Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
pai oricum la al meu trebuie o reconditzionare de motor pana nu se incalzeste nu sta la relanti mai ales iarna sau nu numai cand e mai frig asa trebuie sa stau cam o juma de ora pana ajunge sa mearga normal cea ce nu e bine
pai nici un oltcit nu sta la relanti pe motor rece...tre sa stai si u sa se incalzeasca k sa mearga cum vrea muschiu tau..pana se incalzeste o ti si u din soc cam la 1000 si ceva de turatii si cu cat se incalzeste motoru mai mult cu atat creste turatia si u mai iei din soc pana se incalzeste de tot si atunci impingi socu de tot...atunci masina tre sa stea la relanti perfect
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
pai nici un oltcit nu sta la relanti pe motor rece...tre sa stai si u sa se incalzeasca k sa mearga cum vrea muschiu tau..pana se incalzeste o ti si u din soc cam la 1000 si ceva de turatii si cu cat se incalzeste motoru mai mult cu atat creste turatia si u mai iei din soc pana se incalzeste de tot si atunci impingi socu de tot...atunci masina tre sa stea la relanti perfect
pai frate stiu treaba asta dar mtorul meu e cam dereglat intzelegi am mai zis ca trebuie sa umblu in el sal pun la punct
asa este dar pun pariu ca o aprindere electronica ar cam schimba mult situatzia asta cine stie poate am si joc in aprindere+culbutori sau tacheti fiindca nu mereg rotund are un rateu am constatat chestiai asta si la itp cand sau luat gazele turatzia ne ste cat de cat constanta la relanti
nu cred ca o aprindere elecctonica te va ajuta mult...incearca mai bine si vezi ce ai in motor ca sigur e ceva pe acolo...si eu am la fel pe langa faptul ca merge intrerupt imi si afuma bujiile 3 si 4 si scoate fum ingrozitor de mult si isi tine relantiul dupa ce afum tot orasu.stiti pe cineva care face reductii pentru ceasurile de presiune si temp?vreau sa cumpar una urgent.
cred ca e din reglajele de la carb
si eu am patit asa si am mai umblat la regalje si apoi a functionat socul insa acum nu mai functioneaza motorul...azi il schimb.