece ca-i trebuie multi bani de asta si in acelasi timp realizeaza ca daca nu are bani mai bine face altceva.

Bine spus 0.

Restul sunt toti POKEMONI.

Poate vedem ceva in viitor. (in trecere macar)
nu vreau sa te jignesc ... da ce inseamna pt tine un om pasionat de tuning ??? Dar din cate am citit ce ai scris ... reiese faptu ..k daca nu am bani sa bag in masina ... inseamna k nu am voie sa fiu pasionat de tuning ? Te rog foarte frumos sa-mi raspunzi la intrebare .
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 18:07   #519
valy_04TRR

Stage 5

valy_04TRR's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

si eu sunt de aceeasi parere cu stefan.....
raspunde te rog la intrebare
valy_04TRR is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 19:09   #520
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
yo unu is satul de certuri ... pana la urma ...este vreun club in Piatra Neamt ??? Lamuriti-ma si pe mine ... k yo unu nu mai inteleg nimic ....
O sa clarific chestia asta in privat cu tine... este ...de fapt a fost ..povestesc io Vineri daca vii
Old 31-05-07, 19:13   #521
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Haideti sa terminam cu certurile astea ca nu au nici un rost nu fac decat rau atat unora din noi cat si imaginii noastre ca si comunitate.
Sper sa depasim aceste momente ...care de altfel au existat in toate comunitatile la inceputuri...si sa ne vedem de treburi in continuare.
Si reamintesc faptul ca oricine cine a fost la intalniri si i-a placut ce sa intampla cu plusuri si minusuri este binevenit...iar cine are recomandari sugestii...stiu eu ... este rugat sa posteze in sectiunea speciala
Acestea fiind zise ...haideti sa incetam cu certurile astea de 2 lei ...si sa incercam sa facem si sa discutam ceva util.
Old 31-05-07, 22:25   #522
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Haideti sa terminam cu certurile astea ca nu au nici un rost nu fac decat rau atat unora din noi cat si imaginii noastre ca si comunitate.
Sper sa depasim aceste momente ...care de altfel au existat in toate comunitatile la inceputuri...si sa ne vedem de treburi in continuare.
Si reamintesc faptul ca oricine cine a fost la intalniri si i-a placut ce sa intampla cu plusuri si minusuri este binevenit...iar cine are recomandari sugestii...stiu eu ... este rugat sa posteze in sectiunea speciala
Acestea fiind zise ...haideti sa incetam cu certurile astea de 2 lei ...si sa incercam sa facem si sa discutam ceva util.
perfect d acord cu u..dar d fiecare data o sa se gaseasca cineva care o sa comenteze kte cva.. k asa`i omu..na.... mereu nu`i conv kte cva..si dac el n`are chef...de ce sa aiba altu.. ! pe forumu asta ar trebui sa vb despre tuning..despre masini k doar dspre asta e vba...nu despre faptu k nuj cine n`are bani sa`si faca masina..sau altu are prea multi si deja`i cu mult superior... ! sa punem punct discutiilor astea kare sincer nu`si au rostu.. si mai ales pe forum..!
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 05-06-07, 12:25   #523
nick_nasta

Stage 5

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
perfect d acord cu u..dar d fiecare data o sa se gaseasca cineva care o sa comenteze kte cva.. k asa`i omu..na.... mereu nu`i conv kte cva..si dac el n`are chef...de ce sa aiba altu.. ! pe forumu asta ar trebui sa vb despre tuning..despre masini k doar dspre asta e vba...nu despre faptu k nuj cine n`are bani sa`si faca masina..sau altu are prea multi si deja`i cu mult superior... ! sa punem punct discutiilor astea kare sincer nu`si au rostu.. si mai ales pe forum..!
mai greu
tot timpul este unu contra...
nick_nasta is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 22:01   #524
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

avand in vedere ca am mai trecut si eu prin centru sa vad ce se mai intampla..dupa o perioada mare de absenta...sincer am ramas cu un gust amar...nimic... .. absolut deloc intalnirile din centru nu au legatura cu tuningul..stiu cum era acum 2poate 3 ani cand am inceput eram o mana de oameni..vara trecuta una din cele mai fierbinti poate..in decurs de 1 an de zile aproape nu a mai ramas nimic ...doar vorbe,barfe invidie si chestii de genul asta.pt cei care ma cunosc...sunt in masura sa zic ca Ciprian are in mare parte dreptate.
ce a fost frumos a trecut!!!
Old 09-06-07, 15:03   #525
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Bv.Dane ...ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta ....si nu mai e nimic de zis...
- Copyright 2025 4Tuning -