Din pacate orasul este mult prea mic pt a face getaway-uri de genul asta cu politia
Azi scapi maine esti legat
da nu`i obligatoriu sa faci gateaway..k sa te inchida...te inchid si pt alte lucruri mai usoare...sau sa fii nevinovat si tot t baga...pt k ..mai e mult pana kn o sa dispara moda asta cu pilele si coruptia...dar ..asta e...pana atunci...:"mai bine te feresti dekt sa combati"!
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X
ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine
ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine
Man ...chiar nu mi-a fost tarsa ...din afara poate s-a vaz altceva dar masina e foarte stabila pe curbe ..si la viteze mari...150 in sus...deci stai linistit ca nu ma urcam cu el daca nu stiam despre ce ii vb
tare fricos e EDC_CIP asta... "wa iar tu???" "nici aici nu scap de tine??"
eu cred k e invidios pe ghici k el o putut sa mearga cu 180 cu olcitu si el n`o putut depasi 160 cu meganu .... asa`i domnule EDC_Cip..??
ee chiar eri am reusit sau dau de la "stefan la girov" 185 ufff si a urmat curba.. daca mai prindeam 1.2.3 vai ii dadeam 200 in certificat scrie 195
iar tu wa???? )) ...mijto la mai mare! ba si nu te`a luat cu emotii??? )) mi`am facut masina..dar ..n`am mai apucat sa schimb amortizoarele...
si tre sa`mi schimb arcurile...stii ce inseamna asta nu?? haha cred k o mai cobor oleac:
uff sper sa mai prind si urmatoarea vineri si sa vi si u si sa stai mai mult si rezolvati masina(pana vineri) sa o vad si io cum a sa arate cu garda mai jos
M3. Si-a luat LIV...a renuntat la Oltcit acuma il asteptam cat mai repede acas cu M Power-ul ...lucrurile merg din ce in ce mai bine pt comunitatea noastra si in curand o sa avem cateva masini pt. a infiinta un club destul de solid
M3. Si-a luat LIV...a renuntat la Oltcit acuma il asteptam cat mai repede acas cu M Power-ul ...lucrurile merg din ce in ce mai bine pt comunitatea noastra si in curand o sa avem cateva masini pt. a infiinta un club destul de solid
super mijto... sry de azi aline nu te`am vazut k te salutam si eu nu`s obisnuit cu masina ! :P
care ma ajuta si pe mine cu o problema...asj fi interesat sa cump o masina de pana in 13-17mii d euro...si ...nuj ce sa aleg...vreau cva care sa aiba si un consum bun..si sa fie kt d kt buna.. !
Iti poti lua un BMW E39, motor de 2,5i dublu vanos cu DVD, TV, Xenon, Piele, si alte gadgeturi. Ai confort, siguranta cu 12 airbag-uri, controlul tractiunii etc.
Numai sa ai bani sa-l intretii, caci e destul de costisitor
ia uite cum misca lumea pe aici
bv aline.. te mentii :P
lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna..
sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale..
va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare..