25-07-10, 14:01
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!
|
Daca o fi sa se demareze ceva , prin postul meu de mai sus doar mi-am oferit o parte din timpul meu liber pentru a da o mana de ajutor.
|
25-07-10, 21:46
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
baieti scuze ca ma bag daca vreti sa faceti un astfel de eveniment am rugamintea sa anuntati toate comunitatile poate sunt doritori si din alte orase
cu respect andreyutzu
|
|
|
25-07-10, 22:45
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
|
|
|
26-07-10, 01:24
|
|
Peugeot Driver
Member of: [PEUGEOT]
|
|
|
|
26-07-10, 04:09
|
|
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Frumos. Pacat ca autoritatile locale pleaca urechea doar la giumbuslucuri si cascadorii dar cand vine vorba de ceva auto/tuning stiu doar sa imparta amenzi pentru folii si parasolare...
|
|
|
26-07-10, 09:06
|
|
2 Roti
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!
|
Se poate intra ,am fost eu sambata
|
|
|
27-07-10, 00:25
|
|
Peugeot Driver
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by A'Lexani
|
Nasol accident , D-zeu sa-l odihneasca in pace. Putea fie mult mai grav...
Cat despre soferii de pe microbuze ... nu am ce spune ... sunt unii dintre ei pur si simplu inconstienti . Parerea mea e ca se ia prea usor atestatul pentru transport persoane ( parca asa se numeste ) ... unii merg cu microbuzele de transport persoane ...la fel ca cei ce care pepeni / cartofi / ceapa sau mai stiu eu ce ...
Faza foarte tare ce am vazut-o cu un "sofer" de microbuz ; venind de la Roman spre P.Neamt ... intr-o localitate ( nu-i mai retin numele ) ... in varf de panta acel inconstient ( soferul microbuzului ) ... se gaseste sa faca depaseasca o coloana de 3 masini ( precizez ca avea si vizibilitate 0 ) .
|
|
|
27-07-10, 14:29
|
|
|
intentionez sa plec intr-o vacanta spre vest si sunt nedumerit cu traseul care sa il parcurg pana la Cluj ...sa merg prin cheile bicazului , sau pana la bicaz poiana largului -> borsec ...sau sa ocolesc pe la targu neamt !! voi ce ma sfatuiti , cum e starea drumului prin chei ??
27-07-10, 14:47
|
|
2 Roti
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by 1.9Diesel
intentionez sa plec intr-o vacanta spre vest si sunt nedumerit cu traseul care sa il parcurg pana la Cluj ...sa merg prin cheile bicazului , sau pana la bicaz poiana largului -> borsec ...sau sa ocolesc pe la targu neamt !! voi ce ma sfatuiti , cum e starea drumului prin chei ??
|
Nu mai stiu cum e drumul pe acolo....dar prin chei e mult mai frumos ,ai ce vedea.
|
|
|
27-07-10, 16:03
|
|
|
Quote:
|
Dar e spart rau drumul prin chei si mai ales pana la Gheorgheni!....eu zis sa o iei prin Borsec!!!
|
|
|
27-07-10, 16:33
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [DACIA] [VW]
|
mergi prin chei, sovata praid, ocolesti tg mures pe la acatari, ungheni, iernut, ludus, campia turzii, turda, cluj.
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun
27-07-10, 17:00
|
|
VW Driver
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Dooku
mergi prin chei, sovata praid, ocolesti tg mures pe la acatari, ungheni, iernut, ludus, campia turzii, turda, cluj.
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun ![Arrow](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_arrow.gif)
|
eu am fost la cluj pe la poiana largului-borsec si mi s-a parut super drumul in comparatie cu ce era inainte.....a mai asfaltat mai ales pe la toplita si la reghin
|
|
|
27-07-10, 17:03
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dooku
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun ![Arrow](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_arrow.gif)
|
Pe mine m-ar interesa sa ajung la Reghin ca de acolo fac scurtatura aia pana la Cluj , dar chestia e pana la Reghin cum ajung ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) ...daca ma duc pe la Praid nu trec pe la Gheorghieni unde e drumul spart ?
|
|
|
27-07-10, 17:26
|
|
VW Driver
Member of: [VW]
|
Quote:
Pe mine m-ar interesa sa ajung la Reghin ca de acolo fac scurtatura aia pana la Cluj , dar chestia e pana la Reghin cum ajung ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) ...daca ma duc pe la Praid nu trec pe la Gheorghieni unde e drumul spart ?
|
pana la Praid era cat de cat bun drumul...pe la Gheorghieni stiu k era cam spart
|
|
|
|
|