Nai inteles ce vreau sa zic......am intrebat daca ii montez neoane si sub masina ....(underground)
Scuze...nu te-am inteles.Da vreau sa-i montez si sub masina.Acum astept niste preturi din strainatate sa vad daca nu e mai convenabil sa iau de acolo.Daca nu am sa iau de aici.Dar nu vreau sa pun si pe fata/spate...doar pe laterale ca masina e mica si nu cred ca ar da bine.
Termenul quattro este sub licenta lui Audi.Practic e aceeasi Marie cu alta palarie.Tractiunea integrala permanenta a lui Audi ca sa zic asa. 4WD(four wheel drive) este tot tractiune permanenta.Asta inseamna ca toate cele 4 roti primesc energie de la motor si toate.Exista si cele care sunt 4x2 adica din cele 4 roti doar 2 primesc energie de la motor. Exista si niste explicatii mult mai tehnice dar cred ca astea sunt suficiente.Altcineva daca vrea sa aprofundeze este rugat sa o faca...
Termenul quattro este sub licenta lui Audi.Practic e aceeasi Marie cu alta palarie.Tractiunea integrala permanenta a lui Audi ca sa zic asa. 4WD(four wheel drive) este tot tractiune permanenta.Asta inseamna ca toate cele 4 roti primesc energie de la motor si toate.Exista si cele care sunt 4x2 adica din cele 4 roti doar 2 primesc energie de la motor. Exista si niste explicatii mult mai tehnice dar cred ca astea sunt suficiente.Altcineva daca vrea sa aprofundeze este rugat sa o faca...
aha.deci quattro inseamna tractiune integrala la audi iar 4WD inseamna inseamna 4x4...cel putin asa am vazut pe un site
gp mai gasesti la tor,pe traian
@ali-ump lucrezi cumva la tuning vizavi de tiriac?
am trecut joi pe acolo,am intrebat de niste philips pt faruri fk si de niste xenon h7.remember?
am sa vreau xenon,dar mai incolo.
asa ca am sa mai trec.
apropo 2 dintre masinile cu tuning din oras au fost si prin mainile mele.
hint:amandoua sunt vw.