DarkDevil666 ai dreptate cu opelurile alea la 500 euro eu cumpar 3 olcituri de bani astia si am curajul sa te provoc la un poligon la timp oricand si cu orice masina ai tu
Sper ca nu m-am luat de vreounu cu 800 de cai si 4X4 ...si chiar daca ar fi asa ...provocarea ramane lansata
prieteneste desigur nu la modul educativ
si nu ar fi prima provocare pe care asi' pierdeo' dar pe mine ma tine cu o masina de 100 de euro sa provoc orice alta masina in poligon, oras sau macadam .....sa vedem daca nu cumva numai gura de unii...
) ...sper ca nu s-a suparat DarkDevil666 .... sa-mi ziceti si mie cine e ca eu nu stiu
...si daca cumva te simti ofensat DarkDevil666 ...scuze nu asta era ideea
... ideea e ca pasiunea pt. masini si soferia nu au nici o legatura cu valoarea masinii ..... eu zic ca din contra cu cat ai masina mai tare si mai valoroasa cu atat scade valoarea soferului ........ daca vei termina o cursa cu o supermasina pe locul intai ...toata lumea va sti de acea masina ...daca vei termina o cursa pe locul intai cu un cazan de dacie sau orice alta ruginatiura.....toata lumea va sti acel sofer ........
Treaba asta e exact ca la femei, lumea poate spune in doua moduri :
Are DarkDevil666 o femeie buna rau ....
sau
Este una buna rau care vb cu unu DarkDevil666
La fel e si la masini ...poti fi in umbra unei masini si acea masina sa te puna in valoare sau poti sa conduci o masina si sa o pui in valoare...... un sofer adevarat da clasa pe orice masina .....
Asa e la noi la tara aici sunt multi barbati care sunt buni soferi .... poate cu timpul o sa evoluam si noi si o sa devenim baietzasi anonimi cu masini tari
NO OFENCE